Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω mini-itx mobo με Texas Instruments Firewire. Πήρα αυτή αλλά υποθέτω ότι λόγο VIA chipset δεν δουλεύει με μία camera που συνδέω.( H camera λειτουργεί κανονικά σε άλλο υπολογιστή με TI firewire). Ξέρω ότι και άλλοι κατασκευαστές προτείνουν TI (βλ. m-audio).

Λόγο mini-itx case, pci λύση είναι εκτός.

Έψαξα παντού αλλά τπτ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω mini-itx mobo με Texas Instruments Firewire. Πήρα αυτή αλλά υποθέτω ότι λόγο VIA chipset δεν δουλεύει με μία camera που συνδέω.( H camera λειτουργεί κανονικά σε άλλο υπολογιστή με TI firewire). Ξέρω ότι και άλλοι κατασκευαστές προτείνουν TI (βλ. m-audio).

Λόγο mini-itx case, pci λύση είναι εκτός.

Έψαξα παντού αλλά τπτ.

Ευχαριστώ

Για τι επεξεργαστή προορίζεται?

Δημοσ.

Για τι επεξεργαστή προορίζεται?

Ιδανικά 1155 για να κρατήσω την cpu. Στην πραγματικότητα οτιδήποτε x86 από atom, ivy, sandy, liano, zecate, max 70-80W.

Οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες. Δεκτό και mini-pc.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν ήμουν σαφής

Έγραψα

"Ψάχνω mini-itx mobo με Texas Instruments Firewire"

"Λόγο mini-itx case, pci λύση είναι εκτός."

Είναι αδύνατον να τοποθετηθεί οποιαδήποτε pci (εκτός mini pci) λόγο ύψους του κουτιού.

Το κουτί είναι αυτό και είναι οριακά μεγάλο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς δεν έβρισκα μητρική με ΤΙ chip σκεφτηκα την λύση της low profile Pci+e καρτας..

Αλλα που να φανταστω ότι έχεις τοσυγκεκριμενο κουτι το οποιο δεν σηκώνει ούτε καν low profile καρτα!! Αναρωτιέμαι πως χώρεσε ψύκτρα απο s1155 εκει μέσα!!

Σκούρα τα πράγματα!

Ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν ήμουν σαφής

Έγραψα

"Ψάχνω mini-itx mobo με Texas Instruments Firewire"

"Λόγο mini-itx case, pci λύση είναι εκτός."

Είναι αδύνατον να τοποθετηθεί οποιαδήποτε pci (εκτός mini pci) λόγο ύψους του κουτιού.

Το κουτί είναι αυτό και είναι οριακά μεγάλο.

Ευχαριστώ

Να σου πω.. ποια mini itx μητρική έχεις τωρα και έχει έστω και via firewire?

Δημοσ.

Έχω link της κάρτας στο πρώτο post. Intel είναι. Βρίσκω κάτι mini pci FireWire αλλά δεν ti και κοστιζουν όσο ένα motherboard.

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Έχω link της κάρτας στο πρώτο post. Intel είναι.

Καλά το φανταστικα...

Αυτή δυστυχώς είναι η μοναδικη mini itx μητρική με firewire που υπάρχει... δεν θα βρεις καμια αλλη που να έχει ειτε via ειτε ΤΙ .. απλα δεν υπαρχει... Ενα search στον γουγλη θα στο αποδειξει...

Δυστυχώς η μοναδική λυση για εσενα έιναι έξτρα pci-e καρτα και λιγο μεγαλυτερο κουτακι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...