kamasoutra Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 είχα iphone 4 κ τώρα όχι..αυτό που με καίει πώς ποτέ μου δεν βρήκα πώς βάζουμε ώς ήχο κλήσης κάποιο απο τα τραγούδια.υπάρχει τρόπος η δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι?θα πάρω σε λίγο καιρό πάλι το 4s η το 5 αν κάνω υπομονή κ θέλω να ξέρω αν γίνεται.
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 είχα iphone 4 κ τώρα όχι..αυτό που με καίει πώς ποτέ μου δεν βρήκα πώς βάζουμε ώς ήχο κλήσης κάποιο απο τα τραγούδια.υπάρχει τρόπος η δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι?θα πάρω σε λίγο καιρό πάλι το 4s η το 5 αν κάνω υπομονή κ θέλω να ξέρω αν γίνεται. Γίνεται αλλά έχει λίγο διαδικασία. Ψάξε στο google και αν δεν τα καταφέρεις, εδώ είμαστε.
Vintage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Είχε ανέβει αυτό στο insomnia το οποίο είναι απλό στη χρήση και κάνει τη δουλειά του μια χαρά
calenter2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 είχα iphone 4 κ τώρα όχι..αυτό που με καίει πώς ποτέ μου δεν βρήκα πώς βάζουμε ώς ήχο κλήσης κάποιο απο τα τραγούδια.υπάρχει τρόπος η δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι?θα πάρω σε λίγο καιρό πάλι το 4s η το 5 αν κάνω υπομονή κ θέλω να ξέρω αν γίνεται. Γίνεται με το garage band που υπάρχει στο Mac OS Sent from my iPad using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 η λογικη ειναι η εξης, με καποια εφαρμογη ειτε στο τηλεφωνο ειτε στο πισι σου φτιαχνεις το αρχειο που θες, κοβεις δλδ τα περιττα κρατας το ρεφρεν κλπ. στην περιπτωση που χχρησιμοποιησεις μια απο τις πολλες δωρεαν εφαρμογες, κανεις κοψιμο ραψιμο και σωζει καπου στο τηλ το αρχειο στην μορφη που θελει το τηλ. μετα συνδεεις το τηλ με το itunes και πας στις εφαρμογες του τηλ σου, και βρισκεις την εφαρμογη που ρησιμοποιησεις απο την λιστα. κατω εμφανιζεται ενα υπομενου και εκει θα δεις το αρχειο που εφτιαξες. το αντιγραφεις στο υπολογιστη σου. επειτα (απο εδω και περα η διαδικασια ειναι η ιδια ακομα και αν βρηκες ετοιμο ηχο κλησης, η αν τον εφτιαξες στο πισι σου) παιρνεις το αρχειο και το βαζεις στον φακελο ringtone στο itunes, και στον συγχρονισμο επιλεγεις να συγχρονισεις απο την καρτελα ringtones αυτο που θες. γενικα ειναι πολυ ποντιος τροπος, αλλα ειναι οι χαζοι περιορισμοι του ios τετοιοι..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για να παίξει κάποιο κομμάτι λογικά ή πρέπει να κατεβασεις με πληρωμή απο το iTunes ή για κάτι που δεν είδα να είπε κανείς να κανείς jailbreak με σωστό στήσιμο και μπορείς να βάλεις μέχρι και βίντεο να παίζει την ώρα που σε καλούν . Αν δεν έχεις διάθεση για jailbreak τότε ακολούθησε τις οδηγίες των παιδιών Καλη συνέχεια Sent from my iPhone using Insomnia
georgeadams Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν χρειάζεται, ούτε να είναι το τηλέφωνο σου jailbroken ούτε να πληρώσεις για το ringtone. Για να θεωρήσει το iPhone (και το iTunes) ένα αρχείο ως ήχο κλήσης, πρέπει να έχει διάρκεια το πολύ 40 δευτερόλεπτα, να είναι μορφής AAC (όχι MP3) και το αρχείο να έχει κατάληξη .M4R Μια απλή χειροκίνητη μέθοδος είναι: - παίρνεις το MP3 που θέλεις και με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κόβεις και κρατάς μόνο το κομμάτι που θέλεις, με διάρκεια το πολύ 40 δευτερόλεπτα. - Ρίχνεις το αρχείο στο ιTunes. - Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο τραγούδι (μέσα στο iTunes) και επιλέγεις το "Create AAC version" - Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο νέο αρχείο που δημιουργήται (μέσα στο iTunes) και επιλέγεις το "Reveal in Finder" - Στο παράθυρο του Finder που ανοίγει, επιλέγεις το αρχείο και του αλλάζεις την κατάληξη. Αντί για .m4a την κάνεις .m4r - Ρίχνεις το αρχείο ξανά μέσα στο iTunes και αυτό θα προστεθεί πλέον στην κατηγορία Ringtones. - Κάνεις sync το iPhone σου με το iTunes και το νέο ringtone προστίθεται στο iTunes.
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Και μόνο με το audacity γίνεται... Export σε m4a και από εκεί rename σε m4r.
panos2000gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δεν χρειάζεται, ούτε να είναι το τηλέφωνο σου jailbroken ούτε να πληρώσεις για το ringtone. Για να θεωρήσει το iPhone (και το iTunes) ένα αρχείο ως ήχο κλήσης, πρέπει να έχει διάρκεια το πολύ 40 δευτερόλεπτα, να είναι μορφής AAC (όχι MP3) και το αρχείο να έχει κατάληξη .M4R Μια απλή χειροκίνητη μέθοδος είναι: - παίρνεις το MP3 που θέλεις και με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κόβεις και κρατάς μόνο το κομμάτι που θέλεις, με διάρκεια το πολύ 40 δευτερόλεπτα. - Ρίχνεις το αρχείο στο ιTunes. - Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο τραγούδι (μέσα στο iTunes) και επιλέγεις το "Create AAC version" - Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο νέο αρχείο που δημιουργήται (μέσα στο iTunes) και επιλέγεις το "Reveal in Finder" - Στο παράθυρο του Finder που ανοίγει, επιλέγεις το αρχείο και του αλλάζεις την κατάληξη. Αντί για .m4a την κάνεις .m4r - Ρίχνεις το αρχείο ξανά μέσα στο iTunes και αυτό θα προστεθεί πλέον στην κατηγορία Ringtones. - Κάνεις sync το iPhone σου με το iTunes και το νέο ringtone προστίθεται στο iTunes. Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο. Το "set as ringtone" που υπάρχει στα υπόλοιπα τηλέφωνα είναι υπερβολικά βαρετό
aphrodite8721 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα να κοψω ενα κομματι m4a??εχουν σπασει τα νευρα μου :/
Johny Q Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα να κοψω ενα κομματι m4a??εχουν σπασει τα νευρα μου :/ Για δες εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα