Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ειδα και εγω σημερα στο cinema.Η ταινια παρα πολυ καλη.Τερατα,ρομποτ και ξυλο.Απλα ξυλο.

Την ευχαριστηθηκα πολυ,σιγουρα θα την ξαναδω οταν βγει σε καλο rip και με 5,1.Πραγματικα μην την δειτε σε χαμηλη ποιοτητα θα χασετε το 90% της ταινια.

• Like 2
Δημοσ.

Το είδα κι εγώ απόψε.

Εξωγήινα τέρατα; CHECK!

Γιγάντια ρομπότ; CHECK!

Δράση; CHECK!

Top-notch VFX και SFX; CHECK!

Πιασάρικο leitmotif; CHECK!

Σενάριο; WHO CARES?

Ερμηνείες; WHO CARES?

"Murica rulzzz" μοτίβο; SURPRISE, ΔΕΝ ΕΧΕΙ! +1 lvl μόνο και μόνο γι' αυτό...

Καταπληκτική ταινία, νομίζω όλοι οι μη δυσκοίλιοι sci-fans θα την ευχαριστηθούν!

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει μιλάμε για έπος.Και την είδα και με μαύρα κενά δεξιά και αριστερά στο cinema(γιατί άραγε;)

Φαντάζομαι ότι σε 720p στον υπολογιστή θα είναι 5 φορές καλύτερο από το cinema!

Δημοσ.

Εντάξει μιλάμε για έπος.Και την είδα και με μαύρα κενά δεξιά και αριστερά στο cinema(γιατί άραγε ;)

Φαντάζομαι ότι σε 720p στον υπολογιστή θα είναι 5 φορές καλύτερο από το cinema!

Με την καμία όμως...

Δημοσ.

Πιστεύω πως η μάχη στο hong kong θα αποτελεί σημείο αναφοράς για σεκάνς δράσης από εδώ και στο εξής. Επίσης σενάριο & χαρακτήρες, αν και δεν είναι το δυνατό σημείο της ταινίας, αφενός είναι απολύτως πιστά στο genre, αφετέρου δεν πλησιάζουν σε καμία περίπτωση τη σάχλα που έχουμε δει σε ταινίες τύπου transformers, και σου επιτρέπουν να απολαύσεις τη δράση χωρίς να έχεις ξενερώσει.

Το μόνο σημείο που με χάλασε λίγο ήταν

το έμβρυο kaiju, κυρίως γιατί μου θύμισε το godzilla του 1998 το οποίο απεχθάνομαι. Από την άλλη, το "it has a baby" είναι cult για το kaiju genre.

Δημοσ.

Τραγικό live action, επικες μαχες

Θα προτιμούσαν να ειναι 30 λεπτα λιγότερη, να κοψανε τις μισές σκηνές με ηθοποιούς και το σενάριο να ήταν απλα φτιάξαμε κατι ρομπότ για να χτυπάμε κατι δεινόσαυρους με φακινγκ τανκερς να πούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...