Προς το περιεχόμενο

lg gt540 αναβαθμηση

nikosxania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.ειδα ενα topic που εχει αναφερθει σχετικα με το συγκεκριμενο κινητο αλλα δεν δουλευει το λινκ.θελω να αναβθμησω το κινητο μου σε μια αλλη εκδοση 2.3 ισως η καμια αλλη που να δουλευει το app on sd.ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα.Εαν θελεις να περασεις αλλη ρομ κοιταξε καλυτερα στο myphone.gr που εχει συγκεκριμενο τοπικ για το κινητο και να σε καθοδηγησουν με ποια ρομ να διαλεξεις.ΑΝ ομως δεν σε χαλαει το κιν. και απλα θελεις να στελνεις τις εφαρμογες στην sd τοτε μην μπλεξεις με διαφορες ρομ γιατι θα εχεις πολλα κολληματα και θα παιδευτεις λιγακι.Ετσι σου προτεινω να ψαξεις για το link2sd που υπαρχει και καπου εδω στο insomnia(δεν το χω το link τωρα ευκαιρο) και θα σωθεις.κανε ενα search με αυτον τον τιτλο και δεν αν σου κανει σε αυτο που θες.Φυσικα θελει να εισαι ροοτ αλλα δεν ειναι θεμα.εδω μιλας για αλλη ρομ οποτε θεωρω πως το εχεις κανει ηδη.Για οτι αλλο θες εδω ειμαι.

δεν εχω κανει ροοτ στο κινητο ειχα κανει με το z4root αλλα το εβγαλα.το link2sd ειναι διαθεσημο και στην android market να το κατεβασω απο εκει και να κατεβασω και το z4root και να μου πεις τι να κανω για να βαλω τις εφαρμογες στην καρτα sd?

Καλησπερα.Δεν ξερω αν εβγαλες ακρη και αν χρειαζεσαι οδηγιες ακομη αλλα εγω θα σου πω να κοιταξεις εδω και να ακολουθησεις τις οδηγιες.αυτα τα βηματα εκανα αι εγω και βρηκα την υγεια μου.Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Τα λεει ολα αναλυτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...