adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μπορεις να παρεις το Plak out Daily Το νημα ειναι θεμα συνηθειας Αν το χρησιμοποιησεις μια φορα μετα θα σου φαινεται αστειος ο φοβος Αν δε το μπορεις δοκιμασε τα μεσοδοντια βουρτσακια
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Απο το φαρμακειο μπορεις να παρεις πολλα' date=' αλλα μονο αν χρειαζεται και το αν χρειαζεται θα το κρινει ενας οδοντιατρος μετα απο εξεταση. Αλλιως μπορει να επηρεασεις την χλωριδα του στοματος σου. Για νημα, εχεις δοκιμασει αυτα που ειναι περασμενα σε γωνια; Επισης τι κινηση κανεις; Η σωστη ειναι καθετη πανω κατω. Τελος υπαρχει και νημα με αφρο. Να προσθεσω σε αυτα που εχω γραψει το βουρτσισμα της γλωσσας. Sent from my MotoA953 using Insomnia[/quote'] Α δηλαδη αν παρω απο μονος μου ενα απο φαρμακειο ετσι για καλυτερα αποτελεσματα, πειραζει; Δεν παω οδοντιατρο ευτυχως...αρα πως θα τον ρωτησω τι διαλυμα να παρω; Νημα πριν καιρο ισα που το ακουμπησα στα δοντια μου! Αρα μη με ρωτας λεπτομερειες! Χαχαχα!! Βουρτσισμα γλωσσας ναι! πολυ βασικο! Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μπορεις να παρεις το Plak out Daily Το νημα ειναι θεμα συνηθειας Αν το χρησιμοποιησεις μια φορα μετα θα σου φαινεται αστειος ο φοβος Αν δε το μπορεις δοκιμασε τα μεσοδοντια βουρτσακια Το Plak out εχει χλωρεξιδινη και αν ο συνομιλητης δεν εχει περιοδοντιτιδα και μαλιστα υπο θεραπεια δεν νομιζω οτι αποτελει λυση. Το Daily ειναι θεμα μαρκετινγκ. Ενα cent απο εμενα. Τα μεσοδοντια βουρτσακια σπανια χωρανε σε φυσιολογικα μεσοδοντια διαστηματα ακομα και τα μικρα. Νημα' date=' νημα σε ταφ, νημα με αφρο, νημα με πλεγμα, ενα θα τον βολεψει. Sent from my MotoA953 using Insomnia Α δηλαδη αν παρω απο μονος μου ενα απο φαρμακειο ετσι για καλυτερα αποτελεσματα, πειραζει; Δεν παω οδοντιατρο ευτυχως...αρα πως θα τον ρωτησω τι διαλυμα να παρω; Νημα πριν καιρο ισα που το ακουμπησα στα δοντια μου! Αρα μη με ρωτας λεπτομερειες! Χαχαχα!! Βουρτσισμα γλωσσας ναι! πολυ βασικο! Sent from my iPhone using Insomnia Δεν θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα και μπορει να οδηγηθεις σε προβληματα. Σε οδοντιατρο καλο ειναι να πας εστω και για τσεκ απ. Δεν βλεπει μονο τα δοντια, υπαρχουν κι αλλα που ελεγχει. Τελος θα δει και τις μεσοδοντιες περιοχες που επειδη δεν χρησιμοποιεις νημα μπορει να εχουν τερηδονικες βλαβες. Sent from my MotoA953 using Insomnia
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ^^Πες με υπερβολικο αλλα το προβλημα μου με τον οδοντιατρο ειναι η μυρωδια απο τα γαντια που φοραει..μου φερνουν αναγουλα. Παντως ναι θελω να παω ετσι και για ενα καθαρισμο...
fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ^^Πες με υπερβολικο αλλα το προβλημα μου με τον οδοντιατρο ειναι η μυρωδια απο τα γαντια που φοραει..μου φερνουν αναγουλα.Παντως ναι θελω να παω ετσι και για ενα καθαρισμο... Πες του οτι εχεις αλλεργια στο λατεξ και θα βαλει νιτριλιου που δεν μυριζουν. Ενα ψεμματακι δεν βλαπτει. Sent from my MotoA953 using Insomnia
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Πες του οτι εχεις αλλεργια στο λατεξ και θα βαλει νιτριλιου που δεν μυριζουν. Ενα ψεμματακι δεν βλαπτει. Sent from my MotoA953 using Insomnia Και γιατι να του πω ψεμματα; Θα του πω την αληθεια. Δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοια λυση...!! Ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ο οδοντιατρος ειναι ο μονος γιατρος που δε γλιτωνει κανεις Οσο πιο γρηγορα πας τοσο το καλυτερο
FedonasP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 εγώ έχω την εντύπωση ότι άρχισαν να μαζεύονται τα ούλα μου προς τα πάνω.. τα δόντια μου δεν κουνιούνται... αλλα αισθάνομαι περίεργα όταν μασάω σκληρές τροφές σχεδόν φοβάμαι μην αφήσω τα δόντια μου σε αυτό που δαγκώνω.... υπάρχει τρόπος να δυναμώσουμε τα ούλα?
fylatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 εγώ έχω την εντύπωση ότι άρχισαν να μαζεύονται τα ούλα μου προς τα πάνω.. τα δόντια μου δεν κουνιούνται... αλλα αισθάνομαι περίεργα όταν μασάω σκληρές τροφές σχεδόν φοβάμαι μην αφήσω τα δόντια μου σε αυτό που δαγκώνω.... υπάρχει τρόπος να δυναμώσουμε τα ούλα? Η υφιζηση των ουλων (ετσι λεγεται) μαζι με μερικα ακομα σημεια, μπορει να ειναι ενδειξη οτι εχεις ουλιτιδα /περιοδοντιτιδα. Η ουλιτιδα αφορα μονο τους μαλακους ιστους (δες ουλα) αλλα η περιοδοντιτιδα εμπλεκει και το οστο. Βλαβη του οστου οδηγει σε μεγαλυτερη υφιζηση των ουλων, κινητικοτητα κλπ. Θα ελεγα οτι εχεις ενα πολυ καλο λογο να πας αμεσα στον οδοντιατρο, αφου ενω η ουλιτιδα ειναι αναστρεψιμη, την βλαβη στο οστο δεν μπορεις να την αντιστρεψεις. Sent from my MotoA953 using Insomnia
FedonasP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Η υφιζηση των ουλων (ετσι λεγεται) μαζι με μερικα ακομα σημεια, μπορει να ειναι ενδειξη οτι εχεις ουλιτιδα /περιοδοντιτιδα. Η ουλιτιδα αφορα μονο τους μαλακους ιστους (δες ουλα) αλλα η περιοδοντιτιδα εμπλεκει και το οστο. Βλαβη του οστου οδηγει σε μεγαλυτερη υφιζηση των ουλων, κινητικοτητα κλπ. Θα ελεγα οτι εχεις ενα πολυ καλο λογο να πας αμεσα στον οδοντιατρο, αφου ενω η ουλιτιδα ειναι αναστρεψιμη, την βλαβη στο οστο δεν μπορεις να την αντιστρεψεις. Sent from my MotoA953 using Insomnia μα και καλά πως γίνεται στα καλά καθούμενα να έπαθε βλάβη το οστό μου? δεν θα έπρεπε κάπως να το ραγίσω ας πούμε δαγκώνοντας κάτι η οτιδήποτε? όλο λέω να πάω γιατί η αλήθεια είναι πως τα δόντια μου είναι γερά δηλαδή δεν είναι ότι δεν μπορώ να δαγκώσω σκληρές τροφές απλά τώρα τον τελευταίο καιρό τα αιστάνομαι πιο ευαίσθητα (τα μπροστινά πάνω/κάτω) σαν να πρόκειται να κουνηθούν και να βγούν δεν ξέρω πως να το περιγράψω... αλλα δεν κουνιούνται έβαλα δύναμη με τα δάχτυλα μου και δεν πρόσεξα κάτι.. πέρα από αυτό όμως υπάρχει τρόπος να ενισχύσεις τα ούλα σου (όχι για το δικό μου πρόβλημα γενικά για ένα υγιές στόμα) γιατί σκέφτομαι να αρχίσω μια πολεμική τέχνη αλλα με ανησυχεί πολύ το ενδεχόμενο λόγω κάποιου δυνατού χτυπήματος να βρεθούν τα δόντια μου στο πάτωμα ξέρει κανεις αν αθλητές του είδους κτλ χρησιμοποιούν κάτι?
fylatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 μα και καλά πως γίνεται στα καλά καθούμενα να έπαθε βλάβη το οστό μου? δεν θα έπρεπε κάπως να το ραγίσω ας πούμε δαγκώνοντας κάτι η οτιδήποτε? όλο λέω να πάω γιατί η αλήθεια είναι πως τα δόντια μου είναι γερά δηλαδή δεν είναι ότι δεν μπορώ να δαγκώσω σκληρές τροφές απλά τώρα τον τελευταίο καιρό τα αιστάνομαι πιο ευαίσθητα (τα μπροστινά πάνω/κάτω) σαν να πρόκειται να κουνηθούν και να βγούν δεν ξέρω πως να το περιγράψω... αλλα δεν κουνιούνται έβαλα δύναμη με τα δάχτυλα μου και δεν πρόσεξα κάτι.. πέρα από αυτό όμως υπάρχει τρόπος να ενισχύσεις τα ούλα σου (όχι για το δικό μου πρόβλημα γενικά για ένα υγιές στόμα) γιατί σκέφτομαι να αρχίσω μια πολεμική τέχνη αλλα με ανησυχεί πολύ το ενδεχόμενο λόγω κάποιου δυνατού χτυπήματος να βρεθούν τα δόντια μου στο πάτωμα ξέρει κανεις αν αθλητές του είδους κτλ χρησιμοποιούν κάτι? Το οστο παθαινει αυτα που παθαινει λογω της φλεγμονης οχι χτυπηματος, εσυ πρεπει να κανεις θεραπεια για την ουλιτιδα/περιοδοντιτιδα, που ειναι ο καθαρισμος και η ριζικη αποξεση. Η φλεγμονη οφειλεται στα μικροβια οχι σε μηχανικα αιτια (συνηθως). Για τις πολεμικες τεχνες θα πρεπει να κανεις ενα εξατομικευμενο μασελακι, που δεν θα εμποδιζει την αναπνοη και την ομιλια αλλα θα προστατευει τα δοντια σου και θα σε προστατευσει σε περιπτωση χτυπηματος που θα προκαλουσε διασειση. Γενικα το πως θα ενισχυσει καποιος υγιης τα ουλα του το γραψαμε παραπανω. Sent from my MotoA953 using Insomnia
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μιας και έχει γίνει συζήτηση για διάφορα που εφαρμόζονται στο στόμα, ας πω και εγώ τον προβληματισμό μου για το μεσοδόντιο βουρτσάκι. Δεν θα πω για την αποτελεσματικότητα κλπ αλλά για τους πιθανούς κινδύνους λόγω φθοράς. Όπως σίγουρα έχετε δει όσοι τα χρησιμοποιείτε, μετά από λίγες μέρες χρήσης οι ίνες του βουρτσακίου έχουν μαδήσει έντονα και έχουν κοντύνει, ενώ σε κάποια σημεία έχουν φύγει τελείως. Δεν μιλάω να χρησιμοποιείς το ίδιο ένα μήνα, αλλά ελάχιστες μέρες. Με προβληματίζει λοιπόν που μια ποσότητα πλαστικού φθείρεται μέσα στο στόμα και άρα την καταπίνω και αναρωτιέμαι πως γίνεται να είναι αυτό ασφαλής και εγκεκριμένη πρακτική από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα κλπ. Θα πει κανείς ότι δεν είναι το μόνο μικροπλαστικό που μπαίνει στον οργανισμό, αλλά θα απαντήσω πως είναι το μόνο που μπαίνει τακτικά και δουλειά του είναι να φθείρεται μέσα στο στόμα. Εμένα όλο αυτό το ζήτημα μου φαίνεται επικίνδυνο και αναρωτιέμαι αν έχει γίνει ποτέ συζήτηση για αυτό, αν υπάρχει κάποιο controversy, έρευνες σε εξέλιξη κλπ ή αν έχει περάσει τελείως στην αφάνεια Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2024 από cthulhucarbide
dbrillis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μιας και έχει γίνει συζήτηση για διάφορα που εφαρμόζονται στο στόμα, ας πω και εγώ τον προβληματισμό μου για το μεσοδόντιο βουρτσάκι. Δεν θα πω για την αποτελεσματικότητα κλπ αλλά για τους πιθανούς κινδύνους λόγω φθοράς. Όπως σίγουρα έχετε δει όσοι τα χρησιμοποιείτε, μετά από λίγες μέρες χρήσης οι ίνες του βουρτσακίου έχουν μαδήσει έντονα και έχουν κοντύνει, ενώ σε κάποια σημεία έχουν φύγει τελείως. Δεν μιλάω να χρησιμοποιείς το ίδιο ένα μήνα, αλλά ελάχιστες μέρες. Με προβληματίζει λοιπόν που μια ποσότητα πλαστικού φθείρεται μέσα στο στόμα και άρα την καταπίνω και αναρωτιέμαι πως γίνεται να είναι αυτό ασφαλής και εγκεκριμένη πρακτική από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα κλπ. Θα πει κανείς ότι δεν είναι το μόνο μικροπλαστικό που μπαίνει στον οργανισμό, αλλά θα απαντήσω πως είναι το μόνο που μπαίνει τακτικά και δουλειά του είναι να φθείρεται μέσα στο στόμα. Εμένα όλο αυτό το ζήτημα μου φαίνεται επικίνδυνο και αναρωτιέμαι αν έχει γίνει ποτέ συζήτηση για αυτό, αν υπάρχει κάποιο controversy, έρευνες σε εξέλιξη κλπ ή αν έχει περάσει τελείως στην αφάνεια Μετα απο πολλά βασανα μπορω να σου πω οτι τα μεσοδοντια βουρτσακια ειναι μια μεσοβεζικη λυση για όσους δεν θέλουν να βαλουν νήμα. Η λύση ειναι το νημα και το waterpik.
Προτεινόμενες αναρτήσεις