dimitris2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, έχω το pc ενός φίλου το οποίο είναι "ανάπηρο", έχει κοπεί το καλώδιο από το διακόπτη που πατάμε για να ξεκινήσει η τροφοδοσία (desktop εννοείται). Κολλητήρια και τέτοια δεν έχουμε, τι μπορούμε να αλλάξουμε για να το φτιάξουμε;
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 με έναν κόφτη μπορείς να γδάρεις το καλώδιο που έχει κοπή και να τα ενώσεις δηλαδή να τα στρίψεις καλά δεν θα έχεις την ίδια ποιότητα αν τα κόλλαγες με κολλητήρι και μετά μόνωσε τα καλά
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ποιο καλώδιο εννοείς; Αυτό που πάει από την πρόσοψη στην μητρική, στο PSWITCH; ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Μετά γύμνωσε το με μια πενσούλα ή αν είναι λεπτό το καλώδιο με το χέρι ή έναν αναπτήρα και στρίψε μεταξύ τους τις δύο άκρες. Τύλιξε το με κάτι μονωτικό (μονωτική ταινία κατά προτίμηση ή πλαστικό, σελοτέιπ κτλ) και είσαι εντάξει.
dimitris2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Κόπηκε το καλώδιο ακριβώς στο σημείο που ενώνεται με το διακόπτη του power. Προσπάθησα με μια πένσα να κόψω λιγο το πλαστικό αλλα δε μπόρεσα να το φτιάξω με αυτό τον τροπο επειδή δύσκολα περνούσε το καλώδιο απο κάτι μικρές πλαστικές μονωσεις που έχει ο διακόπτης. Τελικά έκανα το reset button να λειτουργεί ως power και τελείωσε η υπόθεση. Ευχαριστώ πολυ! Sent from my iPad using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το πολυ-πολυ κανε το ρεσετ να λειτουργει ως on Ρε συ. Θα αρχίσω να φωνάζω κι εγώ στον δρόμο σαν τον Σωκράτη: "ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα!!!" Συμβουλεύουμε τους πάντες για ότι να'ναι και στα πιο απλά, το μυαλό δεν... Είχα κι εγώ ένα PC παλιό που το έφτιαξα από εδώ και από εκεί με υλικά από φίλους για να το δώσουμε σε ένα παλικάρι που δεν έχει μία να βλέπει λίγο Internet, αλλά το κουμπί δεν λειτουργούσε. Και να παιδευόμουν να το φτιάξω μόνος μου, να το πήγα σε έναν φίλο ηλεκτρονικό να το αλλάξουμε αλλά το κουτί είναι της πλάκας και η πρόσοψη fix και δεν έβγαινε. Κατέληξα να το κάνω να ανοίγει με κωδικό από το Keyboard (που δεν δούλευε πάντα...) Και ήταν τόσο απλό... Εύγε!
Roger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πυρηνικη φυσικη. Ακομα και ενας push button διακοπτης στο εμποριο 40 λεπτα εχει. Κανεις μια τρυπα με ενα τρυπανι στο πλαστικο και το προσαρμοζεις. Ολα αυτα ,αν και εφοσον θελεις το button του restart ,αλλιως η τραμπα ειναι η γρηγοροτερη πατεντα.(οπως σωστα αναφερθηκε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα