vk13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Οταν περπατάω στο δρόμο έχω την εντύπωση οτι τα αμάξια και τα μηχανάκια γκαζώνουν επίτηδες επειδή με βλέπουν για να με εκνευρίσουν.με αποτέλεσμα πολλές φορες να παθαίνω αμόκ βρίζοντας ,ουρλιάζοντας και μουντζώνοντας.Στο Ρέθυμνο όλα αυτά.Δε πάει άλλο αυτη η κατάσταση. Φίλε μου ηρέμισε καταρχάς... Που να ζούσες και στην ΑΘήνα δλδ που μπορεί να σε κοιτάνε επίμονα χωρίς λόγο ή να σε βρισει κιόλας κάποιος πάλι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τυχαίνει να πέφτεις σε περιπτωσάρες καμιά φορά αλλά ο μ@λ@κ@ς δεν είναι λαλακας μόνο με εσένα αλλά και με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Καλα εισαι εκει στο Ρεθυμνο... εδω Αθηνα μη βρει ευκαιρια το καθε καγκουροποζερι να σου δειχτει ακομα και με 1000ρακι atos... Κοιτας τυχαια πολλες φορες και σε βλεπουν και απο εκει που ειναι χαλαρα ακους κοφτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Καλα εισαι εκει στο Ρεθυμνο... εδω Αθηνα μη βρει ευκαιρια το καθε καγκουροποζερι να σου δειχτει ακομα και με 1000ρακι atos... Κοιτας τυχαια πολλες φορες και σε βλεπουν και απο εκει που ειναι χαλαρα ακους κοφτες... +1 ετσι ακριβως ειναι, σε σημειο που, ειδικα οταν ειμαι με το δικο μου, σταματαω πια στα φαναρια και κοιταω μονο ευθεια γιατι συνηθως νομιζουν οτι κοιταω για κοντρα, ελεος! αλλα και να ξεχαστω και να νομισει ο αλλος οτι ψαχνομαι για κοντρα, τον αφηνω να φυγει σφαιρα μπροστα και να χαρει λιγακι κατα τα αλλα..ts...μηπως ο σωστος τιτλος του θρεντ θα ηταν: Εκνευρισμός μεταξύ οδηγών εμένα και εμένα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weissheit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Όλοι μας μπορεί να κάνουμε σκέψεις σαν του νηματοθέτη που και που. Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα είναι όταν βλέπουμε κάποιους να γελάνε και μας περνάει αυτομάτως απ' το μυαλό: "μπορεί να γελάνε για 'μένα, μήπως έχω κάτι;". Η διαφορά έγκειται μάλλον στην μετάγνωση, το γεγονός δηλαδή ότι αναγνωρίζει κανείς μια σκέψη σαν παράλογη/ασήμαντη και ότι είναι του μυαλού του οπότε αδιαφορεί. Παρ'το αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Οταν περπατάω στο δρόμο έχω την εντύπωση οτι τα αμάξια και τα μηχανάκια γκαζώνουν επίτηδες επειδή με βλέπουν για να με εκνευρίσουν.με αποτέλεσμα πολλές φορες να παθαίνω αμόκ βρίζοντας ,ουρλιάζοντας και μουντζώνοντας.Στο Ρέθυμνο όλα αυτά.Δε πάει άλλο αυτη η κατάσταση. εδώ μας έλεγες για το αμόκ με το fifa/pro (ή ότι game ήταν) που είχες πάθει και είχαν φάει φρίκη η αδερφή σου και ο άντρας της, με αυτά δεν θα πάθαινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FedonasP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 αμάξια είναι θα γκαζώνουν δηλαδή τι περίμενες να κάνουν??? εννοείς ότι όταν πας να διασχίσεις ένα δρόμο για να φτάσεις απέναντι τότε οδηγοί (που σε ξέρουν) γκαζώνουν παραπάνω μπας και σε πατήσουν? η ότι όταν σε βλέπουν σταματάνε μπροστά σου μαρσάρουν και βάζουν στο φουλ το "Έχω τοότα με τουρμπίνα και superlux διπλή καμπίνα.. στο κινητήρα έκαμα κομπίνα τρακόσιοι γαϊδάροι ροφουνε την βενζίνα" ανεβοκατεβάζοντας το κεφάλι τους και επιδεικνύοντας συστηματικά τα χερια τους με τα πολλά χρυσά δαχτυλίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 αμάξια είναι θα γκαζώνουν δηλαδή τι περίμενες να κάνουν??? Tι ερωτηση ειναι αυτη τωρα? Οταν μπερναει ο μπλου πανθηρας απο το δρομο να επιβραδυνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 αντε πάλι σήμερα.Περασαν 2 αμαξια που μόλις με ειδαν γκάζωσαν άσχημα.αυτη την φορά δεν τους έβρισα.αλλά είμαι χάλια ψυχολογικά τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Την επομενη φορα μην τους χαριστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=O435D6D5AXs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 αντε πάλι σήμερα.Περασαν 2 αμαξια που μόλις με ειδαν γκάζωσαν άσχημα.αυτη την φορά δεν τους έβρισα.αλλά είμαι χάλια ψυχολογικά τώρα Το ξερεις οτι αγγιζεις το οριο του τρολλινγκ ε? Μου θυμισες που ηρθε ενας τοτε στο στρατο στο 2ο γραφειο και ειπε "εφαγα ξυλο , χρειαζομαι ψυχολογο" χααχαχαχ δηλ επειδη γκαζωνουν σε σενα τα αμαξια εισαι ψυχολογικα ασχημα? σοβαρα μιλαμε τωρα? και μετα απορουμε πως αυτοκτονουν καποιοι για χρεη.....τωρα ολα εξηγουνται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 αντε πάλι σήμερα.Περασαν 2 αμαξια που μόλις με ειδαν γκάζωσαν άσχημα.αυτη την φορά δεν τους έβρισα.αλλά είμαι χάλια ψυχολογικά τώρα Ήταν μαζί όταν γκάζωσαν; Μήπως έπαιζε καμιά κόντρα και το όλο περιστατικό ήταν άσχετο με σένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 οχι .ξεχωριστα περιστατικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Στο ενα αμαξι ημουν εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τζεησον να κρατας τις πινακιδες των αυτοκινητων, τη μαρκα και το χρωμα τους. Επίσης αν μπορεις τα χαρακτηριστικά των επιβατων, μπορει να ειναι σοβαρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις