gatokoritso Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 απο διαφορες ταινιες δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.ειναι η αισθηση οτι αυτα στανταρ τα εχω ξανακουσει.
KilliK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 απο το Iron Man το χεις ακουσει, καθοτι ο συνθετης ειναι ο ιδιος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πάντως ευχαριστιέται κανείς μπουνίδια άπερκατ,ντιρέκτ,κροσέ όχι σαν κάτι παλιές ταινές με τέρατα που αγκαλιάζονταν και χόρευαν βάλς.Tο δεύτερο τι θα θέλατε να έχει παραπάνω,λιγότερο ή διαφορετικό; Σε παρακαλώ η επιτομή (ντρέπομαι που το κάνω λινκ ) είναι: http://www.youtube.com/watch?v=pbEZSH5ogMo 1
kostool13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 επρεπε να γεμισουν καπως αυτα τα 20λεπτα επεισοδια. η δικαιολογια του Del Toro ποια ειναι; Ξέρω γω? Μήπως ότι γούσταρε αυτά τα 20λεπτα επεισόδια τόσο πολύ, ακόμα και με τα "γεμίσματά" τους, που έφτιαξε ένα tribute που αντιγράφει μέχρι και τα "ελαττώματά" τους? Άλλωστε, αν δεν έχεις δει σε τρυφερή ηλικία Voltron και σια ώστε να προσμένεις τη στιγμή που θα βγει το σπαθί, δεν χρειάζεται καν να μπαίνεις στον κόπο να σχολιάζεις Pacific Rim.
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Killik αν το ήθελες αλλιώς, μπορείς να το γράψεις ή να το κανεις fan fiction. To οτι γλυτωσαμε το: team America win, ειναι κατι θετικό.
mathsrule Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Την είδα την ταινία πριν κάτι εβδομάδες στο σινεμά. Μου προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία πέρασα αυτό το 2ωρο ευχάριστα, από την άλλη η ταινία παρά είχε πολλά οπτικά εφέ όπου βγαίνοντας από την αίθουσα πόναγαν τα μάτια μου για κάνα τέταρτο. Επίσης, σε αρκετές σκηνές, η δράση παραήταν γρήγορη και δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος κοπάναγε ποιον, ποιος πήγαινε που, και γενικά το τι γινόταν. Ήταν ένα χάος από οπτικά εφέ. Κατά τα άλλα ήταν μια απλή ταινιούλα δράσης, με ένα απλοϊκό σενάριο και μέτριες ερμηνείες. Εάν ψάχνετε τρόπο να περάσετε ένα δίωρο ευχάριστα με την παρέα σας, τότε σας την προτείνω. Εάν όμως θέλετε να δείτε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με σοβαρή πλοκή και υπέροχη σκηνοθεσία, καλύτερα να την αποφύγετε και να δείτε τον Νονό.
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ειλικρινα πως γινεται να σε πονανε τα ματια σου επειδη ειδες ειδικα εφε? Ελεος
Captain Nemo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 από την άλλη η ταινία παρά είχε πολλά οπτικά εφέ όπου βγαίνοντας από την αίθουσα πόναγαν τα μάτια μου για κάνα τέταρτο. Επίσης, σε αρκετές σκηνές, η δράση παραήταν γρήγορη και δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος κοπάναγε ποιον, ποιος πήγαινε που, και γενικά το τι γινόταν. Ήταν ένα χάος από οπτικά εφέ. Έχω την λύση για σένα ταινίες του Αγγελόπουλου, με μόνη παρενέργεια την υπνηλία, οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Και το ποιός βαράει ποιόν και που δεν παίζει και κάνα ρόλο, το αποτέλεσμα μετράει ποιός θα βγεί νόκ ντάουν και ποιός θα μείνει νόκ άπ.
mathsrule Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ειλικρινα πως γινεται να σε πονανε τα ματια σου επειδη ειδες ειδικα εφε? Ελεος Τι να σου πω. Έχοντας δει το 90% των ταινιών επιστημονικής φαντασίας εκεί έξω μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είχα ποτέ μου κανένα θέμα με τα εφέ. Στην συγκεκριμένη ταινία δεν ξέρω τι σκατά έγινε, αλλά με ενόχλησε πάρα πολύ. Και από όσο άκουσα ενόχλησε και όλους τους άλλους. Μπορεί να πέσαμε σε σκατά οθόνη (?), δεν ξέρω. Έχω την λύση για σένα ταινίες του Αγγελόπουλου, με μόνη παρενέργεια την υπνηλία, οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Και το ποιός βαράει ποιόν και που δεν παίζει και κάνα ρόλο, το αποτέλεσμα μετράει ποιός θα βγεί νόκ ντάουν και ποιός θα μείνει νόκ άπ. Το ποιος βγήκε νοκ άουτ το κατάλαβα μια χαρά. 1
KilliK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Killik αν το ήθελες αλλιώς, μπορείς να το γράψεις ή να το κανεις fan fiction. To οτι γλυτωσαμε το: team America win, ειναι κατι θετικό. δεν το ηθελα αλλιως. το ηθελα καλο. ειναι δουλεια αυτουνου που ξοδευει $200M για να φτιαξει μια ταινια, να φροντισει να εχει ενα αξιοπρεπες σεναριο, οχι δικη μου. επισης πως ακριβως γλυτωσαμε το team america win? μηπως ειδες αλλη ταινια; διοτι εγω θυμαμαι τους WASPs να κανουν κουμαντο, να κερδιζουν τον πολεμο και να πανηγυριζουν στο τελος της ταινιας, οχι τους κινεζους και τους ρωσους.
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιαπωνέζα ήταν πιλότος όμως και το ξύλο έπεσε στο Χονγκ Κονγκ 1
nemesiskp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω τι λετε,παντως σημερα την ξαναειδα στο νεο rip που κυκλοφορησε(αψογο για εμενα σε εικονα και ηχο-το προηγουμενο με προδωσε στον ηχο) και την ξανα-καταευχαριστηθηκα.....ποπκορν,1080p,τσιτα ηχος σε DTS-5.1 και μπουνιδια. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 διασταύρωση gotzilla και power rangers πλάκα είχε.. Είχε κάποια στοιχεία που το έκαναν κωμικό και λίγο Καρτουνίστικο κατα την άποψη μου. Το καλό είναι οτι δεν το βαρέθηκα όπως τις υπόλοιπες ταινίες τέτοιου είδους. Ενα 7/10 για τα εφέ σίγουρα και το λίγο διαφορετικό στυλάκι που κράτησε... Πάντως θέλει μεγάλη Οθόνη να την χαρείς.. και 720 1080 .. Το ψιλομετάνιωσα που την είδα σε 24άρα.
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Γιαπωνέζα ήταν πιλότος όμως και το ξύλο έπεσε στο Χονγκ Κονγκ και;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα