Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μην το ψάχνετε περισσότερο, θέλει πολύ να δείτε τη γίνετε? Ότι αγοράζετε πρέπει να είναι ζελατίνα αλλιώς κάτι παίζει... Έχω πάρει απο Πλαίσιο και εγώ τρεχάματα είχα..

Δημοσ.

ναι αλλα εσπασα ρεκορ με τις καρτες γραφικων τοσο πολυ πια? ενταξει οτι θα καει η καρτα ειναι σιγουρο για ηλεκρονικα μιλαμε αλλα οχι και τοσο γρηγορα τουλαχιστον στα 5 χρονια νωμιζω

Δημοσ.

Μαλιστα.

Τιμολογιο αγορας ειχες κοψει?Αρα εχει τα στοιχεια σου,το ΑΦΜ σου κτλ,σωστα?

Δεν ειναι απλη αποδειξη που καποιες φορες δεν περιεχει στοιχεια.

Οποτε ζητας ομορφα και ωραια μια επανεκτυπωση του συγκεκριμενου τιμολογιου με βαση τα στοιχεια σου.

Στο ιδιο καταστημα που τις αγορασες τις πηγες τις μνημες.

Οχι στην αντιπροσωπεια.Που και παλι το πλαισιο επρεπε να σου επανεκτυπωσει το τιμολογιο.

Τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μην αναλαμβανουν τις ευθυνες τους...

Οταν εχεις αγορασει απο δαυτους 12 ζευγαρια μνημες με τιμολογια πελατων αντε να θυμαμαι ποιος και τι.....

Εστειλα ε-μειλ στην μαμα εταιρεια στα γερμανικα και μου απαντησαν οτι χωρις τιμολογιο δεν.....

Καποτε δεν συνεβαινε αυτο απλως οι γερμανοι εχουν σκληρυνει την σταση τους τελευταια. Το διασταυρωσα και με αλλη εταιρεια.

Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν το κανουν μονο στην Ελλαδα.....

θελω να μαθω πως πηγε αυτο.

οποτε μπορεσεις, πες μας νεα tigergreg

Εγινε.

Δημοσ.

Οταν εχεις αγορασει απο δαυτους 12 ζευγαρια μνημες με τιμολογια πελατων αντε να θυμαμαι ποιος και τι.....

Εστειλα ε-μειλ στην μαμα εταιρεια στα γερμανικα και μου απαντησαν οτι χωρις τιμολογιο δεν.....

Καποτε δεν συνεβαινε αυτο απλως οι γερμανοι εχουν σκληρυνει την σταση τους τελευταια. Το διασταυρωσα και με αλλη εταιρεια.

Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν το κανουν μονο στην Ελλαδα.....

Να σου πω το βρισκω ψιλολογικο,τοσο για το καταστημα όσο και για την αντιπροσωπεια, να μην καλυπτουν καποιο προιον με εγγυηση χωρις αποδειξη/τιμολογιο.

Υπαρχουν καποιες αντιπροσωπειες που κανεις register το προιον στο site τους και δε ζητανε αποδειξη (πχ Apple)

Αλλες παλι ζητανε αποδειξη και σε αυτη την περιπτωση.

Τωρα εσυ επεσες στην περιπτωση να μη θυμασαι τι και πως με το τιμολογιο.

Γι'αυτο καλο ειναι να κραταμε παντα μια φωτοτυπια της αποδειξης ή του τιμολογιου στο αρχειο μας.Παντα.

Και παντα υπαρχει και η λυση της επανεκτυπωσης που σου ανεφερα πριν.

Ευχομαι να βγαλεις ακρη και να γινει η δουλεια σου.

Αν και γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορεις να "κατηγορησεις" καταστημα και αντιπροσωπεια σε αυτην την περιπτωση.

Δημοσ.

Εγω παλι τους πηγα ενα ζευγαρι μνημες σελσοκ που γραφουν επανω ημερομηνια παραγωγης 2008!!!! και επειδη εχω χασει το τιμολογιο αγορας δεν γινετε δεκτη η 5χρονη εγγυηση!!!!

Ακομα ψαχνω να βρω το τιμολογιο......

Απο πλαισιο δεν με πηραν.

Μαλλον περιμενουν το 2013 για να μου ανακοινωσουν οτι ειναι εκτος εγγυησης.... :fear:

Αν τα εχεις αγοράσει online απο το σαιτ τους http://www.plaisio.gr/ να τους ζητήσεις αντιγραφο απόδειξη αγορας, που υποχρεούνται να κατεχουν ,απο τον νομο!! αλλά αμφιβάλω να σε εξυπηρετήσουν οπότε μια καταγγελία .......

Δημοσ.

Να σου πω το βρισκω ψιλολογικο,τοσο για το καταστημα όσο και για την αντιπροσωπεια, να μην καλυπτουν καποιο προιον με εγγυηση χωρις αποδειξη/τιμολογιο.

Υπαρχουν καποιες αντιπροσωπειες που κανεις register το προιον στο site τους και δε ζητανε αποδειξη (πχ Apple)

Αλλες παλι ζητανε αποδειξη και σε αυτη την περιπτωση.

Τωρα εσυ επεσες στην περιπτωση να μη θυμασαι τι και πως με το τιμολογιο.

Γι'αυτο καλο ειναι να κραταμε παντα μια φωτοτυπια της αποδειξης ή του τιμολογιου στο αρχειο μας.Παντα.

Και παντα υπαρχει και η λυση της επανεκτυπωσης που σου ανεφερα πριν.

Ευχομαι να βγαλεις ακρη και να γινει η δουλεια σου.

Αν και γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορεις να "κατηγορησεις" καταστημα και αντιπροσωπεια σε αυτην την περιπτωση.

Συμφωνοι. Απο την στιγμη ομως που γραφουν ημερομηνια παραγωγης επανω 2008?

Σε τι θα διαφερει εφοσον μαλιστα τις μνημες αυτες τοτε τις εφερνε μονο το πλαισιο?

Κατι που προσπαθει να ξεπερασει βεβαιως γιατι τους εβγαλαν τον πιθο απο τα πολλα προβληματα.

Μαλλον ειναι και ο λογος που δεν ασχοληθηκε ξανα κανεις στην ελλαδα με τετοιες μνημες.

Δημοσ.

Δεν αξίζει η ασχολία με το πλαίσιο, ζητούσα από το λογιστήριο τους ένα αντίγραφο απόδειξης αγοράς μητρικής, έπαιρνα τηλέφωνο δυο εβδομάδες, είμαι πελάτης τους, και έπρεπε στην καρτέλα μου να έχουν αντίγραφα, αλλά δεν έχουν !! τι σοι κατάστημα είναι ??? στο τέλος μετά απο ψάξιμο βρήκα την πρωτότυπη, στο σπίτι, και κατόρθωσα να κάνω rma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...