Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κάρτα nvidia quadro 4000, και οι έξοδοι που δίνει είναι σαν αυτές της φωτογραφίας.

images?q=tbn:ANd9GcQtTwOx7nysadpWj8rp0lBWowoxZWOizrxSfOpDOWnZFZ2hVd8y

Έχω συνδέσει την dvi, αλλά οι άλλες δύο τί είναι; Δεν είναι hdmi.

Ψάχνω να βρω πώς να συνδέσω 2 μονιτορ.

Δημοσ.

Αν τα monitors σου δεν έχουν DP καλύτερα να ξεχάσεις τους μετατροπείς. Αν πάρεις passive DP to HDMI/DVI το πιθανότερο δεν θα παίξει κι αν παιξει θα έχεις προβλήματα. Αν πάρεις active, από την μία είναι ακριβοί από την άλλη δεν είναι όλοι συμβατοί και πρέπει να συμβουλευτείς τον κατασκευαστή για το ποιο να πάρεις

Δημοσ.

Αν τα monitors σου δεν έχουν DP καλύτερα να ξεχάσεις τους μετατροπείς. Αν πάρεις passive DP to HDMI/DVI το πιθανότερο δεν θα παίξει κι αν παιξει θα έχεις προβλήματα. Αν πάρεις active, από την μία είναι ακριβοί από την άλλη δεν είναι όλοι συμβατοί και πρέπει να συμβουλευτείς τον κατασκευαστή για το ποιο να πάρεις

Αυτό που γράφεις έχω την εντυπωση ότι ισχύει περισσότερο για τα Mini DP και κυρίως με ATI κάρτες και με Mac, όπου ναι εκεί υπάρχει θέμα συμβατότητας.

Συγκεκριμένα με Quadro FX3700Μ οδηγώ μια NEC PA301W με DP και ταυτόχρονα μια SONY Bravia 46HX800 με DP to HDMI Passive Adaptor και εν συνεχεία ενα 5m HDMI to HDMI Cable. Και FULL HD παίζει και 3D σήμα και ήχο μεταφέρει και τα πάντα όλα. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα από τον Οκτώβριο του 2011 που τα δουλεύω έτσι.

Τον Active Adaptor τον χρησιμοποιείς μόνο αν επιβεβαιώσεις ότι η κάρτα σου έχει 2 active channels.

Update: Νομίζω η Quadro 4000 έχει όντως 2 active channels, οπότε έναν adaptor θα τον χρειαστείς, ναι (σε καμία περίπτωση όμως παραπάνω από έναν).

Επίσης μια παντού αποδεκτή και δοκιμασμένη λύση είναι το Matrox TripleHead2Go DisplayPort Edition, όμως σίγουρα θα σου κοστίσει τουλάχιστον το 3πλάσιο από ένανα active DisplayPort Adaptor, όμως δε θα έχεις το παραμικρό θέμα + ότι θα μπορείς να το χρησιμοποιέις παντού και πάντα ακόμη και με άλλες κάρτες. Το μόνο "κακ'ο" με αυτό είναι ότι δε μπορείς να πάς σε υψηλότερες αναλύσεις από 1920x1080 ή 1920x1200 ανά οθόνη (π.χ. δε μπορείς να οδηγήσεις 3x 30" 2560x1600).

Δημοσ.

Στην ουσία είπες πιο αναλυτικά αυτά που ήθελα να πω κι εγω. Μόνο που δεν είναι αποκλειστικά για miniDP, αλλά για DP γενικότερα.

Οι πιθανότητες να πάρεις ένα passiveDP converter και να σου παίξει ολόσωστα είναι ελάχιστες (σε εσένα παίζει ας πούμε αλλά δεν είναι ο κανόνας). Θα μπορούσε να στείλει ένα μήνυμα στο support της Nvidia με μοντέλα VGA/Monitor και να του προτείνουν αυτοί κάποιο.

(εντωμεταξύ μπορεί μία από τις 2 οθόνες του να έχει κανονικά DP και τζάμπα να μιλάμε...)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια. Επικοινώνησα με την dell και μου έστειλαν έναν μετατροπεα. Σύνδεσης σε αυτόν, μια ακόμη οθόνη με dvi, και όλα καλα.

Και παρεμπιπτόντως, είδα ότι η κάρτα έχει πρόβλημα. Έχει κολλήσει η θερομρασια σε 86-87 συνεχώς. Έρχεται τεχνικός να τη αλλάξει εντός 24ωρων.

Το περίεργο είναι ότι όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά και αθόρυβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...