Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μου ζητηθεί να πάρω θέση πάντως θα πω ότι το Indiana Jones ειναι classic.

(sorry Fotis)

DOP εχεις γινει πολυ αντιδραστικος τωρα τελευταια ,υποψιαζομαι δακτυλο Sellers  για να σπειρει την διχονοια αναμεσα μας μην πεφτεις στην παγιδα απλα καντον block :)

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν μου ζητηθεί να πάρω θέση πάντως θα πω ότι το Indiana Jones ειναι classic.

(sorry Fotis)

με το Temple of Doom το καλυτερο sequel [prequel] του.

harrison-ford-as-indiana-jones-f-112228.

Δημοσ.

Ο killik δεν εχει αδικο.Αν μου πλασαραν μονο τα 30-40 λεπτα που γινονται οι μαχες θα εφτανε.Ολο το υπολοιπο δεν ειχε κανενα νοημα.Δεν ειναι pop korn movie ειναι fast forward movie και απλα βλεπεις τις σκηνες με τις μαχες και γλιτωνεις 1.30 ωρα απο τη ζωη σου και κρατας το iq σου εκει που πρεπει.Τα εφε ηταν ωραια αλλα περα απο αυτο σε ολα τα αλλα μηδεν.Οποιος το αρνηθει λογικα θα του αρεσει και το transformers 3 και θα γελαει με σεφερλη.

Sent from my LG-P880 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

.Οποιος το αρνηθει λογικα θα του αρεσει και το transformers 3

Sent from my LG-P880 using Insomnia

Γιατί τι παραπάνω να ζητήσει κανείς απο τους μεταμορφοσάκιδες γρήγορα αυτοκίνητα είχε,γκομενάκια είχε,χουμοράκι είχε,γκατζετάκια είχε,εκρήξεις είχε ε μην μου πείτε οτι θέλατε και υπόθεση ή ηθοποιία γιατί θα είστε πλεονέκτες μην τα θέμε και όλα δικά μας. :P  :lol:

Δημοσ.

Γιατί τι παραπάνω να ζητήσει κανείς απο τους μεταμορφοσάκιδες γρήγορα αυτοκίνητα είχε,γκομενάκια είχε,χουμοράκι είχε,γκατζετάκια είχε,εκρήξεις είχε ε μην μου πείτε οτι θέλατε και υπόθεση ή ηθοποιία γιατί θα είστε πλεονέκτες μην τα θέμε και όλα δικά μας. :P  :lol:

robot δεν ειχε μονο. η για την ακριβεια τους χαρακτηρες των robot με τους οποιους μεγαλωσαμε.

Δημοσ.
εγω παντως οταν το δα στο σινεμα ετσι απο περιεργεια,για τα τελεια εφε  εφε που ειχε,βαρεθηκα με το στορυ.Μια απ τα ιδια.Αν δεν ηταν τα εφε θα ηταν πιο αχρηστο και απ το  avengers    που και κει εκανα τη βλακεια να το δω στο σινεμα.

τα παντα ηταν προβλεψιμα. απ τις δραματικες σκηνες,το λαβ στορυ,τις σκηνες αγωνιας δρασης.Μονο ο θεαματικος πολεμος ρομποτ και αλιενς εκανε τη διαφορα απο το να κοιμηθεις στην αιθουσα.Αν τουλαχιστον το εργο ειχε μια μικρη ανατροπη θα του εδινε ακομα ενα συν μετα τα εφε.

Δε πιστευω πως αξιζε να πληρωσεις να το δεις.Μπορουσε καπιος να κανει υπομονη λιγες βδομαδες να το βλεπε σε πλασμα τβ η σμαρτ τβ 32 η 40     και παλι μονο για τα εφε.

αρα ενα 10 για τα σπεσιαλ  γουαω  cgi        και ενα 3 για το ολο acting   και   script  .  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...