palawiaris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 εμενα τα λαστιχα επειδη ειναι σπανια διασταση ειναι αρκετα ακριβα 270-300 ευρω οποτε θα βαλω μεταχειρισμενα με 15 ευρω το ενα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο τα λιωμενα τα δικα μου. εγω προτιμω να βαζω καθε χρονο μεταχειρισμενα,παρα καθε 5 καινουρια. με το ιδιο κοστος ακριβως. ασε που δε σε νοιαζει μη σκιστουνε. Tελικά τα λάστιχα τα αλλάζεις; Στην πρώτη σου απάντηση μας λες λιωμένα λάστιχα έχεις. Στην 2η τα αλλάζεις καθε χρόνο.Δηλαδή αλλάζεις τα λιωμένα με άλλα λιωμένα των 15 ευρώ; Τελος πάντων,είμαι κατά των μεταχειρισμένων.Πάνω από όλα η ασφάλεια.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αυτα που εχω τωρα τα ειχα παρει καινουρια το 2007.λογω σκληρης γομας βγαλανε καμποσα χιλιομετρα. αλλα τωρα που παω για αλλαγη θα προτιμησω μεταχειρισμενα...
haris_216 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 μεταχειρισμένα ρούχα δεν παίρνουμε μεταχειρισμένους σκληρούς αποφεύγουμε μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών μόνο αν είναι από πολύ γνωστό στα λάστιχα αποφασίσαμε να κάνουμε οικονομία;;; σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες (όπως σε όλα τα πράγματα). αν κανείς αισθάνεται τυχερός ή πολύ κολλητός με τον λαστιχά, τότε οκ. ενημερωτικά πάντως, και τις μη ευκαιρίες ο λαστιχάς θα τις παρουσιάσει ως ευκαιρίες. να τα πουλήσει θέλει. και αυτό που ειπώθηκε παραπάνω (ότι πολλοί μόλις πάρουν αυτοκίνητο τρέχουν να αλλάξουν τα λάστιχα) δεν παίζει και τόσο πια μια που και τόσες αγορές αυτοκινήτων δεν υπάρχουν αλλά και όλο και λιγότεροι κάνουν άσκοπες αλλαγές (κρίση γαρ) 1
lary7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Το θεμα ειναι απλο, καποιος που εχει σωστο προγραμματισμο αλλαζει λαστιχα με καινουρια καθε 4, αντε βαρια 5 χρονια και εχει παντα το κεφαλι του σιγουρο. Καποιος ομως που δεν εχει σημερα να δωσει 300++Ευρω και εχει λαστιχα παλια και φθαρμενα επανω καλυτερα να παρει ενα σετ μτχ ωστε να μην του φυγει πουθενα το αμαξι και αργοτερα οταν εχει χρηματα αγοραζει καινουρια. Απο την στιγμη που το λαστιχο δεν εχει επανω εμφανεις φθορες -καρουμπαλα και ειναι 2ετιας το περισσοτερο τοτε δεν βλεπω τον λογο να μην τα προτιμησει καποιος που οικονομικα ειναι σφικτος.
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το θεμα ειναι απλο, καποιος που εχει σωστο προγραμματισμο αλλαζει λαστιχα με καινουρια καθε 4, αντε βαρια 5 χρονια και εχει παντα το κεφαλι του σιγουρο. Καποιος ομως που δεν εχει σημερα να δωσει 300++Ευρω και εχει λαστιχα παλια και φθαρμενα επανω καλυτερα να παρει ενα σετ μτχ ωστε να μην του φυγει πουθενα το αμαξι και αργοτερα οταν εχει χρηματα αγοραζει καινουρια. Απο την στιγμη που το λαστιχο δεν εχει επανω εμφανεις φθορες -καρουμπαλα και ειναι 2ετιας το περισσοτερο τοτε δεν βλεπω τον λογο να μην τα προτιμησει καποιος που οικονομικα ειναι σφικτος. να μην εχει τοτε 17αρες ζαντες για να μην δινει 300 ευρω και 400 σε λαστιχα να εχει 15αρα.... επισης μεταχειρισμενα εσωρουχα θα περνατε? αρα γιατι να βαλετε μεταχειρισμενα λαστιχα για να σκοτωθειτε? ειμαι κατα του μεταχειρισμενου λαστιχου..ζαντες ναι. φαναρια ναι πορτες ναι αλλα οχι λαστιχα που εκει παιζει μεγαλο ρολο στο αυτοκινητο.
lary7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 να μην εχει τοτε 17αρες ζαντες για να μην δινει 300 ευρω και 400 σε λαστιχα να εχει 15αρα.... επισης μεταχειρισμενα εσωρουχα θα περνατε? αρα γιατι να βαλετε μεταχειρισμενα λαστιχα για να σκοτωθειτε? ειμαι κατα του μεταχειρισμενου λαστιχου..ζαντες ναι. φαναρια ναι πορτες ναι αλλα οχι λαστιχα που εκει παιζει μεγαλο ρολο στο αυτοκινητο. Καποιος που αγορασε 17ρα πριν την κριση δεν θα μπορουσε να υπολογιζε πως σημερα θα μπορουσε να ειναι ανεργος. Απο το "no tires" καλυτερα το "second hand tyres". Καποιος που εχει χρηματα σιγουρα καλυτερα τα καινουρια.
fibosl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μεταχειρισμένα ελαστικά έχει βάλει κανείς πρόσφατα; Καμία πιο πρόσφατη άποψη; Δεν έχω ξαναπάρει μεταχειρισμένο. Ένας φίλος πήρε από εδώ την προσφορά και λέει ότι του βγήκαν πολύ καλά για τα λεφτά τους. Είναι τέτοιες οι εποχές που δεν υπάρχει χρήμα για σπατάλη όμως από την άλλη είναι σημαντική η ασφάλεια. Το φιλαράκι μου όμως λέει ότι του έδωσαν σε αρκετά καλή κατάσταση ελαστικά και πέρασε και KTEO το αυτοκίνητο. Το σκέφτομαι σοβαρά να το δοκιμάσω!
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μεταχειρισμένα ελαστικά έχει βάλει κανείς πρόσφατα; Καμία πιο πρόσφατη άποψη; Δεν έχω ξαναπάρει μεταχειρισμένο. Ένας φίλος πήρε από εδώ την προσφορά και λέει ότι του βγήκαν πολύ καλά για τα λεφτά τους. Είναι τέτοιες οι εποχές που δεν υπάρχει χρήμα για σπατάλη όμως από την άλλη είναι σημαντική η ασφάλεια. Το φιλαράκι μου όμως λέει ότι του έδωσαν σε αρκετά καλή κατάσταση ελαστικά και πέρασε και KTEO το αυτοκίνητο. Το σκέφτομαι σοβαρά να το δοκιμάσω! Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιες εποχές δεν βρίσκεις εύκολα μεταχειρισμένα λάστιχα της προκοπής, και αν βρεις θα είναι πανάκριβα. Όσο για την προσφορά, ποτέ δεν θα αγόραζα λάστιχα χωρίς να τα δω πρώτα.
dimitrisOP Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ψαξε για καμια ευκαιρια, ολο και κατι θα βρεις , δες και car.gr
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πως βρίσκονται "ελαφρώς μεταχειρισμένα" λάστιχα;! Μου κάνει εντύπωση! Δηλαδή τα βάζει ο άλλος για λίγο καιρό και μετά τα βγάζει για ποιο λόγο;
tarantules Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πως βρίσκονται "ελαφρώς μεταχειρισμένα" λάστιχα;! Μου κάνει εντύπωση! Δηλαδή τα βάζει ο άλλος για λίγο καιρό και μετά τα βγάζει για ποιο λόγο; Έλα ντε... Και εκτός αυτού, άλλο κράτημα έχει το μεταχειρισμένο λάστιχο που ο ιδιοκτήτης του έχει κάνει πχ 1000 χιλιόμετρα αλλά το βάζει στο γκαράζ , και άλλο κράτημα έχει ακριβώς το ίδιο μεταχειρισμένο ελαστικό , με ακριβώς τα ίδια χιλιόμετρα και την ίδια φθορά στο πέλμα αλλά το έχει εκτεθημένο στον ήλιο και τη βροχή. Στην μια περίπτωση το πέλμα είναι μαλακό και γραπώνει εύκολα, στην άλλη μπορεί να είναι αρκετά πιο σκληρό και σε μια στροφή να σου ξεκολήσει απότομα και άντε μάζευτο μετά.... 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πως βρίσκονται "ελαφρώς μεταχειρισμένα" λάστιχα;! Μου κάνει εντύπωση! Δηλαδή τα βάζει ο άλλος για λίγο καιρό και μετά τα βγάζει για ποιο λόγο; Μερικές φορές γίνεται και αυτό που λες, πχ για να αλλάξει διάσταση. Επίσης από τρακαρισμένα και αποσυρόμενα. Το κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το "ελαφρώς μεταχειρισμένα" που λέει ο πωλητής είναι άλλο θέμα. 1
stel106 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πως βρίσκονται "ελαφρώς μεταχειρισμένα" λάστιχα;! Μου κάνει εντύπωση! Δηλαδή τα βάζει ο άλλος για λίγο καιρό και μετά τα βγάζει για ποιο λόγο; εγω πχ πουλησα το αυτοκίνητο μου με την μια τετράδα ζαντολαστιχα που αρεσε περισσότερο στον αγοραστη επειδη ηταν 17αρες και η αλλη μου εμεινε για πουλημα να ενας λογος 1
zio10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 εγω πχ πουλησα το αυτοκίνητο μου με την μια τετράδα ζαντολαστιχα που αρεσε περισσότερο στον αγοραστη επειδη ηταν 17αρες και η αλλη μου εμεινε για πουλημα να ενας λογος Ναι αλλά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις νομίζω. Μαζικά που βρίσκουν τέτοια λάστιχα για να κάνουν προσφορές κλπ, αυτό μου κάνει εντύπωση
Joshua21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις νομίζω. Μαζικά που βρίσκουν τέτοια λάστιχα για να κάνουν προσφορές κλπ, αυτό μου κάνει εντύπωση Ε η δουλειά των εμπόρων/καταστημάτων που πουλάνε οτιδήποτε μεταχειρισμένο αυτή είναι, να συγκεντρώνουν εμπόρευμα από μεμονωμένες περιπτώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα