gpap13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα θεματάκι... Θέλω σε μια δελίδα (php+javascript) με το που παταω ένα button να κάνει refresh την σελίδα και μετά να κάνει display:block ένα divάκι το οποίο πριν το κλικ είναι display:none Αυτό το θέλω κατά τέτοιο τρόπο ώστε αν κάνει μετα refresh τη σελίδα ο χρήστης, ή επιστρέψει σε αυτή τη σελίδα αργότερα, το divακι να είναι display:none Όπως το έχω κάνει τώρα εμφανίζει πρώτα το div, μετά κάνει refresh, και εξαφανίζεται το div...Θέλω με κάποιο τρόπο δηλαδή πρώτα το refresh και μετά να εμφανίσει το div... Μη με ρωτάτε γτ το θέλω έτσι...ο πέλατης το θέλει....
defacer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έχω βαρεθεί με τις under-specified ερωτήσεις. Θα μας δείξεις λίγο κώδικα ή θέλεις εκτός από το να δώσουμε τη λύση να μαντέψουμε πρώτα και τι έχεις τώρα στα χέρια σου για να έχει και λίγο σασπένς όταν αργότερα μας πεις "βασικά ο κώδικάς μου είναι αυτός, πώς μεταφέρω τη λύση πάνω του";
gpap13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Στην ουσία παιδιά θέλω την εξής λειτουργία: Υπάρχει ένα site, το http://www.net-a-porter.com/ Να πάτε σε ένα προϊόν πχ http://www.net-a-porter.com/product/322257, διαλέξετε ποσότητα, και το βάλετε στο καλάθι κάνει αυτό ακριβώς που θέλω, κάνει ένα refresh, μετα βγάζει ένα div για να πας στο καλάθι... Αν όμως πατήσεις refresh ή πας κάπου αλλού και επιστρέψεις εκεί, το div δεν υπάρχει..... Αυτό ακριβώς θέλω...
warlock9_0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 αυτό που κάνει είναι http post στην ουσία η σελίδα όταν ξεκινάει ζητάει μια μεταβλητή και έχει έναν έλεγχο για το div που λες επειδή την πρώτη φορά η μεταβλητή είναι null ας πούμε, δεν εμφανίζεται το div από τη φόρμα που έχεις πατήσει όμως το κουμπί έχεις στείλει στην ίδια σελίδα με post κάτι και γι αυτό εμφανίζεται
defacer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα για τι div μιλάτε. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αυτό που φαντάζομαι ότι περιγράφεις γίνεται μόνο με ένα τρόπο: Redirect σε μια "σελίδα" με κατάλληλες παραμέτρους Η σελίδα βλέπει τις παραμέτρους και κάνει set μια μεταβλητή στο session Στη συνέχεια κάνει κατευθείαν redirect σε δεύτερη σελίδα (γι' αυτό το πρώτο ήταν σε εισαγωγικά -- δεν υπάρχει βασικά πρώτη σελίδα, απλά ένα script που στο τέλος κάνει redirect) H δεύτερη σελίδα αν βρει τη μεταβλητή στο session εμφανίζει κάτι και κάνει unset τη μεταβλητή Όπως καταλαβαίνεις ο μόνος τρόπος να προκαλέσεις την εμφάνιση είναι να πάς στην πρώτη "σελίδα". Δεδομένου ότι αυτή σε στέλνει επιτόπου μόλις σε δει, δεν μπορείς να ξαναπάς εκεί ούτε με back ούτε με refresh.
warlock9_0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 άμα πατήσεις add to cart σου βγάζει κάτω από το κουμπί ένα link για να πας στο καλάθι στην ουσία κάνει post κάτι hidden labels από τη φόρμα στην ίδια σελίδα προφανώς αν έχουν γίνει set κάποιες μεταβλητές εμφανίζει το κουμπί-link, αλλιώς όχι δεν έχει σχέση με display: none
defacer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τώρα κατάλαβα τι λες... τεσπα αυτό που λέω παραπάνω κάνει. Στην ουσία είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του PRG.
gpap13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παιδιά βρήκα την λύση! Όταν πατάω το κουμπί κάνω set ένα session, και κάτω ακριβώς από την εμφάνιση του το κάνω unset οπότε αν πατήσει ο άλλος refresh δεν το εμφανίζει... Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα