Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Sony ericsson xperia x8 (E15)

panagiotis3600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το κινητό μου , δεν μου έχει τυχει αυτό το προβλημα για οποιοδήποτε άλλο κινητό που ειχε προβλημα και προσπαθησα να βοηθησω.

Εχω ενα Sony ericsson xperia x8 4-5 μήνες, έχω βάλει & custom rom (CM7 2.3.7) και σήμερα το πρωί που ήθελα να κάνω κλήση κάπου μου έκανε επανεκκίνηση(κάθε φορά που καλούσα κάποιον) * νομίζω πως μονό στην μπαταριά μου το έκανε αυτό , όταν το έβαλα να φορτίσει δεν είμαι σίγουρος αν ξανάκανε επανεκκίνηση αλλά εχει προβλημα :( )

Αν γνωρίζεται οτιδήποτε ΠΛΖ ΧΕΛΠ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις ήταν η μπαταρία . Το έδωσα στην ΣΟΝΥ ΕΡΙΞΟΝ να μου το φτιάξουν , ευτυχώς ήταν εντος εγγύησης αλλα στην αρχή όταν το ξαναπήγα μου έκαναν μόνο Update όπως είχα βάλει και εγώ το 2.1-update1 και τους τονισα οτι δεν φταίει αυτό *αλλιώς δεν θα το πήγαινα*.

Τέλος το ξανά πήγα μετά από 5 μέρες μου είπαν ότι είναι έτοιμο , πήγα , και μου είπαν ότι έφταιγε η μπαταρία.

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι επανεκκινήσεις οφείλονται στην ROM που έχεις περάσει.Θα μπορούσες να μου αναφέρεις το Link της ROM που έχεις περασμένη?

κατά το 80% πιστεύω πως έφταιγε το Overclock που έκανα στον επεξεργαστή(με το custom rom) μειώνοντας την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...