ennoeitai Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ. Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο (παρ'ότι δεν μπορώ να επαναφέρω το μητρώο και δεν έχω ούτε restore point!) και να προχωρίσω στη μετατροπή του μητρώου που μου πρότεινε ο micos000 εδώ: http://www.vistax64.com/tutorials/70819-windows-explorer-folder-view-settings.html Πάω λοιπόν να κάνω το πρώτο βήμα, το απλό, να μην πειράζω άμεσα εγώ το μητρώο (που είναι το δεύτερο βήμα). Σ'αυτό το βήμα σου δίνει έτοιμο ένα αρχείο .reg για να το κάνεις συγχώνευση στο μητρώο σου. Απλό. Ακολούθησα λοιπόν ακριβώς τα βήματα, το κατεβάζω, το κάνω συγχώνευση και πάω να κάνω επανεκκίνηση. Πάει να ανοίξει ο υπολογιστής, εμφανίζει την πρώτη μαύρη οθόνη κανονικά, κι εκεί που θα πήγαινε στη δεύτερη, βγάζει μια μαύρη οθόνη με ένα σφάλμα: "ERROR. NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart" κάπως έτσι και κολλάει εκεί... Πατάω ctrl+alt+del, κλείνει, πάει να ξανοίξει, φτάνει πάλι στην οθόνη του σφάλματος. Το κάνω αυτό άλλες 3-4 φορές, ακριβώς το ίδιο κάθε φορά. Απογοητεύομαι, τα παρατάω και ετοιμάζομαι για πλαίσιο πάλι, αυτή τη φορά με μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσω αρχεία (που φυσικά και δεν είχα κάνει μπακ απ, ούτε μετά που αφαίρεσα τον ιό) και κάποια σημαντικά. Μετά από λίγη ώρα πάω να τον πακετάρω και πριν τον βάλω στη θήκη, για πλάκα ξαναπατάω το κουμπί να ανοίξει. Ανοίγει κανονικά και φτάνει μέχρι την επιφάνεια εργασίας!! Συνδέω αμέσως το σκληρό να περάσω τα πάντα και μετά πάω κατευθείαν για φορμάτ. Οπότε τώρα όπως έχουν τα πράγματα δεν παίζει να το ρισκάρω κι άλλη φορά και να μην κάνω φορμάτ. Εντάξει ο υπολογιστής τα'χει παίξει τελείως. Αλλά τώρα θέλω να δοκιμάσω αυτό που μου είπε ο jim_p, δεν νομίζω να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Καλά ο υπολογιστής έτσι κι αλλιώς παίζει να μην ξανάνοιξει άμα τον κλείσω. Οπότε δεν έχει να χάσει και πολλά. Άρα το δοκιμάζω και τα λέμε ή εδώ ή στον άλλο κόσμο Υ.Γ. Πάντως αν ο υπολογιστής μου ήταν ον, θα ήταν ένα θλιβερό τέρας, γλοιώδες, με ελάχιστες τούφες μαλλιά εδώ κι εκεί, με ένα βλέμμα χαζό-απόγνωσης, με το στόμα ανοιχτό να του τρέχουν συνέχεια σάλια και να βγάζει συνεχώς χαμηλόφωνες άναρθρες κραυγούλες. Αλλά δεν το σκοτώνω ακόμα. Άστο δεν ξέρεις "μπορεί τελικά να βγάλω τον ιό" χαχαχα EDIT: jim_p έκανα αυτό το "NoSaveSettings" με τιμή 0, πήγα να επανεκκινήσω τον υπολογιστή και μου έβγαλε το αναμενόμενο "NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart" το δοκίμασα 5-6 φορές και τίποτα. Το άφησα κανένα 10άλεπτο, πάω και πατάω να ξανανοίξει, περνάει την πρώτη μαύρη οθόνη και τώρα αντί να βγάλει το προηγούμενο σφάλμα έβγαλε: "Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk." Και μετά έκανε CHDSK (checkdisk). Τώρα βγήκα στην επιφάνεια εργασίας και δε θυμάται τα settings των φακέλων πάλι. Δε μένει νομίζω κάτι άλλο απ'το φορμάτ-αποσωλήνωση.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ennoeitai σου απαντησα με Pm για αυτα που ρωτησες.εδω το μονο που θα πω ειναι Lol που επεμενες να μαθεις απο που βγαινει το denise.θεος.χαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα