Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να μπω και εγω στο νημα μιας και το ειδα χτες. Ειπα ηδη την αποψη μου. Παπαρια ολικης αλλα με οτι καλυτερο εχω δει ποτε μου σε εφε και με πραγματικα πολυ καλες σκηνες μαχης. Μονο μεχρι εκει ομως γιατι οπουδηποτε αλλου η ταινια ειναι μια τεραστια τρυπα. Πολλα kudos στον μαυρο στρατηγο (ηταν γαματος και ο μοναδικος που "επαιξε" το ρολο του μαζι με τον παντα καλο Ron Perlman). 

Η ταινια θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερη αν ειχε δωσει μεγαλυτερη βαση στους χαρακτηρες. Προοπτικες ειχε σιγουρα καθως ηταν τεραστια για το ειδος της και ολος ο "χαμενος" χρονος δεν χρησιμοποιηθηκε σοφα για αναπτυξη χαρακτηρων παρα για ηλιθια comic relief με τους γελοιους "γιατρους". 

Κριμα, ειχε πολυ περισσοτερες προοπτικες και εγω ειχα κατιτις μεγαλυτερες προσδοκιες. Μπορουσε σιγουρα να ειναι πολυ καλυτερο με ανεση.

Καλος ηθοποιος, το απεδειξε μια χαρα στο the wire.

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιός θα τόλεγε ντελΤόρες μου ότι μ' έκανες να "εκτιμήσω" σκουπίδια τύπου Μέρα ανεξαρτησίας και θωρηκτά βλέποντας την ταινία σου;

Δημοσ.

αν και φαν sci-fi γενικοτερα, ειναι οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια χρονια απο ολες τις αποψεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ποιός θα τόλεγε ντελΤόρες μου ότι μ' έκανες να "εκτιμήσω" σκουπίδια τύπου Μέρα ανεξαρτησίας και θωρηκτά βλέποντας την ταινία σου;

Και ακόμα δεν την έχω δει την ταινία. :P

USA Day την άντεχα.

Gargleship, εκτός του Μιζούρι να κάνει κωλίδι με την άγκυρα (καραlol) και να βαράει με όλα τα κανόνια, δεν αντέχω να ξαναδώ.

Δημοσ.

Η ταινία είναι 100% τίμια, αυτό που περιμένεις αυτό παίρνεις: mech vs godzilla. Μάλιστα σου δίνει και bonus γέλιο σε κάποιες φάσεις (έχω στο μυαλό μου το mech-ρωσική αρκούδα). Χαρακτήρες και σενάριο δεν υπάρχουν, χωρίς όμως να είναι τα πράγματα άσχημα σε σημείο να μη μπορείς να δεις την ταινία.

Όποιος περιμένει βάθος και σενάριο προφανώς θα απογοητευτεί. Όποιος πάει για χαβαλέ και nerdgasm θα το ευχαριστηθεί.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...