porco_rosso21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 γαμάτη νέα γενιά μεγαλωμένη από mmorpshπωςστονπουτσοταλενε, internet, μηδαμινη φαντασια, ακραντο κυνισμο και την αρχη της καθε προτασης τους με την λεξη box office...και ολα αυτα για μια ταινια που δεν εχουν δει καν και η οποια γαμαει κιολας πατοκορφα...
demessakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 οποτε με τρολαρεις, αυτο μου λες. κοιτα να δεις, το ολο θεμα ξεκινησε οταν μου ειπες οτι ο GDT δεν βιαζεται να γυρισει ταινιες και σου απαντησα οτι κατι τετοιο ειναι αληθες διοτι εχει υπο αναπτυξη δεκαδες projects. εσυ θες για να μην φανει οτι εχεις αδικο, με το ζορι να μας πεισεις οτι αυτα τα προτζεκτς δεν εχουν καμια σημασια, οτι βαζει τα λεφτα και απλως καθεται. σου εξηγω οτι αυτο που λες δεν ισχυει, αλλα ακομη και να ισχυε, δεν εχει σημασια, ειναι μερος της φιλμογραφιας του, το ονομα του ειναι σε αυτες τις ταινιες. δεν παιζει ρολο αν ειναι ο παραγωγος η ο σκηνοθετης η ο σεναριογραφος, το γεγονος ειναι οτι δεν καθεται και τα ξυνει και γυριζει μια ταινια ανα δεκαετια, οπως εκανε παλια ο Μαλικ. με τον ενα η τον αλλο τροπο βγαζει ταινιες. καταλαβαινεις την ουσια; αν εσυ τωρα επιμενεις στα δικα σου, αυτο ειναι προβλημα σου. οτι ειχα να πω πανω στο θεμα το ειπα,δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσω. ενταξει; Με την αναφορά στο Avatar, ναι. Προσωπικά την βρήκα, ως μια επιλογή μου, που δεν με απογοήτευσε, μιας και επιλέγω να βλέπω ελάχιστες μπλοκμπαστεριές. Έχω δει και χειρότερες, αλλά έχω δει και πολύ καλύτερες ταινίες. Είχα κάνει λάθος σε μια λέξη, και το παραδέχτηκα. Μην κολλάς σε αυτό, έχει ξεκαθαριστεί εδώ και μερικές σελίδες. Εσύ που είπες πως ο παραγωγός είναι σημαντικότερος σε μια ταινία (ασχέτως αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου!), από τον σκηνοθέτη (συγγνώμη ρε Άλφρεντ), που τέτοιο λάθος ούτε παιδάκι δεν κάνει, γιατί δεν απαντάς στην διπλή ερώτησή μου; Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά καθυστερείς, και θα βγει το Avatar 2, και δεν θα προλάβω να γίνω παραγωγός της. Με την απάντηση σου στην 2πλή ερώτηση (αυτή είναι η πραγματική ουσία, όταν απαντήσεις, θα σε παραδεχτώ!), θα μπορείς να πεις, πως έκανα κι εγώ παρόμοιο λάθος με το δικό σου. Τα προηγούμενα ρητορικά ερωτήματα, μάλλον δεν τα διάβασες. Γιατί αν τα διάβαζες, θα έμπαινες σε σκέψεις, θα έπιανες το νόημα, και δεν θα συνέχιζες να λες τα ίδια και τα ίδια. Άκου εκεί σημαντικότερος ο παραγωγός από τον σκηνοθέτη (Άλφρεντ, με προκαλεί)... Ο μόνος λόγος, τώρα που το σκέφτομαι, για να ισχυρίζεσαι αυτά που ισχυρίζεσαι, είναι αν είσαι εσύ παραγωγός. Τέλος κι από μένα. Είσαι κακός μαθητής. Και όπως είπα, αν θες μαθήματα, μόνο μέσω pm. Θα επανέλθω όταν αποφασίσω να την δω, και φυσικά εάν αξίζει. Άντε.
Liquidsnake Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η διαφωνία δε θα λυθεί ακόμα και αν το thread φτάσει τις 1000+ σελίδες... 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ούτε εγώ δεν έγραφα τόσο, εποχές 2007.
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Με την αναφορά στο Avatar, ναι. Προσωπικά την βρήκα, ως μια επιλογή μου, που δεν με απογοήτευσε, μιας και επιλέγω να βλέπω ελάχιστες μπλοκμπαστεριές. Έχω δει και χειρότερες, αλλά έχω δει και πολύ καλύτερες ταινίες. Είχα κάνει λάθος σε μια λέξη, και το παραδέχτηκα. Μην κολλάς σε αυτό, έχει ξεκαθαριστεί εδώ και μερικές σελίδες. Εσύ που είπες πως ο παραγωγός είναι σημαντικότερος σε μια ταινία (ασχέτως αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου!), από τον σκηνοθέτη (συγγνώμη ρε Άλφρεντ), που τέτοιο λάθος ούτε παιδάκι δεν κάνει, γιατί δεν απαντάς στην διπλή ερώτησή μου; Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά καθυστερείς, και θα βγει το Avatar 2, και δεν θα προλάβω να γίνω παραγωγός της. Με την απάντηση σου στην 2πλή ερώτηση (αυτή είναι η πραγματική ουσία, όταν απαντήσεις, θα σε παραδεχτώ!), θα μπορείς να πεις, πως έκανα κι εγώ παρόμοιο λάθος με το δικό σου. Τα προηγούμενα ρητορικά ερωτήματα, μάλλον δεν τα διάβασες. Γιατί αν τα διάβαζες, θα έμπαινες σε σκέψεις, θα έπιανες το νόημα, και δεν θα συνέχιζες να λες τα ίδια και τα ίδια. Άκου εκεί σημαντικότερος ο παραγωγός από τον σκηνοθέτη (Άλφρεντ, με προκαλεί)... Ο μόνος λόγος, τώρα που το σκέφτομαι, για να ισχυρίζεσαι αυτά που ισχυρίζεσαι, είναι αν είσαι εσύ παραγωγός. Τέλος κι από μένα. Είσαι κακός μαθητής. Και όπως είπα, αν θες μαθήματα, μόνο μέσω pm. Θα επανέλθω όταν αποφασίσω να την δω, και φυσικά εάν αξίζει. Άντε. oτι πεις, αρχηγε.
man of steel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πως γίνεται να έχουμε γεμίσει ξερόλες επί παντός επιστητού και να το παίζουμε ειδικοί ως παραγωγοί, σκηνοθέτες, μοντέρ κριτικοί ταινιών κ.α Τελικά ο πο@στις ο Έλληνας σε όλα είναι ειδικός ακόμα και ως κριτής μίας ταινίας που δεν έχει καν δει για αυτό και με το αλάθητο που έχουμε όλοι μας στείλαμε την πατρίδα μας στο διάολο!Ρε Kilik είσαι η αποθέωση σε δύο topic τώρα τελευταία, στο man of steel και εδώ μας έκανες τα @ρχείδια σαν μπάλες ποδοσφαίρου.Τράβα πρώτα να δεις τις γ@μημένες τις ταινίες και όχι σε camrip και μετά εδώ είμαστε να κουβεντιάσουμε και να κράξουμε όσο θέλεις αν δεν σε ικανοποιήσει αυτό που θα δεις.Έλεος πια!Είναι βλακεία μέγιστου βαθμού να κράζεις μία ταινία χωρίς να την έχεις δει!!Σαν να λες αυτό το φαγητό είναι ανάλατο χωρίς να το έχεις δοκιμάσει!!! 5
d3monhunter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ρε μάγκες αντάλλαξτε Skype και πείτε τα αφου είστε κριτικοί, μπήκα να δω εάν η ταινία ειναι καλή η όχι και νόμιζα ότι διάβαζα μυθιστόρημα. Τελικά ειναι καλή;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
kostool13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Τελικά ειναι καλή;;;; Τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούν να σου απαντήσουν ίσως κανα-δυο που την έχουν δει σινεμά στο εξωτερικό, και κάποιοι που την έχουν δει σε camrips, των οποίων η γνώμη δεν έχει και μεγάλη βαρύτητα. 1
kalidor Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Οποτε περιμενουμε περισσοτερες ... φυσικα μετα το Master Chef θα βγει στα σκαρια το Movie Check που θα αναλυει καθε νεα ταινια.....
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παντως η ταινια πατωσε στην γενετηρα του Kaiju genre: http://variety.com/2013/film/international/pacific-rim-fails-to-wow-japanese-auds-1200577862/tel και μαζι με αυτο, εσβησε η πιθανοτητα για σηκουελ. οh well, τουλαχιστον θα εχουμε αυτο:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 you got ninjaed...
kostool13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παντως η ταινια πατωσε στην γενετηρα του Kaiju genre: http://variety.com/2013/film/international/pacific-rim-fails-to-wow-japanese-auds-1200577862/tel και μαζι με αυτο, εσβησε η πιθανοτητα για σηκουελ. οh well, τουλαχιστον θα εχουμε αυτο: Αυτά είναι... ξυπνητήρι στις 7.00πμ για το 100στό hatepost για ταινία που δεν έχει δει, με άκυρο link και video που έχει ποσταριστεί ήδη... Δεν πειράζει, δες αλλη μια φορά το Iron Man 3. Αυτό τα πήγε τόσο καλά στις εισπράξεις που έχει εξασφαλίσει πολλά σήκουελ ακόμη, τυχεράκια...
Eru Iluvatar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Η ταινία είναι μια χαρά. Είναι science fiction (φαντασία), που σημαίνει ότι πολλές φορές μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν κάποίος ψάχνει να δει φιλμ για να κάνει επιστημόνική ανάλυση ας πάει στα ντοκυμαντέρ για τη ζωή μαθηματικών, φυσικών κ.λ.π. Αν δεν θέλεις να ειναι brainless[sic] ---διαφωνώ τελείως με αυτόν τον όρο, ήτοι τι θα πει brainless, όταν κάτι είναι δημιούργημα ανθρώπων--- μπορείς φίλε αναγνώστη να πάς και να δείς ταινίες άλλου είδους. Έχεις μια χαρά δράματα, ταινίες μυστηρίου κλπ, κλπ. Δε χρειάζεται να αραδιάζω όλα τα είδη στη σείρα. Ο Killik είναι γενικά πολυ αρνητικός από τη είδα και δεν ξέρω γιατί τόσο grudge. Ήρεμα αδερφέ, sci-fi είναι, αν δεν σου αρέσει ΟΚ, αλλά μη μας λές ότι δεν αξίζει μία. Απλά είναι τα πράγματα, αν ψάχνεις "μίμιση πράξεως σπουδαίας και τελείας" πήγαινε στην αρχαία τραγωδία και στα συναφή έργα της ύστερης εποχής. Εν κατακλείδι μπορεί στις ΗΠΑ να έχει λιγότερο από 100,000,000, αλλά σύνολικά είναι κοντά στα 400,000,000, οπότε τα έβγαλε τα λεφτά της. Υ.Γ. Ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο από το "Elysium". Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από Eru Iluvatar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα