Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc της υπογραφής μου έπαιζα crysis 2 και η κάρτα έφτασε μέχρι 98 βαθμούς κελσίου.Το θέμα πιο είναι:Ο αδερφός μου έχει μια connect 3d 4850 και με το που πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες τα παιχνίδια κολλάνε απίστευτα κάτι που δεν συμβαίνει σε μένα.Ούτε στιγμιαίο κόλλημα δεν κάνει.Είναι λογικό λόγο καλοκαιριού να πιάνω τέτοιες θερμοκρασίες?Να σταματήσω να παίζω παιχνίδια?Επίσης στον fanaki από τα πολλά λαμάκια που έχει μου έχει σπάσει το ένα αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό.τι προτείνεται να κάνω για πέσει η θερμοκρασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Να η κάρτα μου.

Δημοσ.

Αλλαγή του συστήματος ψύξης με κανένα πιο αποτελεσματικό κοντά στο 15ευρω, εφόσον δε σκοπεύεις να την αλλάξεις άμεσα. Εντυπώσεις απ την αλλαγή εδώ (προς το τέλος). Με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα αυτή την ψύκτρα αλλά όλο και κάτι παρεμφερές θα κυκλοφορεί.

Αλλιώς δοκίμασε τα κλασικά, βγάλσιμο της stock, καθάρισμα, πέρασμα θερμαγώγιμης. Εννοείται 2 fan στο κουτί, ένα να βγάζει κι ένα να βάζει αέρα.

Δημοσ.

Αλλαγή του συστήματος ψύξης με κανένα πιο αποτελεσματικό κοντά στο 15ευρω, εφόσον δε σκοπεύεις να την αλλάξεις άμεσα. Εντυπώσεις απ την αλλαγή εδώ (προς το τέλος). Με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα αυτή την ψύκτρα αλλά όλο και κάτι παρεμφερές θα κυκλοφορεί.

Αλλιώς δοκίμασε τα κλασικά, βγάλσιμο της stock, καθάρισμα, πέρασμα θερμαγώγιμης. Εννοείται 2 fan στο κουτί, ένα να βγάζει κι ένα να βάζει αέρα.

Θα τα δοκιμάσω όλα και σαν τελευταία επιλογή πάμε για αλλαγή fan.Ευχαριστώ.

Γιατί όμως δεν παρουσιάζει κολλήματα όπως στου αδερφού μου?

Δημοσ.

Άμα παίζω 1-2 ώρες την ημέρα μέχρι την παρασκευή λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα?Αλλά το ερώτημά μου παραμένει γιατί με αυτές τις θερμοκρασίες τα παιχνίδια δεν κολλάνε σε αντίθεση με την connect 3d 4850 που έχει ο αδερφός μου στην οποία με το έπιανε 90 βαθμούς κόλλαγαν τα παιχνίδια τα παιχνίδια ελλεινά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με τις κάρτες αλλά το γεγονός ότι έχουν το ίδιο τσιπάκι δε σημαίνει πως έχουν και τις ίδιες αντοχές. Όπως συμβαίνει και με τους επεξεργαστές, 2 ίδια μοντέλα, στον έναν κάνεις O/cing στο θεό και με τον άλλο ανεβαίνει ελάχιστα.

Εγώ θα συνέχιζα να την χρησιμοποιώ αφού είχα κάνει καθαρισμό και φρόντιζα να υπάρχει μια καλή ροή αέρα στο κουτί.

Btw το fan παίζει στο 100% όταν ανεβάζει θερμοκρασία;

Δημοσ.

Ναι 100 % είναι τον fan.Δηλ λες να το ρισκάρω και να συνεχίσω να παίζω.Θα της ρίξω και ένα γερό καθάρισμα και φρέσκια πάστα.

Δημοσ.

Κάνε πρώτα αυτές τις κινήσεις που πες, να δεις που θα κινείται η θερμοκρασία.

Αν δεν αλλάξει κάτι και θες να χεις το κεφάλι σου ήσυχο 100%, ε κάνε 2 μέρες υπομονή. Δε μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα. Πιστεύω πως δεν είναι πολύ πιθανό να γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά αλλά δεν είναι και αδύνατο.

Έχει τύχει να δουλέψω κάρτες σε ακραίες θερμοκρασίες (είτε χωρίς να το ξέρω είτε εσκεμμένα) και δεν πάθαν κάτι. Στη χειρότερη, ρίχναν ταχύτητα όταν ζορίζονταν πολύ και τα πάντα σέρνονταν. Αλλά έχει τύχει και σε φίλο ν αρχίσει να του πετάει artifacts μετά από πολύχρονη χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες, που παρέμειναν ακόμα κι όταν αυτές έπεσαν.

Δημοσ.

Ερωτηση κρίσεως .. δεν σου έχει παρει τα αυτιά ο ανεμηστηρας με ένα πτερύγιο σπασμένο?

ερώτηση κρίσεως νουμερο 2... δεν έχει δονήσεις στην κάρτα λογο unbalanched ανεμηστήρα (ειδικά στο 100%)... (σπασμένο πτερύγιο)

Δημοσ.

Για την πρώτη ερώτηση έχω έναν μεγάλο ανεμιστήρα δίπλα μου λόγο ζέστης οπότε δεν το ακούω αλλά βάζω αρκετές φορές τα ηχεία δυνατά οπότε είμαι οκ.Πρέπει όμως και εγώ να κάνω κάποιες υποχωρήσεις.

Για την δεύτερη ερώτηση όχι δεν έχω κάποια δόνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...