panagiotis3600 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το κινητό μου , δεν μου έχει τυχει αυτό το προβλημα για οποιοδήποτε άλλο κινητό που ειχε προβλημα και προσπαθησα να βοηθησω. Εχω ενα Sony ericsson xperia x8 4-5 μήνες, έχω βάλει & custom rom (CM7 2.3.7) και σήμερα το πρωί που ήθελα να κάνω κλήση κάπου μου έκανε επανεκκίνηση(κάθε φορά που καλούσα κάποιον) * νομίζω πως μονό στην μπαταριά μου το έκανε αυτό , όταν το έβαλα να φορτίσει δεν είμαι σίγουρος αν ξανάκανε επανεκκίνηση αλλά εχει προβλημα ) Αν γνωρίζεται οτιδήποτε ΠΛΖ ΧΕΛΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι επανεκκινήσεις οφείλονται στην ROM που έχεις περάσει.Θα μπορούσες να μου αναφέρεις το Link της ROM που έχεις περασμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis3600 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Τελικά το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις ήταν η μπαταρία . Το έδωσα στην ΣΟΝΥ ΕΡΙΞΟΝ να μου το φτιάξουν , ευτυχώς ήταν εντος εγγύησης αλλα στην αρχή όταν το ξαναπήγα μου έκαναν μόνο Update όπως είχα βάλει και εγώ το 2.1-update1 και τους τονισα οτι δεν φταίει αυτό *αλλιώς δεν θα το πήγαινα*. Τέλος το ξανά πήγα μετά από 5 μέρες μου είπαν ότι είναι έτοιμο , πήγα , και μου είπαν ότι έφταιγε η μπαταρία. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι επανεκκινήσεις οφείλονται στην ROM που έχεις περάσει.Θα μπορούσες να μου αναφέρεις το Link της ROM που έχεις περασμένη? κατά το 80% πιστεύω πως έφταιγε το Overclock που έκανα στον επεξεργαστή(με το custom rom) μειώνοντας την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα