Merdock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως είπε και ένας γνωστός μου που τον συνάντησα τυχαία στην αίθουσα όταν τελείωσε η ταινία: Επικούρα
nemesiskp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Την ειδα και εγω σημερα στο cinema.Η ταινια παρα πολυ καλη.Τερατα,ρομποτ και ξυλο.Απλα ξυλο. Την ευχαριστηθηκα πολυ,σιγουρα θα την ξαναδω οταν βγει σε καλο rip και με 5,1.Πραγματικα μην την δειτε σε χαμηλη ποιοτητα θα χασετε το 90% της ταινια. 2
parsifal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το είδα κι εγώ απόψε. Εξωγήινα τέρατα; CHECK! Γιγάντια ρομπότ; CHECK! Δράση; CHECK! Top-notch VFX και SFX; CHECK! Πιασάρικο leitmotif; CHECK! Σενάριο; WHO CARES? Ερμηνείες; WHO CARES? "Murica rulzzz" μοτίβο; SURPRISE, ΔΕΝ ΕΧΕΙ! +1 lvl μόνο και μόνο γι' αυτό... Καταπληκτική ταινία, νομίζω όλοι οι μη δυσκοίλιοι sci-fans θα την ευχαριστηθούν! 4
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει μιλάμε για έπος.Και την είδα και με μαύρα κενά δεξιά και αριστερά στο cinema(γιατί άραγε Φαντάζομαι ότι σε 720p στον υπολογιστή θα είναι 5 φορές καλύτερο από το cinema!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει μιλάμε για έπος.Και την είδα και με μαύρα κενά δεξιά και αριστερά στο cinema(γιατί άραγε Φαντάζομαι ότι σε 720p στον υπολογιστή θα είναι 5 φορές καλύτερο από το cinema! Με την καμία όμως...
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το είχα δεί αγγλία το καλοκαίρι, θα το ξαναδώ και τώρα... έτσι πρέπει να γυρίζονται τα μπλοκμπαστερ, απλά και ξάστερα.-
kostool13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστεύω πως η μάχη στο hong kong θα αποτελεί σημείο αναφοράς για σεκάνς δράσης από εδώ και στο εξής. Επίσης σενάριο & χαρακτήρες, αν και δεν είναι το δυνατό σημείο της ταινίας, αφενός είναι απολύτως πιστά στο genre, αφετέρου δεν πλησιάζουν σε καμία περίπτωση τη σάχλα που έχουμε δει σε ταινίες τύπου transformers, και σου επιτρέπουν να απολαύσεις τη δράση χωρίς να έχεις ξενερώσει. Το μόνο σημείο που με χάλασε λίγο ήταν το έμβρυο kaiju, κυρίως γιατί μου θύμισε το godzilla του 1998 το οποίο απεχθάνομαι. Από την άλλη, το "it has a baby" είναι cult για το kaiju genre.
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Με την καμία όμως... Από προβολή σε προβολή υπάρχει χαοτική διαφορά στα cinema. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 σε 3D αξίζει?
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 όχι, όπως άλλωστε και καμία ταινία Mόλις γύρισα από re-watch αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=LpuhWD4mjUY + entering Gypsy Danger =ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΠΟΣ!
kalidor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πειραζει..θα περιμενω για να την ευχαριστηθω στο 101%...
Captain Nemo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 σε 3D αξίζει? Αναλόγως την τιμή με 6 που θα το δώ εγώ πιστεύω αξίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 θα, δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι αξίζει την διαφορά από το 2D
DKNI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τραγικό live action, επικες μαχες Θα προτιμούσαν να ειναι 30 λεπτα λιγότερη, να κοψανε τις μισές σκηνές με ηθοποιούς και το σενάριο να ήταν απλα φτιάξαμε κατι ρομπότ για να χτυπάμε κατι δεινόσαυρους με φακινγκ τανκερς να πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα