xatzis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Λοιπόν παιδιά έχω το παρακάτω πρόβλημα που θα δείτε στο βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω τη φταίει.. Δοκίμασα διαφορετικούς drivers καθαρίζοντας πρώτα τους παλιούς με driver sweeper, έκανα φορματ και ξανάβαλα τα πάντα απ'την αρχή. Με θερμοκρασίες δεν υπάρχει πρόβλημα η κάρτα δουλεύει idle 50c και full load το πολύ 80c.. Τελος παντον για να μην τα πολυλογώ δείτε το βίντεο στο youtube και θα καταλάβετε... Radeon HD 4870 Screen flickering problem Το σύστημα μου είναι της υπογραφής. ps: Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να το κάνει οτι να ναι στιγμή όχι μόνο στο desktop και όχι πάντα. Κατά τα άλλα είναι ακριβός το ίδιο με αυτά που μας λέει ο τύπος στο youtube..
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αν μπορούσες να δοκιμάσεις την κάρτα και σε ένα άλλο PC θα ήταν πολύ διαφορετικά. Αν έκανες format και πάλι τα ίδια, θα σου πω ότι έχεις πρόβλημα στην κάρτα
xatzis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έχω ένα pc ενός φίλου μου που χτίσαμε πρόσφατα εδώ σπίτι μου, θα τον ρωτήσω αν δεν έχει πρόβλημα και θα δοκιμάσω την κάρτα εκεί και θα πω εδώ αποτελέσματα. Δοκίμασα μια 4850 και έχουμε τα ίδια αποτελέσματα, φοβάμαι πως είναι η μητρική..
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αφου σου το κανει με δυο διαφορετικες καρτες! 1) Δοκιμασε αλλο καλωδιο 2) Δοκιμασε αλλη οθονη!
xatzis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τα δοκίμασα τα παραπάνω και έκανε τα ίδια σε άλλη οθόνη με άλλο καλώδιο δυστυχώς..
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τι να σου πω... περιεργα πράγματα... δοκιμασε και ενα αλλο τροφοδοτικο μαπς και καταλήξουμε τελικα σε μητρικη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα