tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Gi0 δεν αναφερομουν σε σενα Αντε να δουμε τι σκαγια θα πιασει το opengl στο performance. Μεχρι στιγμης η εμπειρια μου, δεν ειναι και η καλυτερη. Ειδωμεν.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αυτές είναι ωραίες ειδήσεις. Ένα χτύπημα (εύχομαι)από την OUYA, ένα από την Valve, που θα πάει;! Θα θορυβηθούν οι εταιρίες. Άντε με το καλό!!!
atheatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Και on topic τώρα χαίρομαι όσο αυξάνονται οι επιλογές σε ένα τομέα που επικρατούσε μονοπώλειο,άσχετα αν ενοχλεί μερικούς.... Sent from my iPad using Insomnia
ChRis6 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αντε να δουμε τι σκαγια θα πιασει το opengl στο performance. Μεχρι στιγμης η εμπειρια μου, δεν ειναι και η καλυτερη. Ειδωμεν. Κακως Το direct3D αποτελει μειοψηφια στον τομεα των γραφικων,αφου περιοριζεται στην πλατφορμα της MS. Tο specification της openGL ειναι αριστο και δεν υστερει σε τιποτα σε σχεση με το direct3D. Μονο το khronos Group τα εχει μαγειρεψει λιγακι στις τελευταιες εκδοσεις,αλλα θα πιστευω θα στρωσει
gega Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Σε ολα τα προγραμμα γινεται πειραματισμος προκειμενου να προχωρησουν. Αρα αυτο που λετε σταθερο και μη δεν στεκει. Γιατι ρε φιλε να ειμαι μακας επειδη προτιμω το ετοιμο που δουλευει μια χαρα?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου τι να πω.Δεν σπουδασα πληροφορικη οπως πολλοι στον κοσμο και δεν ενδιαφεροντε να ασχοληθουν με τους πειραματισμους οπως κανεις εσυ,οπως στην δουλεια σου ετσι και στην δικη μου κανω πειραματισμους τελειως διαφορετικους απο σενα αλλα εσυ εισαι μακας που δεν ξερεις τους δικους μου πειραματισμους ωραια λογικη εχεις,αντε πανε χρεωσε 50 ευρω το φορματ εκει που δεν ξερουν και ασε μας ησυχους. Δεν χρειαζεται να εχεις σπουδασει σε καποιον τομεα του προγραμματισμου για να ξερεις/πειραματιστεις. Και αυτη η καραμελα Linux = πρεπει να φαω μερες στο να το μαθω ερχεται σε αντιθεση με τα ατομα που ολο και περισσοτερα αρχιζουν να χρησιμοποιουν Linox(ναι Linox) Μια συμβουλη: Δοκιμασε πρωτα να κανεις την δουλεια σου σε linux και οποια παραπονα δεκτα. (καλα το θεμα περι του φορματ πολυ αστοχο...) Στο θεμα μας. Καιρος να γινει μια τετοια μεγαλη κινηση απο μια τετοια εταιρεια. Αν και απο καιρο φαινοταν το ενδιαφερον της προς τετοιες κινησεις (Η Valve εγραψε ορισμενα patch για το Wine για ορισμενα παιχνιδια της.) Ας ακολουθησουν κιαλλες ...
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κακως Το direct3D αποτελει μειοψηφια στον τομεα των γραφικων,αφου περιοριζεται στην πλατφορμα της MS. Tο specification της openGL ειναι αριστο και δεν υστερει σε τιποτα σε σχεση με το direct3D. Tοτε πρεπει να εχω πεσει θυμα των developers Ουτε μια ψωρο-HDR δεν μπορω να ενεργοποιησω.. Και χαμηλα τα settings γιατι πεφτει τρελο lag, ενω το ιδιο παιχνιδι στα windows, στο ιδιο μηχανημα, με ολα τερμα πεταει. Κανω τον σταυρο μου που παιζει κιολας. (για opensource παιχνιδι μιλαω)
ChRis6 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τι να σου πω...Δεν ξερω Ισως ειναι θεμα των drivers ? Παντως αντικειμενικα η openGL εχει πιο γρηγορα draw calls σε σχεση με το directX. Και δεν το λεω εγω. Η nvidia το υποστηριζει. Ψαχνω να βρω το presentation που το αναφερει , αλλα δεν το βρισκω τωρα Το θεμα ειναι να γραφτουν πιο πολλα games με μεγαλυτερο budget,ωστε να στραφει η αγορα προς το linux. Αυτη η κινηση μπορει να ειναι αρχη. Ο χρονος θα δειξει
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κακως Το direct3D αποτελει μειοψηφια στον τομεα των γραφικων' date='αφου περιοριζεται στην πλατφορμα της MS. Tο specification της openGL ειναι αριστο και δεν υστερει σε τιποτα σε σχεση με το direct3D. Μονο το khronos Group τα εχει μαγειρεψει λιγακι στις τελευταιες εκδοσεις,αλλα θα πιστευω θα στρωσει [/quote'] Ε όχι και μειοψηφία όταν το χρησιμοποιούν 9 στα 10 παιχνίδια. Κατά τα άλλα μονό σαν θετικό μπορούμε να δούμε την κίνησή της Valve. Είναι καιρός όμως να συμφορφωθουν και τα ζώα των Ati και Nvidia.
