ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αντε να μπω και εγω στο νημα μιας και το ειδα χτες. Ειπα ηδη την αποψη μου. Παπαρια ολικης αλλα με οτι καλυτερο εχω δει ποτε μου σε εφε και με πραγματικα πολυ καλες σκηνες μαχης. Μονο μεχρι εκει ομως γιατι οπουδηποτε αλλου η ταινια ειναι μια τεραστια τρυπα. Πολλα kudos στον μαυρο στρατηγο (ηταν γαματος και ο μοναδικος που "επαιξε" το ρολο του μαζι με τον παντα καλο Ron Perlman). Η ταινια θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερη αν ειχε δωσει μεγαλυτερη βαση στους χαρακτηρες. Προοπτικες ειχε σιγουρα καθως ηταν τεραστια για το ειδος της και ολος ο "χαμενος" χρονος δεν χρησιμοποιηθηκε σοφα για αναπτυξη χαρακτηρων παρα για ηλιθια comic relief με τους γελοιους "γιατρους". Κριμα, ειχε πολυ περισσοτερες προοπτικες και εγω ειχα κατιτις μεγαλυτερες προσδοκιες. Μπορουσε σιγουρα να ειναι πολυ καλυτερο με ανεση.
Sed22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Σαφως και ειναι, για 14χρονα. Δεν νομιζω να αναφερετε εκει..γιατι πακετο τοτε πανε και πολλες αλλες ταινιες τετοιου ειδους στα 14 χρονα. {ενα σωρο υπαρχουν ) Μια χαρα περναει η ωρα με την ταινια ρε παιδια μην την σπαμποταρουμε ελεος.. ( δεν ειναι καμια υπερπαραγωγη, αλλα μια αξιοπρεπεις ταινια που αξιζει για cinema) αυτος που θεωρησε οτι εχασε ειδικα τον χρονο του απο αυτη την ταινια, πρεπει να αναζητησει αλλες κατηγοριες ταινιων.. 1
KilliK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αλλα με οτι καλυτερο εχω δει ποτε μου σε εφε και με πραγματικα πολυ καλες σκηνες μαχης καλα και τα εφε δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, δεδομενου οτι σε αλλες ταινιες (πχ Transformers), το τελικο αποτελεσμα ηταν πιο εντυπωσιακο χωρις να κλεβουν με βροχερα,νυχτερινα sequences.
kalidor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αρκετα καλη και προβλεψιμη.Τα εφε ηταν τα καλυτερα ειδικα στα Καιτζου,αλλα τιποτα παραπανω απο ενα απλο σεναριο,πλοκη,και cast ηθοποιων. Οσο για τα χειροποιητα ανρθωπινα Transformers..καλα τα φτιαξανε....
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλα και τα εφε δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, δεδομενου οτι σε αλλες ταινιες (πχ Transformers), το τελικο αποτελεσμα ηταν πιο εντυπωσιακο χωρις να κλεβουν με βροχερα,νυχτερινα sequences. Συμφωνοι αλλα οι σκηνες μαχης ηταν ετσι σκηνοθετημενες που μπορουσες με ανεση να παρακολουθησεις τι γινοταν ενω στα Transformers ουκ ολιγες φορες το μονο που εβλεπες ηταν μαζες σιδερικων να κινουνται. Μονο στις σκηνες με slow motion εβλεπες τι σκατα γινοταν. Επισης το Pacific Rim εχει το αβανταζ στο γεγονος οτι παρουσιαζει και μηχανικα αλλα και ζωντανα πλασματα και τα παντρευει εξαιρετικα μεσα στα εφε του. Το οτι "κλεβει" σε νυχτερινα περιβαλλοντα ή και σε μερη με χαμηλη ορατοτητα δεν σταματαει απο το τελικο αποτελεσμα που ειναι πραγματικα εξαιρετικο. Εννοειται οτι μιλαμε αποκλειστικα για εφε ετσι? Σε καθε περιπτωση παντως πλεον μας εχουν αποδειξει οτι τα παντα γινονται και αρα ανοιγουν νεες πορτες στο τι προκειται να δουμε στο μελλον. Αρκει φυσικα αυτο που θα δουμε να μην εχει το ιδιο συνδρομο του Pacific Rim/Transformers 2-3, Battleship του "0 ιστορια, 0 acting, 0 σεναριο και γραψιμο". Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στα ιδια levels που ηταν Aliens και αλλα τεραστια sci-fi του παρελθοντος αλλα οχι και ετσι που πιασαμε σχεδον τελειως πατο.
