Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Μιας και εριξα μια ματια και γω στο google για ενημερωση. Θα ηθελα την γνωμη σας οσο αφορα τα προγραμματα ADSL.

Ποιο πιστευετε πως ειναι το πιο οικονομικο πακετο ,που συμφερει και απο ποια εταιρεια ;; Περιμενω γνωμες!!

Δημοσ.

και το βασικο ειναι τι θες απο το πακετο σου και ποιο πακετο θες?πχ forthnet εχει ενα προγραμμα.εχει και η cyta ενα αλλα η τηλεφωνια ειναι voip οποτε παντρευεσαι το ρουτερ που σου δινουν.

Δημοσ.

forthnet και OTE απο εμενα. εχουν βγαλει τωρα τελευταια προγραμματα που αξιζουν.

τωρα το πιο συμφερον για εσενα δεν το ξερουμε...θες απεριοριστα εσωτερικα? μηπως και εξωτερικα? κινητο θες?

Δημοσ.

H forthnet έβγαλε πρόσφατα ένα καλό που δίνει δωρεάν σε σταθερά

και 30 λεπτά σε κινητά αν σε καλύπτει αυτός ο χρόνος είναι

καλή περίπτωση εγώ σήμερα αυτό θα έπαιρνα.

Δημοσ.

o ote σιγουρα θα βγει πιο ακριβα οποτε δεν αξιζει.δεν θα ελεγα οτι το ιντερνετ παει ανα περιοχη θα ελεγα οτι οσο πιο μακρια εισαι απο το αστικο κεντρο τοσο πιο χαμηλα θα παιξεις ανεξαρτητου Provider.οπως και ποιοτητα χαλκου.εκτος αν ενας Isp εχει πιτα dslam εκει που εισαι που λιγο δυσκολο πλεον

Δημοσ.

δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πας σε οτε και να πληρώνεις πιο πολλά λεφτά (ειδικά αυτόν τον καιρό) για το ιδιο internet που μπορεί να δώσει και ο εναλλακτικός πάροχος.

Δημοσ.

δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πας σε οτε και να πληρώνεις πιο πολλά λεφτά (ειδικά αυτόν τον καιρό) για το ιδιο internet που μπορεί να δώσει και ο εναλλακτικός πάροχος.

+1.τον πιο βασικο ρολο τον παιζει ο χαλκος.μετα βεβαια και ποσο πιτα ειναι ενας Isp τι εξοπλισμο δινει κτλ.πχ δεν θα πηγαινα σε cyta Οχι λογω voip αμμεσα αλλα λογω voip εμμεσα.δηλαδη παντρευεσαι τον ρουτερ που σου δινει ακομα και αν δεν σου κανει σαν εξοπλισμος διοτι χωρις τον δικο τους εξοπλισμο δεν μπορεις να εχεις τηλεφωνια.αν αλλαξεις το ρουτερ θα χασεις το τηλεφωνο.η wind δεν θα ακουσεις και καλα λογια απο πολλους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...