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τι να σου πω...Δεν ξερω Ισως ειναι θεμα των drivers ? nvidia 9600 gt με τον τελευταιο - κλειστο driver. anyway...
ChRis6 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ε όχι και μειοψηφία όταν το χρησιμοποιούν 9 στα 10 παιχνίδια. Κατά τα άλλα μονό σαν θετικό μπορούμε να δούμε την κίνησή της Valve. Είναι καιρός όμως να συμφορφωθουν και τα ζώα των Ati και Nvidia. Τα γραφικα δεν ειναι μονο games Αλλα ακομα και ετσι αν το δεις, το direct3D παιζει σε windows και Xbox . Οι παιχνιδομηχανες ειναι περισσοτερες θαρρω,οπως wii, psp, ps3( gcm / openGL - like ) κτλ. Φερτε AAA τιτλους στο linux μωρεεεεε nvidia 9600 gt με τον τελευταιο - κλειστο driver. anyway... Δεν σημαινει κατι αυτο. Περισσοτερα resources δαπανουνται για τους drivers στα windows , οποτε το αποτελεσμα "φαινεται" λογικο.
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τα γραφικα δεν ειναι μονο games Αλλα ακομα και ετσι αν το δεις' date=' το direct3D παιζει σε windows και Xbox . Οι παιχνιδομηχανες ειναι περισσοτερες θαρρω,οπως wii, psp, ps3( gcm / openGL - like ) κτλ. Φερτε AAA τιτλους στο linux μωρεεεεε Δεν σημαινει κατι αυτο. Περισσοτερα resources δαπανουνται για τους drivers στα windows , οποτε το αποτελεσμα "φαινεται" λογικο.[/quote'] Δεν διαφωνώ αλλά στη προκειμένη μιλάμε για παιχνίδια. Πιο εύκολο είναι να γίνει ένα παιχνίδι port από Xbox σε PC παρά από Ps3 σε PC. Οποτε ειναι λογικο να προτιμησει ο αλλος το direct 3d. Αν βρω την πηγή που το διάβασα θα την ποστάρω.
ChRis6 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δεν διαφωνώ αλλά στη προκειμένη μιλάμε για παιχνίδια. Πιο εύκολο είναι να γίνει ένα παιχνίδι port από Xbox σε PC παρά από Ps3 σε PC. Οποτε ειναι λογικο να προτιμησει ο αλλος το direct 3d. Αν βρω την πηγή που το διάβασα θα την ποστάρω. yup. +1 Πιο ευκολη ειναι η μεταβαση pc -> xbox και αντιστροφα. Πλατφορμες της MS ειναι και τα δυο
kurkosdr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κατι τετοια βλεπω και χαιρομαι, κατι Site: άλλα βλεπω και χανω ελπιδα. Α ρε X.org, μας τον εθαψες τον πιγκουίνο! Αντε να δουμε τι σκαγια θα πιασει το opengl στο performance. Μεχρι στιγμης η εμπειρια μου, δεν ειναι και η καλυτερη. Βασικα το OpenGL στo OS X μια χαρα παει.
damastes Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κατι τετοια βλεπω και χαιρομαι, κατι Site: άλλα βλεπω και χανω ελπιδα. απο το 2007, σίγουρα θα έχει καλυτερέψει λίγο η κατάσταση.
gtajunkie Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δεν είναι να βγει οποιαδήποτε είδηση με θέμα το Linux, και αμέσως μετατρέπεται σε Windows vs Linux διαμάχη. Πάντως παιδιά έτσι και δούμε games και σε Linux θα γλιτώσουμε από την τυρράνια του dual boot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα