Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί με όλους τους casuals που τα μόνα mecha που έχουν δει είναι NGE και Power Rangers, οπότε οτιδήποτε έχει γιγάντια ρομπότ και τέρατα κλέβει αυτά τα δύο.

ωχ μην αρχίσουμε το e-peen.. λες και είναι 2-3 στην ελλάδα που βλέπαν anime αρχές 90s...

έχω δει όλα όσα ανέφερθηκαν εδώ μέσα... αλλα με το που είδα το trailer, είπα "wtf NGE clone"

από την άλλη κι εγώ βαρέθηκα να ακούω άτομα που δεν ξέρουν καν τι είναι NGE να λένε "ωωω μα είναι old school tribute"

και αφού βαρεθήκαμε και οι 2.. ας καταλήξουμε στο ότι είναι κλώνος Power Ranger και πάμε παρακάτω..

Δημοσ.

Το "old school tribute" το λέει ο σκηνοθέτης, πιστεύω έχει μεγαλύτερη αξία από τη δική μου ή δική σου γνώμη.

NGE έχω δει ότι έχει βγει από τη δεκαετία '90 μέχρι και το 3.33, αν και για να είμαι ειλικρινής το θεωρώ μέτριο anime.

Το "casuals" δεν απευθυνόταν συγκεκριμένα σε σένα, όπου στο internet έχει κυκλοφορήσει το trailer πάντα βγαίνουν τύποι που δεν έχουν δει τίποτα άλλο εκτός από NGE και αρχίζουν τα "rip-off" λες και είναι το πρώτο (ή καλύτερο) mechanime. 

Δημοσ.

σε ολα τα gundam και ρομποτεκ(σχεδον),nge,οι πρωταγωνιστές ειναι πιτσιρίκια,και δε ξεχωρίζεις αγορια απο κορίτσια,στο μπερσερκ ας πουμε ,ο γκριφιθ ειναι σα γκομενα και η κασκα θα μπορουσε ανετα να ειναι αγοράκι...

στο D,η βαν χελσινγκ δε καταλάβαινα αν ειναι γυναίκα ή αντρας στην αρχη και χιλια δυο..

Οσον αφορα τη παράνοια,σκηνες τραγικης βιας,πυροβολημένα πράματα(NGE,macross,gundam,berserk,GitS,D και η λιστα παει και παει και παει..)κι οταν φτάνουμε στο σεξ.......

Οπως το είπες, δεν καταλαβαίνεις. Αυτό.

Link.png Site: http://www.electric-shadows.com/pacific-rim-the-live-action-evangelion/">Pacific Rim – the live action Evangelion?

δεν θυμάμαι mind-synching στο Power Ranger, βασικά σε κανένα Mecha δεν το θυμάμαι..

edit: α το είπες ειρωνικά.. my bad. Still though, my point stands.

Πρώτον , δεν είναι μόνο mind synching επειδή εχει και κίνηση μαζί

Δεύτερον, το μόνο που θα μπορούσε να συνδέσει την ζαντα με το NGE, είναι το υγρό μέσα στις στολές...

Οπως προείπα, εχει καταντήσει βαρετό...

• Moderators
Δημοσ.

και αφού βαρεθήκαμε και οι 2.. ας καταλήξουμε στο ότι είναι κλώνος Power Ranger και πάμε παρακάτω..

Περιμένω να δω 5 άτομα με combiner robot. :P

Επίσης να είναι:

Hero, αντίζηλος, χοντρός, γυναίκα, παιδί. ;)

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως κλώνος του nge δεν είναι.

Βασικά ο συνειρμός πως πάει? γιγάντια ρομπότ(not exactly) που ελέγχονται από άνθρωπους στο nge γιγάντια ρομπότ που ελέγχονται από άνθρωπους και εδω oh, my god nge clone!! :confused:

ωραία καταλαβα :-)

• Moderators
Δημοσ.

Είναι βασικά το connection/sync που λέμε και το υγρό.

Αλλά δεν έχει θρησκευτικά/ψυχολογικά πράγματα. :P

Oπότε has similarities, αλλά οκ, ποιο giant mech/a δεν έχει; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι θα γίνει η αγαπημένη ταινία του skiabox, ever...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...