wizzy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ΟΚ, θα πάω να την δω κάποια στιγμή εντός του Παρασκευοσαββατοκύριακου και θα σας πω την άποψή μου.
fylatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι, μέχρι πρόσφατα και στο imdb η ημερομηνία για Ελλάδα ήταν 25 Ιούλη, αλλά προφανώς η village μέσα στην απόλυτη σοφία της έκρινε σκόπιμο να μας τη φέρει 2 μήνες αργότερα από την υπόλοιπη ευρώπη και ένα μήνα αργότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία γίνεται release. Σε λίγο θα τις φέρνουν μετά και από την κυκλοφορία του bluray... Και θα πέρνουνε το καρούλι και θα το βάζουνε στον ΚWΛΟ τους. Το oblivion που είχα φαγωθεί να το δω καλό ή κακό σαν ταινία, δεν το ανέβασαν πουθενά Θεσσαλονίκη. 1
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και θα πέρνουνε το καρούλι και θα το βάζουνε στον ΚWΛΟ τους. Το oblivion που είχα φαγωθεί να το δω καλό ή κακό σαν ταινία, δεν το ανέβασαν πουθενά Θεσσαλονίκη. Τελείως πληροφοριακά το oblivion ανέβηκε αλλα μόνο στο Φαργκάνι. Κάτι παίζει με την εταιρεία που φέρνει κάποιες συγκεκριμένες ταινίες (oblivion , fast and furious 6 , κλπ) και δεν τα δίνει στα cinema plex.
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 μαλακια το εκοβα απο τη μια, μαλακια απο την αλλη, τελικα μπορω να πω οτι ΓΑΜΗΣΕ! Ενιωσα σαν να με πηγαινε ο πατερας μου σινεμα ξανα, μεσα '90ς να δω Χουκ και σια και μετα να γυρναω σπιτι για να δω Βολτρον κτλ... Πραγματικα το απολυτο blockbuster του καλοκαιριου για τοσους γεννηθηκαν στα 80ς και μαθαν να βλεπουν τετοιες ταινιες με αλλο ματι! Δεν γραφω λεπτομεριες γτ αργει στην Ελλαδα και νταξ, ειναι σπασιμο φανταζομαι σε οσους εχουν ψηθει ασχημα, αλλα πραγματικα με αφησε αναυδο, ενω πηγα φουλ αρνητικα προκατειλλημενος μιας και απο την πρωτη φοτο και το πρωτο τρεηλερ μου φαινοταν μαλακιαρα! επισης δεν εχω ιδεα απο NGE οπωτε δεν ξερω τι παιχτηκε, το μονο που ξερω ειναι οτι οι 80ςTV/sci-fi-λαγνοι να κρατανε χαρτομαντηλα μαζι τους 8
kostool13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που έχει επαφή με το source material (όπως το voltron) να μην γουστάρει. Μαγκιά που παραδέχτηκες ότι σου άλλαξε η γνώμη παρά την αρνητική προκατάληψη, μακάρι να ακολουθούσαν το παράδειγμά σου και άλλοι εδώ γύρω...
wizzy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Λοιπόν, την είδα χτες σε 3D (δεν είχα επιλογή). Το 3D ήταν μέτριο αλλά η ταινία ήταν πολύ καλή! Ευχαριστήθηκα special fx, ρεαλιστικά σκηνικά, ΟΚ είχε κάποιες "παραβλέψεις", αλλά ποια ταινία είναι τέλεια; Το διασκεδάσαμε με την παρέα, περάσαμε καλά κι αυτό έχει σημασία. ΟΚ, η κατάληξη (για να μην πω όλη η εξέλιξη της ταινίας) ήταν προφανής για κάποιον ο οποίος έχει δει άλλες ταινίες παρόμοιας φιλοσοφίας, οπότε δεν είχαμε καμία έκπληξη στο κομμάτι αυτό. Το καλύτερο σχόλιο το έκανε ένας φίλος, ο οποίος είπε "Εάν έδειχναν την ταινία χωρίς τους διαλόγους των ηθοποιών, να τους έχουν στο mute ρε παιδί μου, κάτι, θα μου άρεσε παραπάνω!", χεχεχε Άρα, όποιος έχει δύο ώρες και τη διάθεση να περάσει καλά (brainless fun, το ονομάζω), η ταινία αξίζει. Όποιος πάει με το σκεπτικό "να δω πώς απεικονίζουν τα τάδε ρομπότ και τα τάδε τέρατα και πόσο πιστή είναι στο τάδε anime της δεκαετίας του '80", καλύτερα να μην μπει στον κόπο. Η ταινία δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της και, ως εκ τούτου, απευθύνεται σε χαλαρούς θεατές. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Sounds good to me. 3
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Συζητατε για μια ταινια που γιγαντια τερατα βγαινουν απο το βυθο της γης και οι ανθρωποι τα αντιμετωπίζουν με τεράστια ρομποτ, τι περιμένετε να δειτε, το δεκάλογο του Κισλοφσκι; Και βεβαια θα ειναι brainless. 11
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Συζητατε για μια ταινια που γιγαντια τερατα βγαινουν απο το βυθο της γης και οι ανθρωποι τα αντιμετωπίζουν με τεράστια ρομποτ, τι περιμένετε να δειτε, το δεκάλογο του Κισλοφσκι; Και βεβαια θα ειναι brainless. Μαλλον μετα τα anime που μας εχουν δειξει οτι μπορει τετοιο source material να ειναι και σοβαρο και να σε βαζει και σε σκεψεις θελουν να δουνε κατι αντιστοιχο και σε ταινια. Παιδια συγνωμη αλλα εγω γουσταρω brainless στις ταινιες μου. Θελω roller coaster 2 ωρων να γουσταρω και να τελειωνω. Δεν πηγα να δω man from earth. Ανθρωπους μεσα σε τεραστια robot να σπανε μουρες τερατων πηγα να δω. Shonen σε ταινια. Και τις τρυπες του θα τις εχει και το τραβηγμα απο τα μαλια θα το εχει και γενικα δεν θα παρει τον εαυτο του παρα πολυ σοβαρα. Σαν να μου λεει καποιος οτι παει να δει Star Wars για να μαθει τα μυστικα της ζωης και να τον βαλει σε τρελες σκεψεις ενα πραγμα. Fail απλα. 5
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στην αμερικη παντως πατωσε. να δουμε πως θα τα παει στο εξωτερικο. αν δεν βγαλει πανω απο 400m, θα ειναι αποτυχια για το στουντιο και τον GDT.
wizzy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Όχι άλλο brainless ρε πστ μου! E, OK, πήγαινε δες το "Stand up guys" που δεν είναι brainless. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα