1nsom-n1k Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 μετα απο αρκετο καιρο δοκιμασα να φτιαξω ενα dvd δεδομενων με φακελους και αρχεια, αλλα ενω το nero (nero 7 essentials εχω) ελεγε οτι γραφτηκε κανονικα οταν πηγα να το ανοιξω πηρα το παρακατω σφαλμα http://imgur.com/X6bWb δοκιμασα με αλλο dvd παλι τα ιδια, δοκιμασα με το ImgBurn Portable παλι τα ιδια. προκειτε για dvd-r αλλα προγραματα που εχω στον υπολογιστη σχετικα cd-dvd ειναι το Poweriso και το DAEMON Tools Lite ειχα δοκιμασει και το starburn παλιοτερα αλλα σβηστηκε μετα απο επαναφορα που εκανα επειδη ειχα κολησει εκεινο τον ιο με το ψευτικο αστυνομικο κειμενο που ηθελε να δωσεις 100€ εχω windows xp sp2 μπορουμε καπως να δουμε τι φταιει και πως θα καταφερω τελικα να γραψω τα αρχεια στο dvd
deesnider Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Με μια μικρή επιφύλαξη, δε μου φαίνεται τόσο για πρόβλημα του προγράμματος εγγραφής, όσο για πρόβλημα του εγγραφόμενου μέσου. Μήπως υπάρχει καμιά χαζή ασυμβατότητα του dvd recorder σου με τη συγκεκριμένη μάρκα dvd-r που χρησιμοποίησες; Εκτός κι αν το δεύτερο δισκάκι που δοκίμασες ήταν άλλης μάρκας, οπότε πρέπει να αναζητηθεί αλλού το πρόβλημα... Α! Κάνε μια δοκιμή να βάλεις το δισκάκι που έγραψες σε κάποιον άλλο υπολογιστή, να δεις αν διαβάζεται...
1nsom-n1k Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εκτός κι αν το δεύτερο δισκάκι που δοκίμασες ήταν άλλης μάρκας... οχι ιδιας μαρκας ηταν αλλα παλιοτερα ειχα ξαναγραψει 2 δεν ηταν καινουρια η δεκαδα με τα dvd, εχω ενα αλλιωτικης μαρκας θα το δοκιμασω Α! Κάνε μια δοκιμή να βάλεις το δισκάκι που έγραψες σε κάποιον άλλο υπολογιστή, να δεις αν διαβάζεται...αυτο ειναι αληθεια δεν το δοκιμασα θα παω αυριο σε κανα φιλο λεω να δοκιμασω και με μια διανομη λινουχ που εχω σε φλασακι να δω αν θα το ανοιξει και να γραψω το dvd απο εκει, θα σας πω αν δουλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα