Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν μου ζητηθεί να πάρω θέση πάντως θα πω ότι το Indiana Jones ειναι classic. (sorry Fotis) DOP εχεις γινει πολυ αντιδραστικος τωρα τελευταια ,υποψιαζομαι δακτυλο Sellers για να σπειρει την διχονοια αναμεσα μας μην πεφτεις στην παγιδα απλα καντον block
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν μου ζητηθεί να πάρω θέση πάντως θα πω ότι το Indiana Jones ειναι classic. (sorry Fotis) με το Temple of Doom το καλυτερο sequel [prequel] του.
mathsrule Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 με το Temple of Doom το καλυτερο sequel [prequel] του. Σαν το τρίτο με τον Sean Connery δεν έχει.
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 μαπα ειναι το τριτο. campy remake του original. το μονο που το σωζει ειναι ο σκωτσεζος.
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κιλλικ επειδη δεν καταλαβα, σου αρεσε το εργο?
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κιλλικ επειδη δεν καταλαβα, σου αρεσε το εργο? τι να του αρεσει απο αυτο το πραμα? 1
NoisePollution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά με τον τίτλο του τόπικ. Λέει pacific rim. 6
Sed22 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 το εργο ειναι must παντως..και αυστηρα σε 1080p στο σπίτι
king2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ο killik δεν εχει αδικο.Αν μου πλασαραν μονο τα 30-40 λεπτα που γινονται οι μαχες θα εφτανε.Ολο το υπολοιπο δεν ειχε κανενα νοημα.Δεν ειναι pop korn movie ειναι fast forward movie και απλα βλεπεις τις σκηνες με τις μαχες και γλιτωνεις 1.30 ωρα απο τη ζωη σου και κρατας το iq σου εκει που πρεπει.Τα εφε ηταν ωραια αλλα περα απο αυτο σε ολα τα αλλα μηδεν.Οποιος το αρνηθει λογικα θα του αρεσει και το transformers 3 και θα γελαει με σεφερλη. Sent from my LG-P880 using Insomnia 1
Captain Nemo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 .Οποιος το αρνηθει λογικα θα του αρεσει και το transformers 3 Sent from my LG-P880 using Insomnia Γιατί τι παραπάνω να ζητήσει κανείς απο τους μεταμορφοσάκιδες γρήγορα αυτοκίνητα είχε,γκομενάκια είχε,χουμοράκι είχε,γκατζετάκια είχε,εκρήξεις είχε ε μην μου πείτε οτι θέλατε και υπόθεση ή ηθοποιία γιατί θα είστε πλεονέκτες μην τα θέμε και όλα δικά μας.
tritonas00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 το εργο ειναι must παντως.. Σαφως και ειναι, για 14χρονα. 2
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Γιατί τι παραπάνω να ζητήσει κανείς απο τους μεταμορφοσάκιδες γρήγορα αυτοκίνητα είχε,γκομενάκια είχε,χουμοράκι είχε,γκατζετάκια είχε,εκρήξεις είχε ε μην μου πείτε οτι θέλατε και υπόθεση ή ηθοποιία γιατί θα είστε πλεονέκτες μην τα θέμε και όλα δικά μας. robot δεν ειχε μονο. η για την ακριβεια τους χαρακτηρες των robot με τους οποιους μεγαλωσαμε.
star12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εγω παντως οταν το δα στο σινεμα ετσι απο περιεργεια,για τα τελεια εφε εφε που ειχε,βαρεθηκα με το στορυ.Μια απ τα ιδια.Αν δεν ηταν τα εφε θα ηταν πιο αχρηστο και απ το avengers που και κει εκανα τη βλακεια να το δω στο σινεμα. τα παντα ηταν προβλεψιμα. απ τις δραματικες σκηνες,το λαβ στορυ,τις σκηνες αγωνιας δρασης.Μονο ο θεαματικος πολεμος ρομποτ και αλιενς εκανε τη διαφορα απο το να κοιμηθεις στην αιθουσα.Αν τουλαχιστον το εργο ειχε μια μικρη ανατροπη θα του εδινε ακομα ενα συν μετα τα εφε. Δε πιστευω πως αξιζε να πληρωσεις να το δεις.Μπορουσε καπιος να κανει υπομονη λιγες βδομαδες να το βλεπε σε πλασμα τβ η σμαρτ τβ 32 η 40 και παλι μονο για τα εφε. αρα ενα 10 για τα σπεσιαλ γουαω cgi και ενα 3 για το ολο acting και script .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα