batistapao13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια λοιπον ο αδερφος μου αποφασισε να μπει στον κοσμο των υπολογιστων και επειδη λεφτα αυτη την περιοδο δεν υπαρχουν ηθελα να ρωτησω αν περισσευει σε κανεναν κανενα κομματι απο υπολογιστη εγω εχω εναν επεξεργαστη πεντιουμ 4 ενα κουτι τροφοδοτικο και οθονη υπαρχει κανεις που να εχει μητρικη-μνημες - σκληρο? δεν με ενδιαφερει η παλαιοτητα ουτε και η χωριτηκοτητα αρκει να λειτουργει εγω μενω αθηνα ευχαριστω πολυ για οποιο ενδιαφερον δειξετε
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έχω 2 2άρες ddr2.Αν τις θες πες μου.πρέπει να σε ενημερώσω όμως ότι μετά από κάποιες ώρες τεσταρίσματος με το memtest βγάζει error αλλά μπλε οθόνη δεν μου είχε βγάλει ποτέ.
Αλκης K. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 εχω μνημες λειτουργικοτατες και μητρικη η οποια λειτουργει κανονικα αλλα δεν δουλευουν οι usb θυρες.(μαλλον καηκαν).αν τα θελεις στειλε μυνημα
batistapao13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 @veteranos φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα οντας σοκετ 478 ο επεξεργαστης δεν νομιζω να υπαρχει μητρικη 478 με ddr2 @αλκης η μητρικη ειναι σοκετ 478?
washcloud Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Κάρτες γραφικών και ήχου δεν αναφέρεις ότι χρειάζεσαι. Έχεις; Επίσης ποντίκι/πληκτρολόγιο και καλώδια για σκληρό (και ίσως CD/DVD drive); Ή σκοπεύεις να τα αγοράσεις αυτά; Το δε τροφοδοτικό που λες, πόσα Watt είναι; Και το κυριότερο, έχει 4πινο βύσμα για επιπλέον τροφοδοσία του επεξεργαστή; Κάποιοι Ρ4 επεξεργαστές το χρειάζονται - και μάλιστα πρέπει να το τονίσεις για να βρεθεί και η ανάλογη μητρική. Επίσης καλό είναι να βάλεις μια αγγελία ΖΗΤΗΣΗΣ στις Αγγελίες του φόρουμ (και άλλων φόρουμ, πχ ADSLgr.com & TheLab.gr) και να τονίσεις ότι θες να στήσεις μηχάνημα για τον αδερφό σου αλλά χρήμα δεν παίζει οπότε ζητάς να σου χαρίσουν. Ο αδερφός πόσων ετών είναι; Τέλος, έναν μικρό δίσκο μπορώ να σου δώσω.
batistapao13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 εχω μια 5200 agp και μια 7600gs για pci express τροφοδοτικο μου εδωσε ενας φιλος ενα chieftec 400w οποτε ειναι μια χαρα dvd υπαρχει φυσικα μαζι με το κουτι οσο για καρτα ηχου μην τα θελουμε ολα δικα μας φυσικο ειναι να χρησιμοποιηθει η ενσωματωμενη καλωδια εχω απο παλιους υπολογιστες ο μικρος τωρα θα παει πεμπτη δημοτικου οσο για 4 πινο εχει το τροφοδοτικο
Αλκης K. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι.478 socket ειναι(GIGABYTE GA 8IPE1000 G).νομιζω οτι εχω και εγω μια FX5200.την δινω αν την θες..δυστηχως την πεταξα την 5200 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από Αλκης K.
batistapao13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον εαν υπαρχει κατι αλλο η καποιος αλλος που μπορει να βοηθησει θα το δεχτω ευχαριστως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα