Προς το περιεχόμενο

SANSUN SANPAD TABLET 7'' - e-shop 99 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είδα αυτό στο crazy sundays και ψήθηκα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908272&sid=1

Στο εξωτερικό πωλείται σαν Sansun Infotmic iMAP220.

Ξέρω ότι η οθόνη δεν είναι και τόσο καλή και ότι υπάρχει το Ainol που συζητήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Αλλά έχει Android 4 και θέλω να το πάρω από την Ελλάδα (χωρίς ΦΠΑ άρα με 80 ευρώ). Κύρια χρήση για ανάγνωση ebooks.

Η ερώτησή μου είναι αν είναι προσφορά για 7ιντσο, no-name, με αυτά τα χαρακτηριστικά που να μπορείς να βρεις στην Ελλάδα με ~100 ευρώ. Και αν κάποιος το έχει ή έχει γνώμη για τα χαρακτηριστικά του.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω είναι καλή ευκαιρία γιατι δεν έχει καλή οθόνη φίλε αφού είναι multitouch πιστεύω πώς είναι μια χαρά

Δημοσ.

και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω είναι καλή ευκαιρία γιατι δεν έχει καλή οθόνη φίλε αφού είναι multitouch πιστεύω πώς είναι μια χαρά

Γιατί το aurora ΙΙ έχει ips οθόνη.

Δημοσ.

512mb...nuf said!

Εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις βεβαια αλλα μονο ευκαιρια δεν μπορεις να πεις οτι ειναι.

Στην τελικη παρε ενα ELF II

Δημοσ.

Τελικά το παρήγγειλα. Αν το πάρω έγκαιρα, θα σας πω εντυπώσεις...

Με +20 ευρώ ,υπομονή , έπαιρνες το aino aurora II το οποίο είναι σαφώς καλύτερο σε όλα . Καλή υπομονή πάντως και ελπίζω να βρεις καμια custom Rom αλλιώς δύσκολα τα πράγματα ! Δυστυχώς αυτό που έχω διαπιστώσει είναι οτι εαν δεν έχει καλή οθόνη για αρχή δύσκολα θα σε τραβήξει να ασχοληθείς μετα.

Παρόλα αυτά καλές ψακτικές !!! :rolleyes:

Δημοσ.

δεχετε κανονικά όλες της εφαρμογές από το android market γιατί έχω ακούσει ότι μερικά κινεζικά δεν της δέχονται όλες

* Galaxy γιατί να βάλει custom rom αφού έχει από την μάνα του τα 4.0

Δημοσ.

Λοιπον μιας και τσιμπησα το αντιστοιχο ct-107 πριν μερικες μερες...

Απο specs ειναι πανομοιοτυπα.

H μονη εμπειρια που ειχα μεχρι τωρα σε android ειναι απο το galaxy mini με specs:

1)cpu->600mhz

2)ram->284mb

και πλεων εχει την 2.3 πανω.

Απο το παραπανω συμπερανα εφοσων ειχα ικανοποιητικη αποδοση πως εφοσων πηγαινα σε "διπλα" specs σε tablet(1200mhz,512 ram) θα ημουν υπερκαλυμμενος.

Ομως ειτε κατι δεν λειτουργει σωστα στο ct-107 ειτε το android 4.0 παραβαρυνε..-Εαν εχει κανεις καμια ιδεα αν μπορουσε να φταει κατι αλλο θα χαιρομουν να τον ακουσω.

Αρκετο lag παντου,παρολο που εχω 100mb+ μονιμη ελευθερη ram.

Iδιαιτερα για κυρια χρηση ως pdf-reader η οθονη θα σε απογοητευσει αρκετα,πολυ μικρη αναλυση(800χ480).

Προσωπικα στα 109 ευρω που το πηρα δεν απογοητευτικα παντελως αλλα δεν θα το προτεινα κιολας.

Ψαξου καλυτερα για καποιο αλλο με διπλοπυρηνο/1gb μνημη και υψηλοτερη αναλυση οθονης εαν το θελεις για οτιδηποτε αλλο περα απο περαστασιακη χρηση για κανα fb/skype/web surf.

Υ.Γ Αραγε η μνημη ειναι κολλημενη πανω στην μητρικη...?Λογικα so-dimm ddr3 πρεπει να εχει..

Δημοσ.

* Galaxy γιατί να βάλει custom rom αφού έχει από την μάνα του τα 4.0

Ατυχής ερώτηση , εαν κάποιο δεν έχει custom roms και κοινότητα να ασχολείται , δύσκολα διορθώνονται τα τυχών προβλήματα .... :rolleyes:

Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα.

Υπενθυμίζω ότι το πήρα 99 ευρώ και οι προσδοκίες μου ήταν ανάλογες. Επίσης η μόνη άλλη επαφή που είχα με tablet είναι σε καταστήματα ηλεκτρονικών - συνολικά 10 λεπτά με όλα τα επώνυμα μοντέλα.

Οθόνη: Σα το πρώτο πράγμα σε ένα tablet, είναι πολύ μέτρια. Κακές γωνίες θέασης, μέτρια ακρίβεια ειδικά στις άκρες και χαμηλή φωτεινότητα. Με λίγα λόγια καμμία σχέση με τα επώνυμα μοντέλα (samsung, apple, asus). Από τη συνολική αίσθηση όμως, αν το συγκρίνω με το Lenovo το 7αρι, δε νομίζω ότι είναι πολύ χειρότερο.

Επιδόσεις: Έμεινα ικανοποιημένος.

Σχεδίαση-Ποιότητα: Πολύ καλό. Το πίσω μέρος είναι άσπρο (δε φαινόταν στη photo). Όταν το πιάνεις στα χέρια σου δε καταλαβαίνεις ότι είναι συσκευή των 100 ευρώ.

Με λίγα λόγια, μου φάνηκε τίμια πρόταση για τα 99 ευρώ - όχι για τα 150 που έχει τώρα - για να έχεις ένα μικρό tablet για ebooks που να μη φοβάσαι να πάρεις στη παραλία και να μπορείς να μπεις και για λίγο στο internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...