orion1986 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 παιδια καλημερα.λογω ενος τρακαρισματος αναγκαστηκα να αλλαξω το ψυγειο νερου στο αυτοκινητο μου.με λυπη μου διαπυστωσα το εξης : αδειαζοντας το παλιο παραφλου σε λεκανη , http://www.praktiker.gr/Product/paraflou-4lt-16406?catNavId=151 αυτο εδω χρησιμοποιω λογω φτηνης τιμης , διαπυστωσα πως στον πατο της λεκανης ειχε ''κατσει'' το πρασινο χρωμα και το υπολοιπο τμημα(νερο)ηταν κανονικα στην επιφανεια.επισης στην ταπα του ψυγειου υπαρχει πρασινο χρωμα σαν μπογια....τι κανουμε τωρα??? αν βαλω μονο απιονισμενο νερο στο ψυγειο θα εχω προβλημα θερμοκρασιων?τα λεφτα για παραφλου ειναι πολλα και δυστυχως δεν μου περισσευουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 προστατεύει και από την διάβρωση το παραφλού οπότε καλό είναι να βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Σαν προσωρινή λύση το απιονισμένο νερό δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά εννοείται ότι το παραφλού ότι πιο αποδοτικό και έχει και άλλες ιδιότητες, οπότε τονίζω το προσωρινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Εγω παντως εχω μια διαρροη απ το συστημα αρκετα χρονια τωρα, ξερω οτι καθε 3 μηνες θα θελει μισο λιτρο, οποτε παραφλου βαζω μονο πριν τα μεγαλα κρυα το χειμωνα. Τοσα χρονια φτου φτου ουτε 1 γραμμη παραπανω δεν εχει ανεβει η θερμοκρασια, οποτε ολα αυτα περι παραφλου κτλ τα ακουω βερεσε. Μονο απο τους -4 και κατω βαθμους προστατευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τοσα χρονια φτου φτου ουτε 1 γραμμη παραπανω δεν εχει ανεβει η θερμοκρασια, οποτε ολα αυτα περι παραφλου κτλ τα ακουω βερεσε. Μονο απο τους -4 και κατω βαθμους προστατευουν. Έτσι έλεγα και γω, και έβαζα νερό, αλλά έπαθα ζημιά λόγω υδρόλυσης, έκανε νεροφαγώματα το καπάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Στις 320000km ας κανει, να αποκτησω λογο να το πεταξω επιτελους Φυσικα δεν το προτεινω για ενα αξιοπρεπες ή καινουριο αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα