Προς το περιεχόμενο

Έστω ότι βάζουμε ADSL. Τελικά πόσο πάει το μαλλί;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν λες ότι δίνουμε 25 στον ΟΤΕ εννοείς +25 πάνω στα 10 περίπου (για την PSTN γραμμή) που είναι το σταθερό μημιαίο πάγιο? Δηλαδή έχουμε συνολικό μηνιαίο πάγιο 25+10=30 ευρώ + ΦΠΑ?

Ακριβως!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Nai paidia ine poli akriva akoma gia DSL den to sizitame. gia na peis oti aksizei na balis prepei na pesei peripou 50-60% apo ayto pou ine tora!

To olo kalo ine tis xronoxreosis pou glitoneis ,oste na exis anikto to pc kai na katebazis...alla siga more,olimpiakoi erxontai na me thimitheite...mexri ton aprilio tha pesoun ena 30% !

Αδελφια νεος στο site και απο χθες στο DSL.Παγιο 24,5 Eυρω.Συνδεση απεριοριστη προσβαση και μεχρι 1MG download τον μηνα 9,95 και απεριοριστο download 34,95 Eυρω.Οι τιμες χωρις ΦΠΑ.Σιγουρα αξιζει τον κοπο.Σημερα κατεβασα με 48kb!!!!

Αδελφια νεος στο site και απο χθες στο DSL.Παγιο 24,5 Eυρω.Συνδεση απεριοριστη προσβαση και μεχρι 1MG download τον μηνα 9,95 και απεριοριστο download 34,95 Eυρω.Οι τιμες χωρις ΦΠΑ.Σιγουρα αξιζει τον κοπο.Σημερα κατεβασα με 48kb!!!!

Καλοσηρθες και στο Forum μας και στην dsl!!!!! :D :D :D

Η μεγαλυτερη χαρα που ενοιωσα μπαινοντας σ αυτη την μεγαλη παρεα ξερετε ποια ειναι,βλεποντας αυτη την υπεροχη σημαια να κυματιζει.Ειναι θεμα επιλογης,αλλοι την καινε και αλλοι την βλεπουν και δακρυζοντας εχουν αναταση και αισθανονται περηφανοι.

Πας τέλεια , αλλά να ξέρεις ότι η forthnet είναι η καλύτερη μάλλον αυτή την στιγμή και έχει 25 ευρω+φπα για απεριόριστη πρόσβαση 384/128 και όχι 34.95 ευρώ !!!.

Εσύ είσαι Οτενέτ νομίζω, που είναι η ακριβότερη και η χειρότερη στο dsl μέχρι τώρα.

Το τελευταίο σύστημα τους είναι ,κατά της ώρες αιχμής να κόβουν υπερβολικά το bandwith με το εξωτερικό για να εξυπηρετήσουν τις επαγγελματικές συνδέσεις.

Γενικά αν έχεις προβλήματα δοκίμασε καμιά netcarta, η πάρε κάνα demo από άλο Isp να συγκρίνεις.

Καλώς ήρθες.

Nai paidia ine poli akriva akoma gia DSL den to sizitame. gia na peis oti aksizei na balis prepei na pesei peripou 50-60% apo ayto pou ine tora!

Και τώρα αξίζει νομίζω...

Το παλούκι είναι τα 25 ευρώ το μήνα πάγιο στον Οτε.

Αλλά αν τα συγκρίνεις με τα 8 ευρώ πάγιο που δίνεις για μια pstn και τα 15 για μια Isdn , αξίζουν μόνο και μόνο για το alwaysON.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να διαλέξεις πακέτα ογκοχρέωσης ανάλογα την χρήση που κάνεις, η και απεριόριστης πρόσβασης , και σε όλες τις περιπτώσεις εδώ, νομίζω θα δίνεις λιγότερα από αυτά έδινες σε επακ για αντίστοιχη χρήση.

Υπολόγισε το έτσι για λίγο, ίσως δεν αξίζει να περιμένεις ,(άσε που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου χώσουν κάνα Pcm και μετά να μην μπορείς να βάλεις dsl)

Ego pali sas leo...to dsl ine poli xrhsimo dioti den exoume xronoxreosi.

OMOS einai akoma POLI akrivo gia tous kolomisthus edo.

Ama piasis pagia se kinhto stathero dsl reyma nero koinoxrhsta ktl ktl

re paidia de mas ftanoun! ti malakies leme tora!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ κατι που δεν καταλαβα... Αν δεν ενδιαφερομαι -τουλάχιστον αμεσα- για μαζικο download με μεγαλες ταχυτητες, αλλά με ενδιαφερει να ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος, μηπως θα ηταν καλυτερα (βλέπε οικονομικοτερα) να βαλω GPRS στο κινητο με 30ε/μηνα παγιο?

Εγώ κατι που δεν καταλαβα... Αν δεν ενδιαφερομαι -τουλάχιστον αμεσα- για μαζικο download με μεγαλες ταχυτητες, αλλά με ενδιαφερει να ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος, μηπως θα ηταν καλυτερα (βλέπε οικονομικοτερα) να βαλω GPRS στο κινητο με 30ε/μηνα παγιο?

H cosmote(edited) μπορεί να μην έχει limit, (άσχετα τι λέει στην site) , αλλά τα 30 ευρώ είναι πολλά για τόσο χαμηλές ταχύτητες, βάλε και το πάγιο και την περιττή ακτινοβολία...

Αν δεν μπορείς να δώσεις 50 ευρώ, για 384/128 χωρίς όρια, πάρε κανένα dsl πακέτο ογκοχρέωσης καλύτερα.

Blizzard Bill polla les gia otenet , egw exw otenet apo 56k-isdn-dsl k paei apsoga.

Den exw parapona, les na magapaei o theos? H apla na mai kolofardos?

Giati les oti H Forthnet einai H KAlyterh? Mhpws epeidh thn exeis esy?

Exeis mpei na paikseis kana game??? H koitas mono ta downloads apo sygekrimena site = thn parth sou? K mporei na thaveis tous rest edw mesa?

Ase tous na dokimasoun apo monoi tous, pes thn gnwmh sou alla mh pas na thn epivaleis.

Parepimptontws sta on-line games, de milaw gia skaki k mpillardo ...

H forthnet , akoma k se Ellhnikous servers ta paei xalia, gia dsl - ping.

Filika panta, den exw kati proswpiko mazi sou, alla sta 5 post sou les forthnet best

,otenet sucks...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...