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά θυμάστε τα Wendy's? Γαμούσαν, ήταν τα πρώτα που έφεραν το Bacon Mushroom Melt Ελλάδα! ΑΥΤΟ ηταν οντως η εκπληξη. Τυπικο φαστφουνταδικο στην εμφανιση, με τα εντονα χρωματα λιγο πολυ οπως τα McD. Καποιος αμυητος θα μπορουσε παιρνωντας εξω απο τα 2 αυτα μαγαζια να νομιζει οτι θα εχουν εφαμιλλη ποιοτητα. Αμ δε! Ηταν ομως η εξαιρεση. Σε γενικες γραμμες δεν περιμενεις καλο cheeseburger απο τετοια φαστφουνταδικα. Την ειδα και εγω την ταινια προχτες (οχι στο σινεμα βεβαια). Ηταν λιγο πολυ αυτο που περιμενα. Μου θυμισε 4 πραγματα (οχι με αυτη τη σειρα απαραιτητα) Godzilla Transformers Robotek Το βιντεοκλιπ του Intergalactic των Beastie Boys
LRoi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η ταινία ήταν πολύ καλή για το είδος της, καλύτερη από Transformers και μετάνιωσα που δεν την είδα στο σινεμά. Το 7.4 που δίνει στο IMDB είναι μία τίμια βαθμολογία και ενδεικτική της προσπάθειας που έγινε. Συμφωνώ ότι η πλοκή και οι χαρακτήρες ήταν ρηχοί, αλλά εγώ την ταινία την είδα για τα Γιάγκερ και τα Καϊτζούν, όχι για την προσωπική ιστορία του καθενός και φαντάζομαι ότι και η πλειοψηφία του κοινού, το ίδιο έπραξε! 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αυτα ειναι τριχες. Οταν εχουμε περασει απο μεγαθυρια ταινιων με πραγματικα δυνατους χαρακτηρες της ταξης των Alien, Terminator, Robocop, X-men (τα πρωτα 2 τουλαχιστον) μεσα στα πλαισια φαντασιας και εφε λοιπον το θεωρω απλα δικαιολογια του κωλου οτι και καλα δεν μπορεσαν να δωσουν βαση στους χαρακτηρες. Μια σωστη δομη χαρακτηρων σε κανει να νοιαζεσαι και να παρακολουθεις πολυ καλυτερα την ταινια. Ουτε φυσικα πιστευω οτι σε κοτζαμ 2 ωρες και 10 λεπτα δεν υπηρξε ο καταλληλος χρονος για να δωσουν σοβαρους χαρακτηρες. Ποσο δυσκολο δηλαδη ηταν να φτιαξουν κατι σαν τις ταινιες Evangelion? Τα εφε μια χαρα τα εχουν. Ηταν δηλαδη πολυ δυσκολο να δωσουν αντιστοιχο βαρος και στους χαρακτηρες? 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν έφτιαχναν σωστό Evangelion (που μόνο οι Ιάπωνες, αλλά και πάλι τα Live Action τους είναι hit n' miss)...αχ... 1
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το λαθος του Del Toro ειναι οτι ξεκινησε την ταινια με το συμπαν των kaiju και jaeger να προυπαρχει. στη θεση του θα κραταγα το στορυ του PR για το sequel, με την πρωτη ταινια να ακολουθει τα γεγονοτα των flashbacks.
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ειναι σιγουρο οτι θα εχουμε sequel ; Όχι όμως φήμες λένε πως ετοιμάζουν ένα sequel. Αν και έχουμε δει πολλά sequel να παραμένουν φήμες.
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Γκοτζίλα + Πάουερ Ρέιντζερς = Πασίφικ ριμ Είχα καιρό να δω μια ταινία αφελή άξιον και με εφέ και έβαλα να το δω . Στην αρχή που εμφανίστηκαν τα τέρατα φάνηκε καλό γιατί ήταν πολύ απόκοσμα αλλά η συνέχεια... Οι χαρακτήρες ήταν όλοι ο ένας πιο εκνευριστηκός και τρόμπας από τον άλλον, η ανούσια μπουρδολογία πήγε σύννεφο ενώ ήταν τίγκα κλισέ. Πιο πριν από την μέση είχα καταλάβει με μαθηματική ακρίβεια τι θα γίνει στο τέλος. Δεν υπήρχε εμβάθυνση σε τίποτα ενώ. Το μόνο που άξιζε ήταν οι μάχες προφανώς(αν και όχι όλες) ΟΜΩΣ όσες σκηνές δεν ήταν μάχης αλλά δράματος και διαλόγου παρακάλαγα να τελειώσουν. Το ότι τα ρομπότ έχουν σπαθί που κόβει σαν πούστης, πυραύλους, και κανόνι πλάσμα αλλά παρόλαυτά προτιμούν να παίζουν ελληνορωμαική για κανα μισάωρο πριν τα θυμηθούν είναι κάτι που με ξεπερνάει. Τι μου έμεινε από την ταινία; Η μπούφλα με το τάνκερ, το τέρας που κόπηκε στα 2 και μερικές ακόμα σκηνές με τέρατα και τα μεγέθη. Επίσης, τα είχαν κάνει αχταρμά με τις αναλογίες. Πόσο ύψος είχαν τα ρομπότ; Σε μια σκηνή φάνταζαν 100 μέτρα ενώ σε άλλες όπως πχ του τάνκερ έδειχναν ένα χιλιόμετρο. 5,8/10 Ήξερα τι πήγα να δω αλλά και πάλι ήταν κατώτερο των περιστάσεων 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα