Προς το περιεχόμενο

format σε dell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έχω πρόβλημα με το ίντερνετ,για την ακρίβεια έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο της σύνδεσης,δεν αναγνωρίζει ούτε ασύρματα ούτε ενσύρματα κάποια σύνδεση (μέχρι πριν 1 μήνα δούλευε κανονικότατα-έλειψα το πειράξανε παιδάκια και τώρα ψαχνόμαστε).Έχω windows7 και το laptop είναι dell.Είπα να κάνω fomat γιατί δεν βγάζω άκρη από τις ρυθμίσεις.Αν και θα με βόλευε καμία ιδέα του πως μπορώ να λύσω το πρόβλημά μου χωρίς format,θέλω να σας ρωτήσω το εξής.Έχω πολλά χρόνια να κάνω format ειδικά σε laptop και δεν θυμάμαι καθόλου την σειρά των πραγμάτων.Τα cd με τους drivers και των windows τα έχω κανονικά.Όποιος μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο να μου πει τι και πως θα είμαι ευγνώμων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

To format ανήκει στην κατηγορία του τσιγάρου,ποδηλάτου και σεξ.Ποτέ δεν ξεχνιούνται!(πλάκα κάνω να πέσει η θερμοκρασία γιατί με τόση ζέστη.....)Λοιπόν:Ανοίγεις τον υπολογιστή μπαίνεις στο bios(f2,f12 ή delete; ) και επιλέγεις ως first boot device το cd.Αποθηκεύεις και ξεκινά να διαβάζει από το cd.Λογικά θα σου ζητάει να επιλέξεις κάποιες ρυθμίσεις,οι drivers στα 7άρια είναι ενσωματωμένοι και είσαι έτοιμος.Αφού τα περάσεις ξαναμπαίνεις στο bios και επιλέγεις ως first boot device τον σκληρό δίσκο που πέρασες τα windows(προφανώς τον c).Για το ακριβές menu των dell δεν ξέρω,ίσως κάποιος φίλος που έχει να σε βοηθήσει περισσότερο.

Δημοσ.

πριν δω αν έχει απαντίσει κανείς από εδώ είπα να δω αν όντως θυμάμαι ακόμα να κάνω ποδήλατο.Τελικά την διαδικασία μια χαρά την θυμάμαι αλλά παίζουν 2 τινά.Ή ενώ το επιλέγω δεν κάνει boot από το cd (το βρίσκω απίθανο) ή το cd που βάζω δεν είναι τα windows και είναι κάτι άλλο.Επειδή ήδη ακούω τα γέλια όσων το διαβάζουν το μήνυμα,να πω πως το cd γράφει Microsoft Works 9.Και δεν έχω ιδέα αν είναι τα windows ή κάτι άλλο.Όχι τίποτα άλλο,δεν κάνει boot με τίποτα!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

πριν δω αν έχει απαντίσει κανείς από εδώ είπα να δω αν όντως θυμάμαι ακόμα να κάνω ποδήλατο.Τελικά την διαδικασία μια χαρά την θυμάμαι αλλά παίζουν 2 τινά.Ή ενώ το επιλέγω δεν κάνει boot από το cd (το βρίσκω απίθανο) ή το cd που βάζω δεν είναι τα windows και είναι κάτι άλλο.Επειδή ήδη ακούω τα γέλια όσων το διαβάζουν το μήνυμα,να πω πως το cd γράφει Microsoft Works 9.Και δεν έχω ιδέα αν είναι τα windows ή κάτι άλλο.Όχι τίποτα άλλο,δεν κάνει boot με τίποτα!!

Καμμία σχέση.Organize πρόγραμμα νομίζω πως είναι.Δυστυχώς την πάτησες...Από φίλο ή "θείο" τότε.

Δημοσ.

Τουλάχιστον δεν ξέχασα την τέχνη.Είπα κι εγώ,τόσο πολύ μεγάλωσα πια.Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και το ενδιαφέρον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...