DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω η ημέρα που ανακαλύφθηκε ο όρος "pop corn movie" ήταν η αρχή της κατρακύλας. Πάντα υπήρχαν ταινίες "μαζικής κατανάλωσης" απλά παλιά ήταν ο ΕΤ και το Indiana Jones και σήμερα είναι το Tranformers και το Pacific Rim. Μια απλή σύγκριση δείχνει τις απαιτήσεις και το κινηματογραφικό IQ της κινηματογραφικής μάζας της κάθε εποχής. 3
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ο ET θεωρειται κλασικη στις μερες μας το indiana jones οχι .Θελω να πω οτι και οι mainstream ταινιες εχουν τις διαβαθμισεις τους και σιγουρα δεν μπορουν να μπουν ολες στο ιδιο τσουβαλι.
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το Pacific Rim εντωμεταξει είναι πιο 80ς-πεθαίνεις-concept-και-στουρ-και-χαρακτηρες αλλα κλαιν ε 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το Pacific Rim εντωμεταξει είναι πιο 80ς-πεθαίνεις-concept-και-στουρ-και-χαρακτηρες αλλα κλαιν ε Δεν υπάρχουν χαρακτήρες ρε συ... 3 ημέρες έχουν περάσει που το είδα και δε θυμάμαι κανέναν. Αντιθέτως, θυμάμαι πολύ καλύτερα χαρακτήρες σε ταινίες που έχουν περάσει 30 χρόνια. Φώτη τι εννοείς ότι το Indiana Jones δε θεωρείται κλασικό? Θες να σε αρχίσω και σένα τώρα? 2
gpgalanis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδες εμεις γουσταρουμε και pop corn movies και hello (!) το θεμα αφορα μια τετοια. Την ειπατε την αποψη σας αλλα αφου δεν σας αρεσε τι συνεχιζεται και μας τα κανετε τσουρεκια; Ειδατε κανεναν που γουσταρει pop corn movies να μπαινει σε "σοβαρες" ταινιες και να χανει τον χρονο του κραζοντας;
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχουν χαρακτήρες ρε συ... 3 ημέρες έχουν περάσει που το είδα και δε θυμάμαι κανέναν. Αντιθέτως, θυμάμαι πολύ καλύτερα χαρακτήρες σε ταινίες που έχουν περάσει 30 χρόνια. Φώτη τι εννοείς ότι το Indiana Jones δε θεωρείται κλασικό? Θες να σε αρχίσω και σένα τώρα? Δεν γινεται ρε φιλε ο Σεφερλης να γινει κλασικος πως να το κανουμε ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδες εμεις γουσταρουμε και pop corn movies και hello (!) το θεμα αφορα μια τετοια. Την ειπατε την αποψη σας αλλα αφου δεν σας αρεσε τι συνεχιζεται και μας τα κανετε τσουρεκια; Ειδατε κανεναν που γουσταρει pop corn movies να μπαινει σε "σοβαρες" ταινιες και να χανει τον χρονο του κραζοντας; Ναι εγώ έχω δει και τώρα κάνω αντίποινα. Το thread αφορά το Pacidic Rim. Το είδα προχτές και έχω δικαίωμα να γράψω τα αρνητικά μου σχόλια και να συμμετέχω στη συζήτηση με τα υπόλοιπα παιδιά. 2
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 DOP πες οτι θες, εμεις σε παιζουμε να ξερεις .
gpgalanis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω η ημέρα που ανακαλύφθηκε ο όρος "pop corn movie" ήταν η αρχή της κατρακύλας. Πάντα υπήρχαν ταινίες "μαζικής κατανάλωσης" απλά παλιά ήταν ο ΕΤ και το Indiana Jones και σήμερα είναι το Tranformers και το Pacific Rim. Μια απλή σύγκριση δείχνει τις απαιτήσεις και το κινηματογραφικό IQ της κινηματογραφικής μάζας της κάθε εποχής.Δηλαδη αυτη ειναι κριτικη της ταινιας; Το μονο IQ που προσωπικα αξιζει σχολιασμο ειναι οσων πηγαινουν να δουν μια pop corn ταινια και περιμενουν να βρουν το νοημα της ζωης. Το εγραψα και παραπανω. Αν παντρευτω ενα ξεκωλακι και περιμενω να βρω μια γυναικα με αρχες κτλ δεν φταει το ξεκωλακι που εχει εναν συγκεκριμενο ρολο και σκοπο αλλα εγω. Κριτικη ειναι να κρινω το ξεκωλακι ως ξεκωλακι. Αρα σε pop corn movies σεναρια, χαρακτήρες κτλ δεν παιζουν, το ξερει και ενα παιδι 5 χρονων πριν παει σινεμα. Αντιθετα σε τετοιου ειδους ταινιες κρινεις αν περασες 2 ωρες διασκεδαστικα (πηγαινοντας να δεις το συγκεκρικενο ειδος), αν τα εφε ηταν καλα, αν ειχε μαχες, δραση κτλ. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη αυτη ειναι κριτικη της ταινιας; Το μονο IQ που προσωπικα αξιζει σχολιασμο ειναι οσων πηγαινουν να δουν μια pop corn ταινια και περιμενουν να βρουν το νοημα της ζωης. Το εγραψα και παραπανω. Αν παντρευτω ενα ξεκωλακι και περιμενω να βρω μια γυναικα με αρχες κτλ δεν φταει το ξεκωλακι που εχει εναν συγκεκριμενο ρολο και σκοπο αλλα εγω. Τη κριτική της ταινίας την έκανα πριν μερικά ποστ. Αυτή είναι η συνέχεια της συζήτησης εξυπνάκια. Επίσης (άκου για να μαθαίνεις), υπάρχει πολύς κόσμος που δε πάει σινεμά για να φάει μόνο pop corn. Μπορεί να έχει κανείς απαιτήσεις από μια ταινία δράσης, δε σημαίνει ότι όλες είναι brainless. Και για να προλάβω την επόμενη ξυπνιτζίδικη ερώτηση σου, όταν λέω απαιτήσεις δεν εννοώ οσκαρικές ερμηνείες και φωτογραφία για σεμινάριο. Ένα ενδιαφέρον στόρυ, χαρακτήρες που να υπάρχουν και να νοιάζεσαι για αυτούς είναι τουλάχιστον προϋπόθεση όμως. Και το Pacific RIm δεν είχε τίποτα από αυτά. 1
gpgalanis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Χαρακτηρες να νοιαζεσαι για αυτους σε pop corn movie; OK δεν περιγραφω αλλο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Χαρακτηρες να νοιαζεσαι για αυτους σε pop corn movie; OK δεν περιγραφω αλλο. Καλά κάνεις και δε περιγράφεις. Εσύ πας σινεμά για να φας pop corn, εγώ για να δω μια ενδιαφέρουσα ταινία δράσης. Δύο διαφορετικοί κόσμοι που ευτυχώς είναι παράλληλοι και δε γίνεται να συναντηθούν ποτέ. 3
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Στην εποχή του εγωισμού και του detachment κάποιοι ψάχνουν για χαρακτήρες... Nice 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Στην εποχή του εγωισμού και του detachment κάποιοι ψάχνουν για χαρακτήρες... Nice Τι να κάνουμε, υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί... που αγωνίζονται για τη φανέλα! 1
gpgalanis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλά κάνεις και δε περιγράφεις. Εσύ πας σινεμά για να φας pop corn, εγώ για να δω μια ενδιαφέρουσα ταινία δράσης. Δύο διαφορετικοί κόσμοι που ευτυχώς είναι παράλληλοι και δε γίνεται να συναντηθούν ποτέ.Ενδιαφέρουσα ταινια δρασης με γκαιγκερ και καιζου; Οποιος εχει δει το trailer με ρομποτ που κρατανε τανκερ ως ροπαλα και ριχνουν μπουνιδια σε εξωγηινα τερατα και παρολα αυτα δεν πάει υποψιασμένος καλα να παθει! Οποιος παλι πηγε υποψιασμενος περασε μια χαρα. Και επειδη εγω ειμαι υποψιασμενος οτι εχουμε περασει σε επίπεδο τρολλιας το σταματαω εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα