dim_b Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Πηγα το πρωι της Μ. Δευτερας να ενεργοποιησω την γραμμη για το DSL στον ΟΤΕ της Νικαιας και μου ειπε η υπαλληλος οτι ισα ισα προλαβα γιατι εχουν αλλα 50 ports over PSTN και κανενα over ISDN...Ευτυχως που δεν εχω ISDN δηλαδη...Αυτο τι σημαινει?Οτι σε 10-15 μερες (ισως και λιγοτερο) θα θελει καποιος δημοτης της Νικαιας να βαλει dsl (ειμαστε και μεγαλος δημος) και θα του λενε...αργησες τωρα ελα μετα τους ολυμπιακους??? Και πολύ κράτησαν τα ports στη Νίκαια. Σε άλλους δήμους έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Σε άλλους δήμους έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδη να ειμαι και ευχαριστημενος απο πανω?Δεν ειναι ντροπη να μην μπορουν να καλυψουν τις αναγκες των πελατων τους?Μα καλα την λεξη αναβαθμιση δεν την ξερουν?? Περα απο αυτο οταν συμπληρωνει το χαρτι να την ρωταω: και πως θα ξερω οτι εγινε η συνδεση, με απαντηση θα αναψει πρασινο το λαμπακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 "Και πολύ κράτησαν τα ports στη Νίκαια. Σε άλλους δήμους έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό." nai, sto xalandri eixan kleisei apo ta xristougennna gia isdn kai oxi mono auto alla mou eipan oti eixan kleisei apo prin kai ta kainouria ports pou skopeuan na valoun. Diladi zise mai mou na fas trifulli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Πηγα το πρωι της Μ. Δευτερας να ενεργοποιησω την γραμμη για το DSL στον ΟΤΕ της Νικαιας και μου ειπε η υπαλληλος οτι ισα ισα προλαβα γιατι εχουν αλλα 50 ports over PSTN και κανενα over ISDN...Ευτυχως που δεν εχω ISDN δηλαδη... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ειλικρινά: σκέφτομαι για να μην έχω τέτοια προβλήματα (+τα προβληματα του ηλίθιου netmod) να βάλω dsl over pstn. Και φωνη, και data. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Se arthro sto teleutaio RAM anaferetai oti DSL mporeis na baleis kai xwris na exeis statheri grammi, glitwnontas etsi ta pagia toy statherou. Mipws eipe mparoufa o suntaktis toy arthrou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 terastia mparoufa... an den exeis statheri grammi tote ti sima tha diaxorisei to splitter gia na dosei foni se tilefono kai data se dsl modem? afou i priza den pernei sima an den exeis grammi energopoihmeni apo ote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Den eipe mparoufa kai mhn protrexete an den kserete. Auto pou eipe ginetai vazontas Full LLU apo vivodi. Exeis mia grammh h opoia exei mono DSL epanw xwris thlefwniko shma. Se tetoia periptwsh den xreiazetai na valeis oute splitter oute tipota allo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 FIle GP an diabaseis to arthro sto simeio pou to anaferei, den leei tipota gia LLU apo Vivodi...ennoei gia kanoniki grammi apo OTE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Αν ειναι ετσι ΟΚ. Υπεθεσα οτι απλα το ειπε χωρις να αναφερει λεπτομερειες. Δεν ηξερα οτι αναφεροταν σε κανονικη ΟΤΕγραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Έφυγε και η δικιά μου αίτηση για ενεργοποιηση της γραμμής DSL σήμερα,μάλλον από τους τελευταίους διαθέσιμους για Νίκαια.Ήδη βλέπω σε άλλες περιοχές έχουν καλυφθεί πλήρως οι πόρτες. Πόσες μέρες κάνει ρε παιδιά να ενεργοποιηθεί πάνω κάτω; :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Από τους τελευταίους τυχερούς μάλλον. Η δική μου είχε ενεργοποιηθεί σε 10 μέρες τον περασμένο Οκτώβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Den eipe mparoufa kai mhn protrexete an den kserete. Auto pou eipe ginetai vazontas Full LLU apo vivodi. Exeis mia grammh h opoia exei mono DSL epanw xwris thlefwniko shma. Se tetoia periptwsh den xreiazetai na valeis oute splitter oute tipota allo. dikio exeis. an omws to eipe gia grammes tou ote tote ontws einai mparoufa. auto to kainourio me shared llu to exete akousei??? entupwseis kaneis pou na exei valei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Η vivodi ειναι μια εταιρεία που προσπαθει να εχει συγχρόνως την πελατεία του Βασιλόπουλου και τα λειτουργικά έξοδα ενος ψιλικατζίδικου ,ως φυσικο επακόλουθο οι υπηρεσίες της είναι για το πέος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 emena den mou fainetai oti oi upiresies tis einai gia to peos opws anafereis. exw mia 384 kai katevazw stathera 41-43Kbytes/sec opote ola einai mia xara. pantws exei mikro bandwidth kai ennoeitai oti kati den paei kala eite stis taxitites eite stin eksipiretisi tin kanw. to provlima einai oti i tilefwniki grammi pou exw einai isdn kai ola ta ports sto xalandri einai kleista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlizardBill Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Η vivodi ειναι μια εταιρεία που προσπαθει να εχει συγχρόνως την πελατεία του Βασιλόπουλου και τα λειτουργικά έξοδα ενος ψιλικατζίδικου ,ως φυσικο επακόλουθο οι υπηρεσίες της είναι για το πέος Για Ελλάδα εντάξει είναι αφού μέχρι τώρα έχει και καλύτερες και φτηνότερες υπηρεσίες από τους άλλους. Άσε που είναι και ο μόνος "ανταγωνιστής" του πΟτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.