Jimaraz97 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια Εχω ενα σταθερο υπολογιστη στον οποιο εχω βαλει τον τελευταιο καιρο τα windows 8 αλλα τωρα τωρα θελω να ξανα βαλω τα 7.. Ειχε μεσα τα χομ πριμιουμ 64 μπιτ ομως δεν μου εδωασαν σντ τον γουινντουσ μαζι. Το προντακτ κι το εχω.. Αμα κατεβασω απο τορεντ τα γουινντοους 7 χομ πριμιουμ 64 μπιτ και βαλω το κλειδι μου θα πιασει??
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Το προντακτ κι το εχω.. Αμα κατεβασω απο τορεντ τα γουινντοους 7 χομ πριμιουμ 64 μπιτ και βαλω το κλειδι μου θα πιασει?? Yeeeap
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Yeeeap γιεππππ πάει μια ώρα έκανα να διαβάσω έτσι όπως τα έγραψε
TheELF Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Να για ποιο λόγο είναι οι όροι Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας. σβεετ μαθερ ο γκοντ,και εγώ κόπιασα να τα διαβάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα