KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 "Ο Killik είναι γενικά πολυ αρνητικός από τη είδα και δεν ξέρω γιατί τόσο grudge. Ήρεμα αδερφέ, sci-fi είναι, αν δεν σου αρέσει ΟΚ, αλλά μη μας λές ότι δεν αξίζει μία." δεν μπορω να απαντησω, γιατι θα προσβληθεις. οποτε αστο καλυτερο.
Nate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ο Killik είναι γενικά πολυ αρνητικός από τη είδα και δεν ξέρω γιατί τόσο grudge. Ήρεμα αδερφέ, sci-fi είναι, αν δεν σου αρέσει ΟΚ, αλλά μη μας λές ότι δεν αξίζει μία. Επειδή την έχω ξαναδεί αυτή την ιστορία στο insomnia, π.χ. Site: http://www.insomnia.gr/topic/273988-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9/?hl=kubrick">εδώ , θα ήθελα να απαντήσω. Γιατί δηλαδή να μην μας πει ότι δεν αξίζει μία; δικαίωμά του δεν είναι; μήπως έχουμε χούντα όπου μόνο όποιος έχει καλή γνώμη μπορεί να την πει; ο Killik (και οποιοσδήποτε άλλος) έχει ένα γούστο, με γεια του και χαρά του. Γιατί να είμαστε αρνητικοί απέναντί του; Συμφωνείς με την γνώμη του; μπράβο. Διαφωνείς; πάλι μπράβο. Γιατί όμως να θέλεις να επιβληθείς στο γούστο του; περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε. εγώ ας πούμε λατρεύω το inception, απλώς το λατρεύω. Κάποιος άλλος μπορεί να το σιχαίνεται. Γιατί να μην δεχθούμε ότι κάποιος έχει ένα κριτήριο ή κριτήρια, που διαμορφώνονται με του καθενός τις εμπειρίες και ερεθίσματα, και με αυτά τα κριτήρια κρίνει τις ταινίες; Όπως και να' χει, αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος. Επίσης, συγνώμη για το off-topic, αλλά ήθελα να το πω. Και δεν απευθύνομαι μόνο στον Eru Iluvatar. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Θα έλεγα ότι μάλλον είσαι καινούργιος εδώ, αλλά μετα έφερες και ως παράδειγμα το τρολο-fail-thread για το κουρδιστό πορτοκάλι. Καλή η θεωρία, αλλά παραβλέπεις το πώς λειτουργούν κάποια πραγματα εδώ και καιρό στο/στα forum.
Nate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλή η θεωρία, αλλά παραβλέπεις το πώς λειτουργούν κάποια πραγματα εδώ και καιρό στο/στα forum. Δεν το κατάλαβα αυτό. Έχουμε χούντα της γνώμης στο forum δηλαδή;
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όχι, είσαι way off. vvvv Αφού δεν το έπιασες, δως του χρόνου τότε. Δεν συνεχίζω το offtopic.
Eru Iluvatar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Επειδή την έχω ξαναδεί αυτή την ιστορία στο insomnia, π.χ. Site: http://www.insomnia.gr/topic/273988-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9/?hl=kubrick">εδώ , θα ήθελα να απαντήσω. Γιατί δηλαδή να μην μας πει ότι δεν αξίζει μία; δικαίωμά του δεν είναι; μήπως έχουμε χούντα όπου μόνο όποιος έχει καλή γνώμη μπορεί να την πει; ο Killik (και οποιοσδήποτε άλλος) έχει ένα γούστο, με γεια του και χαρά του. Γιατί να είμαστε αρνητικοί απέναντί του; Συμφωνείς με την γνώμη του; μπράβο. Διαφωνείς; πάλι μπράβο. Γιατί όμως να θέλεις να επιβληθείς στο γούστο του; περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε. εγώ ας πούμε λατρεύω το inception, απλώς το λατρεύω. Κάποιος άλλος μπορεί να το σιχαίνεται. Γιατί να μην δεχθούμε ότι κάποιος έχει ένα κριτήριο ή κριτήρια, που διαμορφώνονται με του καθενός τις εμπειρίες και ερεθίσματα, και με αυτά τα κριτήρια κρίνει τις ταινίες; Όπως και να' χει, αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος. Επίσης, συγνώμη για το off-topic, αλλά ήθελα να το πω. Και δεν απευθύνομαι μόνο στον Eru Iluvatar. Μπορείς να πεις τη γνώμη σου οποία και να ειναι, πως να το πω, χωρίς υπερβολές. Για παράδειγμα μου άρεσε/δεν μου άρεσε επειδή ... Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις ολόκληρα κατεβατά, που η αλήθεια είναι ότι δύσκολα διαβάζονται. Θέλουμε να είμαστε to the point, ώστε κάποιος που δε γνωρίζει να σχηματίσει άμεσα γνώμη. Το φορουμ με έχει βοηθήσει αρκετά στην επιλογή καλών ταινιών λόγω μελών που λειτουργούν με τον παραπάνω τρόπο. 1
Nate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μπορείς να πεις τη γνώμη σου οποία και να ειναι, πως να το πω, χωρίς υπερβολές. Για παράδειγμα μου άρεσε/δεν μου άρεσε επειδή ... Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις ολόκληρα κατεβατά, που η αλήθεια είναι ότι δύσκολα διαβάζονται. Θέλουμε να είμαστε to the point, ώστε κάποιος που δε γνωρίζει να σχηματίσει άμεσα γνώμη. Το φορουμ με έχει βοηθήσει αρκετά στην επιλογή καλών ταινιών λόγω μελών που λειτουργούν με τον παραπάνω τρόπο. Δεν σου είπα για τα κατεβατά, σου είπα για το "Ήρεμα αδερφέ, sci-fi είναι, αν δεν σου αρέσει ΟΚ, αλλά μη μας λές ότι δεν αξίζει μία" που έγραψες.
Eru Iluvatar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν σου είπα για τα κατεβατά, σου είπα για το "Ήρεμα αδερφέ, sci-fi είναι, αν δεν σου αρέσει ΟΚ, αλλά μη μας λές ότι δεν αξίζει μία" που έγραψες. Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλλω τον Killik! Δε θεωρω ομως οτι η φραση αυτη καθεαυτη ειναι προσβλητικη.
Nate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλλω τον Killik! Δε θεωρω ομως οτι η φραση αυτη καθεαυτη ειναι προσβλητικη. Δεν είπα αυτό. Απλώς δεν μου άρεσε το ότι δεν ήθελες να πει ότι η ταινία δεν αξίζει μία. Όπως και να' χει, ας το κλείσουμε εδώ, γιατί έχουμε βγει πολύ offtopic. Αν θες συνεχίζουμε με pm.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 καλά δεν είναι ότι κι ο Killik το γράφει μια φορά και δεν το ξαναβλέπουμε, το χτυπάει ξανά και ξανά
Eru Iluvatar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν είπα αυτό. Απλώς δεν μου άρεσε το ότι δεν ήθελες να πει ότι η ταινία δεν αξίζει μία. Όπως και να' χει, ας το κλείσουμε εδώ, γιατί έχουμε βγει πολύ offtopic. Αν θες συνεχίζουμε με pm. Εμενα ταινια μου αρεσε, ως εκ τουτου δεν θα πω οτι δεν αξιζει μια.
Liquidsnake Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι πρέπει να ασχολούμαστε με το τι γράφει 1 άτομο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα