Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να την κανεις ακομη καλυτερη. Πας στα ΕΛΤΑ και αγοραζεις ανανεωση χρονου ομιλιας για vodafone απο εκει

Τα 10 ευρω γινονται αυτοματως 30 οποτε με 10 ευρω εχεις μεχρι και ιντερνετ για 1 μηνα μεσω 3G !!!!

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10996

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Θα πάω στα ΕΛΤΑ από βδομάδα να δω τι παίζει.

Μία άλλη ερώτηση.

Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω

http://www.amazon.co.uk/Huawei-Mobile-Broadband-Latest-Technology/dp/B005BE40R4/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1342854124&sr=1-2

διότι έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία αλλά μάλλον είναι κλειδωμένο.

Το ξεκλείδωμα τι είναι;

Η χρησιμοποίηση του software που έδωσες στο link ή κάποια άλλη διαδικασία;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το συγκεκριμενο μοντεμ φαινεται να ειναι του παροχου 3 στο UK

Στο http://huaweifirmware.blogspot.gr/ δεν ειδα καποιον οδηγο ξεξκλειδωματος για το συγκεκριμενο μοντεμ

ξεκλειδωμα= να βγαλεις το firmware-software που εχει το μοντεμ απ τη μαμα του (και βλεπει μονο τη καρτα του παροχου του οποιου προοριζεται) και να βαλεις καποιο αλλο για να μπορει να αναγνωριζει καρτες αλλων παροχων

το παραπανω μοντεμ μαλλον ειναι κλειδωμενο στο three uk οποτε πρεπει αν ειναι να το παρεις να βρεις οδηγους ξεκλειδωματος απο καπου

googlare E353 unlock και δες τι μπορεις να βρεις αν υπαρχει

Δημοσ.

το συγκεκριμενο μοντεμ φαινεται να ειναι του παροχου 3 στο UK

Στο http://huaweifirmware.blogspot.gr/ δεν ειδα καποιον οδηγο ξεξκλειδωματος για το συγκεκριμενο μοντεμ

ξεκλειδωμα= να βγαλεις το firmware-software που εχει το μοντεμ απ τη μαμα του (και βλεπει μονο τη καρτα του παροχου του οποιου προοριζεται) και να βαλεις καποιο αλλο για να μπορει να αναγνωριζει καρτες αλλων παροχων

το παραπανω μοντεμ μαλλον ειναι κλειδωμενο στο three uk οποτε πρεπει αν ειναι να το παρεις να βρεις οδηγους ξεκλειδωματος απο καπου

googlare E353 unlock και δες τι μπορεις να βρεις αν υπαρχει

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά.

Δημοσ.

Εχω συμβολαιο vodafone και κινητο android. Μπορω να το συνδεσω με το laptop και να εχω internet(στο notebook) με 1 € την ημερα? Ποια ρυθμιση χρειαζεται στο κινητο και στο laptop?

Δημοσ.

Εχω συμβολαιο vodafone και κινητο android. Μπορω να το συνδεσω με το laptop και να εχω internet(στο notebook) με 1 € την ημερα? Ποια ρυθμιση χρειαζεται στο κινητο και στο laptop?

1. Τί συμβόλαιο έχεις;

2. Ποιό κινητό και με ποιά έκδοση android έχεις;

Δημοσ.

1. Τί συμβόλαιο έχεις;

2. Ποιό κινητό και με ποιά έκδοση android έχεις;

1. επαγγελματικο 90

2. samsung galaxy mini με την τελευταια επισημη εκδοση 2.3.5

Δημοσ.

1. επαγγελματικο 90

2. samsung galaxy mini με την τελευταια επισημη εκδοση 2.3.5

Αν κατάλαβα καλά έχεις το Ευέλικτο Επαγγελματικό 90. Ρώτησα για να δω αν το πακέτο σου έχει ιντερνετ ενσωματωμένο, αλλά μάλλον δεν έχει. Αλλά λογικά το "ιντερνετ με τη μέρα" είναι ενεργοποιημένο ήδη, δεν σου έχει έρθει κάποιο μήνυμα; Αν όχι, πιθανόν το κινητό να μην έχει περασμένες τις ρυθμίσεις (apn). Πάνε Ρυθμίσεις>Ασύρματη Επικοινωνία και Δίκτυα>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείων πρόσβασης και δες αν υπάρχει κάποιο apn και αν είναι ενεργό (πράσινη κουκίδα). Αν δεν έχεις, πάνε εδώ, πάτα το κινητό και το μοντέλο σου και θα έρθουν αυτόματα με μήνυμα.

Όσο για το ιντερνετ στο λαπτοπ, θα πας στο κινητό Ρυθμίσεις>Ασύρματη Επικοινωνία και Δίκτυα>Tethering και θα ενεργοποιήσεις το Σημείο σύνδεσης για κινητά. Μετά θα κάνεις από το λαπτοπ αναζήτηση με WiFi για να εντοπίσεις το κινητό σου και να συνδεθείς ασύρματα ακριβώς σαν να ήταν ασυρματο ρούτερ.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις άλλο πρόγραμμα ενεργό, ναι. Ουσιαστικά, το "ιντερνετ με τη μέρα" το λάνσαραν οι εταιρίες για ΟΛΑ τα προγράμματα (κάρτες, συμβόλαια, κλπ)που δεν έχουν ενσωματωμένο ιντερνετ, επειδή έτρωγαν βρισίδια από ανυποψίαστους χρήστες που έμπαιναν ίντερνετ από το κινητό χωρίς να έχουν πακέτο mb και τους ερχόταν ο λογαριασμός χρυσάφι. Με αυτόν τον τρόπο, έστω και 1kb να κινηθεί από το λογαριασμό σου χωρίς πακέτο, αυτόματα ενεργοποιείται το ιντερνετ με τη μέρα και σου έρχεται μηνυμα για να το ξέρεις. Αν θέλεις να σιγουρευτείς τί είναι ενεργό στη γραμμή σου και τί όχι, πάρε το 1399. Αν πρόκειται να μπίνεις κάθε μέρα σίγουρα, ίσως είναι καλύτερα να πάρεις το έτοιμο πακέτο 21 ευρώ για απεριόριστο ιντερνετ, αλλά καλύτερα κάνε το τηλέφωνοπου σου είπα πρώτα για να δεις αναλυτικά τί παίζει με τη γραμμή σου.

Επίσης βλέπω ότι το προγραμμά σου περιλαμβάνει ενσωματωμένες συνεδρίες καρτοιντερνετ. Τί παίζει, σου είχαν δώσει στικάκι όταν έκανες τη σύνδεση;

Δημοσ.

εγώ την είχα "πατήσει" πέρισυ με μια παρόμοια προσφορά από wind.. πήρα το wind mobile για ένα μήνα (νομίζω 5 gb για 30eurο - το ήθελα μόνο για mail δουλειές και άλλα μικρά) και πήγα σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Λιβαδεία και έπιανα 0.1-0.2mbps!!.. έφριξα..

δεν ξαναπαίρνω wind.. φέτος θα δοκιμάσω vodafone (θα δοκιμάσω πρώτα αν το sim της voda μπαίνει στο usb modem της wind) και βλέπουμε από του χρόνου πάλι..

συνολικά ζήτημα να κάνω 1gb traffic για τον Αύγουστου που (μόνο) το θέλω και είναι πολύ κρίμα να "σκάω" 50ρια..

Δημοσ.

εγώ την είχα "πατήσει" πέρισυ με μια παρόμοια προσφορά από wind.. πήρα το wind mobile για ένα μήνα (νομίζω 5 gb για 30eurο - το ήθελα μόνο για mail δουλειές και άλλα μικρά) και πήγα σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Λιβαδεία και έπιανα 0.1-0.2mbps!!.. έφριξα..

δεν ξαναπαίρνω wind.. φέτος θα δοκιμάσω vodafone (θα δοκιμάσω πρώτα αν το sim της voda μπαίνει στο usb modem της wind) και βλέπουμε από του χρόνου πάλι..

συνολικά ζήτημα να κάνω 1gb traffic για τον Αύγουστου που (μόνο) το θέλω και είναι πολύ κρίμα να "σκάω" 50ρια..

Το CU έχει 5 ευρώ 500mb πακέτο, εμένα προσωπικά το δίκτυο της vodafone μου έχει αφήσει άριστη εντύπωση σε αντίθεση με το δίκτυο της wind (που χρησιμοποιώ κυρίως)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά έχεις το Ευέλικτο Επαγγελματικό 90. Ρώτησα για να δω αν το πακέτο σου έχει ιντερνετ ενσωματωμένο, αλλά μάλλον δεν έχει. Αλλά λογικά το "ιντερνετ με τη μέρα" είναι ενεργοποιημένο ήδη, δεν σου έχει έρθει κάποιο μήνυμα; Αν όχι, πιθανόν το κινητό να μην έχει περασμένες τις ρυθμίσεις (apn). Πάνε Ρυθμίσεις>Ασύρματη Επικοινωνία και Δίκτυα>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείων πρόσβασης και δες αν υπάρχει κάποιο apn και αν είναι ενεργό (πράσινη κουκίδα). Αν δεν έχεις, πάνε εδώ, πάτα το κινητό και το μοντέλο σου και θα έρθουν αυτόματα με μήνυμα.

Όσο για το ιντερνετ στο λαπτοπ, θα πας στο κινητό Ρυθμίσεις>Ασύρματη Επικοινωνία και Δίκτυα>Tethering και θα ενεργοποιήσεις το Σημείο σύνδεσης για κινητά. Μετά θα κάνεις από το λαπτοπ αναζήτηση με WiFi για να εντοπίσεις το κινητό σου και να συνδεθείς ασύρματα ακριβώς σαν να ήταν ασυρματο ρούτερ.

Λοιπον τους πηρε τηλεφωνο και τους ρωτησα, και μου ειπαν οτι μπορω να το χρησιμοποιω και με τους δυο τροπους . Ειτε με μοντεμ usb(το οποιο εχω απο ενα παλιοτερο καρτοιντερνετ), ειτε με το κινητο με ενα € την ημερα.

Το θεμα ειναι πως επιλεγο τον καθε τροοπο απο τους εξης

Internet για το laptop KαρτοInternet

έως 11 συνεδρίες των 30 λεπτών ή

έως 4 συνεδρίες της 1 ημέρας ή

έως 2 συνεδρίες των 3 ημερών ή

έως 1 συνεδρία των 15 ημερών

Δημοσ.

Παιδες ενεργοποιησα data σε καρτοκινητο vodafone με χρεωση 1euro και εχω ιντερνετ στο lg2x ομως οταν παω με tethering να μπω απο το λαπτοπ με παει αναγκαστικα σε σελιδα της voda οπου μου. ζηταει κωδικους απο καρτα ανανεωσης. Συνδεομαι μεσω wifi και οχι usb. Τι παιζει εδω;

Δημοσ.

Λοιπον τους πηρε τηλεφωνο και τους ρωτησα, και μου ειπαν οτι μπορω να το χρησιμοποιω και με τους δυο τροπους . Ειτε με μοντεμ usb(το οποιο εχω απο ενα παλιοτερο καρτοιντερνετ), ειτε με το κινητο με ενα € την ημερα.

Το θεμα ειναι πως επιλεγο τον καθε τροοπο απο τους εξης

Internet για το laptop KαρτοInternet

έως 11 συνεδρίες των 30 λεπτών ή

έως 4 συνεδρίες της 1 ημέρας ή

έως 2 συνεδρίες των 3 ημερών ή

έως 1 συνεδρία των 15 ημερών

Δεν έχω ιδέα. Γιατί δεν ρώτησες στο τηλέφωνο; Μπορείς φαντάζομαι να περάσεις και από κάποιο κατάστημα να ρωτήσεις.

Παιδες ενεργοποιησα data σε καρτοκινητο vodafone με χρεωση 1euro και εχω ιντερνετ στο lg2x ομως οταν παω με tethering να μπω απο το λαπτοπ με παει αναγκαστικα σε σελιδα της voda οπου μου. ζηταει κωδικους απο καρτα ανανεωσης. Συνδεομαι μεσω wifi και οχι usb. Τι παιζει εδω;

Ίσως φταίει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Στο Unlimited 45 πάντως που έχω εγώ, κάνω κανονικότατα ασύρματο tethering με το κινητό. H Voda πάντως έχει προϊστορία να μπλοκάρει υπηρεσίες που πιστεύει ότι δεν τη συμφέρουν. Δες εδώ για παράδειγμα. Δεν ξέρω αν είναι παρόμοια περίπτωση.

Δημοσ.

Ποιο στικάκι της Huawei έχει το πακέτο των 30 ευρω? Ρωτάω γιατι έχω ήδη το Κ3565 της ΖΤΕ που παίζει στα 3,6mbps και αν της Huawei είναι 7,2mbps με ενδιαφέρει, διαφορετικά να πάρω μονο τη sim με 15.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...