MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Καλημερα. Θελω να αγορασω ενα μαραφετι να παιζω παιχνιδια τυπου nba 2k12 ή grid race driver ή στο τσακιρ κεφι κανενα mass effect και grand theft auto, γιατι το πληκτρολογιο με κουραζει ειδικα σε μερικα παιχνιδια που χρειαζονται αρκετα πληκτρα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι τιμες παιζουν, ποια ειναι ποιοτικα, ποια της πλακας, τι ειδη υπαρχουν, τι να προσεξω κλπ. Μπατζετ, επαναλαμβανω χωρις να ξερω πολλα-πολλα, υπολογιζω να δωσω κανα 50ευρω αρκει να κανω τη δουλεια μου. Ειναι οκ ή βρισκομαι εκτος πραγματικοτητας? Τελος, θα προτιμουσα κατι σε wifi version αλλα αν δεν υπαρχει ή αν ξεφευγει η τιμη δεν υπαρχει προβλημα, βολευομαι και με καλωδιο. Σημειωνω οτι δεν παει για hardcore χρηση, ζητημα αν αφιερωνω 6-7 ωρες την εβδομαδα για παιχνιδια και οσο περναει ο καιρος ολο και τα βαριεμαι περισσοτερο. Γιαυτο την ψαχνω λιγο με το θεμα gamepad μπας και μου τραβηξουν το ενδιαφερον αν πουμε οτι βελτιωνεται αισθητα ο χειρισμος. Καθε προταση ευπροσδεκτη.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 AYTO Το είχα πάρει με καλώδιο και είχα μήνη πολύ ευχαριστημένος και πήγα και το αγόρασα το ασύρματο μετά το μαύρο και είναι πολύ καλό και ποιοτικό Ακόμα είναι και βαρύ έτσι όπως το θέλω !!! Τις μπαταρίες 1 φόρα τις έχω αλλάξει με πολύ λίγη χρήση
veteranos123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 AYTO Το είχα πάρει με καλώδιο και είχα μήνη πολύ ευχαριστημένος και πήγα και το αγόρασα το ασύρματο μετά το μαύρο και είναι πολύ καλό και ποιοτικό Ακόμα είναι και βαρύ έτσι όπως το θέλω !!! Τις μπαταρίες 1 φόρα τις έχω αλλάξει με πολύ λίγη χρήση Το έχω και εγώ και ειδικά στο gta θα σε βολέψει απίστευτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα