ennia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Παιδες καλημερα.......... το εχω παρατητησει στα 2 τελευταια update των windows. εχω τα 7αρια 64b... μετα το update λοιπον και την επανεκκινηση που απαιτειται δεν εχω ιντερνετ στο pc ενω το router kai to wifi λειτουργουν κανονικα. κανω επαναφορα του συστηματος μια μερα πισω για να εχω ιντερνετ παλι.... εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο?
bonjovi344 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moυ έχει τύχει εμένα να μην έχω internet ούτε ήχο στον υπολογιστή μου. Και έκανα format. Μακάρι εσύ να μην το χρειαστείς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Παιδες καλημερα.......... το εχω παρατητησει στα 2 τελευταια update των windows. εχω τα 7αρια 64b... μετα το update λοιπον και την επανεκκινηση που απαιτειται δεν εχω ιντερνετ στο pc ενω το router kai to wifi λειτουργουν κανονικα. κανω επαναφορα του συστηματος μια μερα πισω για να εχω ιντερνετ παλι.... εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο? Ποια updates κανεις εγκατασταση?
ennia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το προβλημα ειναι οτι δεν κοιταω απλα τις βαζω και κατεβαινουν. συνηθως ειναι ρυθμισεις ασφαλειας των windows
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το προβλημα ειναι οτι δεν κοιταω απλα τις βαζω και κατεβαινουν. συνηθως ειναι ρυθμισεις ασφαλειας των windows Εαν κοιτουσες την επομενη φορα?
ennia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 την επομενη φορα σιγουρα θα κοιταξω... να δω τι γινεται.
ennia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 παλι το ιδιο προβλημα σημερα.... με τη διαφορα οτι με την επαναφορα σε προηγουμενες ρυθμισεις( που εκανα τις αλλες φορες) δεν ειχα νετ. επικοινωνησα με τους παροχους της γραμμης (wind) δεν μπορεσαν να με βοηθησουν (αυτο το περιμενα) μας ηρθε η φλασια με ενα φιλο που ψαχναμε το προβλημα να πεταξουμε τις τελευταιες αναβαθμισεις των windows. το προβλημα λυθηκε θα τις ξανα βαλω μια μια για να δω ποια εχει προβλημα και θα την ποσταρω και εδω μην τυχον τυχει και σε καναν αλλον!
ennia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 sorry για το τριπλο ποστ αλλα το προβλημα επιμενει. σημερα το πρωι παλι τα ιδια. χωρις να εχω εγκαταστησει ενημερωσεις. αν κλεισω υπολογιστη και ρουτερ οταν τα ξανα ανοιξω δεν εχω ιντερνετ. το ασυρματο δουλευει κανονικα ομως.
ennia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 το προβλημα μαλλον λυθηκε πρεπει να ηταν το καλωδιο δικτυου χαλασμενο..... το αλλαξα και εδω και 3 μερες δεν εχει παρουσιασει προβλημα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα