nick_mantas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Έχω ένα flash intro ... το οποιο το βρήκα έτοιμο και το επεξεργάζομαι ... το πρόβλημα είναι ότι άλλαξα τις προτάσεις που ήταν στα αγγλικά και τις έβαλα ελληνικά και όταν παίζει το intro δεν τις δείχνει αφήνει κενό ... το αρχείο με τις προτάσεις είναι xml . Για πείτε ρε παίδες πως το φτιάχνουμε αυτό ?
angelgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Άρα το flash σου έχει dynamic text fields. Απο ότι θυμάμαι απο όταν ασχολιόμουν αρκετά με το flash πρέπει να επιλέξεις τα πεδία με το δυναμικό κείμενο (φαντάζομαι έχεις πρόσβαση στο fla αρχείο) και κάπου στα properties είχε να ρυθμίσεις το encoding. Φρόντισε επίσης και η γραμματοσειρά που έχεις ορίσει για το πεδίο δυναμικού κειμένου να περιέχει ελληνικά. Ελπίζω να βοήθησα.
nick_mantas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Άρα το flash σου έχει dynamic text fields. Απο ότι θυμάμαι απο όταν ασχολιόμουν αρκετά με το flash πρέπει να επιλέξεις τα πεδία με το δυναμικό κείμενο (φαντάζομαι έχεις πρόσβαση στο fla αρχείο) και κάπου στα properties είχε να ρυθμίσεις το encoding. Φρόντισε επίσης και η γραμματοσειρά που έχεις ορίσει για το πεδίο δυναμικού κειμένου να περιέχει ελληνικά. Ελπίζω να βοήθησα. Αυτό ψάχνω να δε το flash αρχείο αλλα με το online editor που έχω μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα ... Όλα τα αλλα γραμματοσειρές κλπ τα έχω ελένξει και δεν βρίσκω το λάθος ! Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως !
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Και πριν απλά εφαρμόσεις κάτι χωρίς να καταλάβεις τί κάνεις και, κυρίως, γιατί το κάνεις, διάβασε 2 λόγια για τα encodings: - Τί είναι το Character Set και το Character Encoding; - Τί είναι το Unicode Character Encoding;
nick_mantas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ψάξε και για embed fonts in flash ε...βαρέθηκα και έφτιαξα ένα δικό μου ! Πάντως βρήκα ότι για html page ισχύει αυτός ο κώδικας ! ><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
bikey77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αυτό μπαίνει στη σελίδα που θα γίνει embed το swf. Μέσα στο swf όμως, πρέπει σε όλα τα στοιχεία (textboxes, labels κλπ) που θα εμφανίζουν ελληνικούς χαρακτήρες, να γίνουν embed και τα charsets που χρειαζόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα