nimda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ξαφνικα σημερα το πρωΐ το pc αρχησε να μου καθηστερει παρα πολυ, γραφω ας πουμε ενα κειμενο μεσα στον browser και μπορει να εχω γραψει ολοκληρη προταση και να μου εμφανιζει μονο τα πρωτα 3 γραμματα, μετα απο λιγο ομως τα εμφανιζει ολα! Κολαει οταν ανοιγω νεα καρτελα, οταν παταω κουμπια κλπ. Αρχικα πιστεψα πως εφταιγε ο opera, τον εκλεισα, εκανα restart, επι της ευκαιριας θυμιθικα να κανω και ενα depp clean με το system care και ενα defrag αλλα μετα διαπιστωσα πως αυτο το κολημα υπαρχει γενικα στα windows, εκανα και δευτερη επανεκκινηση αλλα δεν λεει να συνελθει. Ζεστο δεν ειναι το laptop οποτε δεν νομιζω να εχει να κανει με θερμοκρασια, αλλωστε ανταποκρινοτανε μια χαρα πολλες φορες που εκαιγε , τωρα που ειναι μαλλον δροσερο γιατι να εχει προβλημα; Εκλεισα ολες τις περιτες διεργασιες αλλα συνεχιζει, μαλιστα καποια στιγμη ειδα τον opera να καταναλωνει 200k μνημης ενω συνηθος ειναι γυρο στα 30-40, αλλα και μετα που επεσε στα 40 παλι συνεχιζουν τα ιδια κοληματα. Τι στο καλο μπορει να φταιει; Αρχισε τοσο ξαφνικα που δεν μπορω να το αποδωσω καπου...!
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αυτά τα κολλήματα στα κάνει και μετά από επανεκκίνηση και πριν ανοίξεις οποιονδήποτε browser ή πάει καλά μέχρι να ανοίξεις τον opera; Στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία; Αν στο κάνει μετά τον opera (άσχετο αν μετά τον κλείσεις) και έχεις flash player 11.3 δοκίμασε να σουτάρεις την 11.3 (http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html) και να βάλεις 11.2 stand alone (http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html) γιατί η τελευταία έκδοση έχει αποδειχτεί πολύ... buggy.
pluss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τι Windows έχεις; Επίσης, έλεγξες τον υπολογιστή σου για ιούς;
nimda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μου το εκανε και με firefox αλλα και χωρις να ανοιξω καποιον browser. Ασφαλη λειτουργεια δεν δοκιμασα και για ιους τσεκαρα αλλα δεν βρεθηκε κατι. Επανηλθε απο μονο του καποια στιγμη...! Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να επαιξε καποιον ρολο...! Windows vista εχω for the record.
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αν έστρωσε μόνο του τότε δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό. α) κάποιο πρόγραμμα απασχολούσε τον υπολογιστή, ίσως να έκανε scan το antivirus. β) μπορεί να ανέβασε θερμοκρασία και να έχει η μητρική κάποια ασφάλεια ώστε να ρίχνει την συχνότητα του επεξεργαστή αν η θερμοκρασία ανέβει πάνω από κάποιο όριο. Για μόλυνση δεν το νομίζω γιατί θα στο έκανε συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα