stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 OK πάω για αυτό το PSU και την HD 7870 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου Νο Problem!!!
cabdik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ρε σεις... .εχετε ξεφυ..ει...!!! με ενα καλο 500αρι τροφοδοτικο, δεν προκειται να εχει κανενα προβλημα, το συγκεκριμενο συστημα! μη σας πω, οτι και με το 430αρι κανει δουλεια του, ....αλλα ας μην παει και οριακα!! το δικο μου MAIN PC που ειναι σχεδον παρομοιο, αλλα με την πιο ενεργοβορα 5850 εχει φτασει MAX 385W...!!!
SharkGamer007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ρε σεις... .εχετε ξεφυ..ει...!!! με ενα καλο 500αρι τροφοδοτικο, δεν προκειται να εχει κανενα προβλημα, το συγκεκριμενο συστημα! μη σας πω, οτι και με το 430αρι κανει δουλεια του, ....αλλα ας μην παει και οριακα!! το δικο μου MAIN PC που ειναι σχεδον παρομοιο, αλλα με την πιο ενεργοβορα 5850 εχει φτασει MAX 385W...!!! Εγώ θέλω να το πάρω επειδή μπορεί να κάνω crossfire στο μέλλον ...
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ρε σεις... .εχετε ξεφυ..ει...!!! με ενα καλο 500αρι τροφοδοτικο' date=' δεν προκειται να εχει κανενα προβλημα, το συγκεκριμενο συστημα! μη σας πω, οτι και με το 430αρι κανει δουλεια του, ....αλλα ας μην παει και οριακα!! το δικο μου MAIN PC που ειναι σχεδον παρομοιο, αλλα με την πιο ενεργοβορα 5850 εχει φτασει MAX 385W...!!![/quote'] Δεν νομιζω οτι διαφωνει κανενας μαζι σου... Ειδικα εγω που ετρεχα το pc1 oced επι 3χρονια με ενα 525αρι enermax!
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν νομιζω οτι διαφωνει κανενας μαζι σου... Ειδικα εγω που ετρεχα το pc1 oced επι 3χρονια με ενα 525αρι enermax! No comments... Μην συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις ... @Shark Όπως σου είπε και ο STM, δεν υπάρχει ίσως κάποιος πολύ σημαντικός λόγος να πάρεις άμεσα PSU. Δοκίμασε με αυτό που έχεις (CX-430) κι αν δεν σε "βγάλει", τότε βλέπεις για καινούριο. Όοοοοοταν θα πάρεις 2η VGA, τότε θα δεις υποχρεωτικά Το CX-430 το έχω δοκιμάσει με 6850 2-3 φορές, και μάλιστα μία φορά σε HTPC κουτάκι και τα πήγε μια χαρά. Κάπου εκεί είναι σε κατανάλωση και η 7870. Και το υπόλοιπο σύστημά σου δεν τραβάει και πολλά... Δεν θα στο πρότεινα σαν καινούρια αγορά (το BErlin που διάλεξες είναι πολύ καλύτερο VFM) αλλά αφού το έχεις, γιατί να πάει άδικα. Εκτός αν σκοπεύεις να το βάλεις αλλού. Εκεί πάω πάσο.
SharkGamer007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 No comments... Μην συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις ... @Shark Όπως σου είπε και ο STM, δεν υπάρχει ίσως κάποιος πολύ σημαντικός λόγος να πάρεις άμεσα PSU. Δοκίμασε με αυτό που έχεις (CX-430) κι αν δεν σε "βγάλει", τότε βλέπεις για καινούριο. Όοοοοοταν θα πάρεις 2η VGA, τότε θα δεις υποχρεωτικά Το CX-430 το έχω δοκιμάσει με 6850 2-3 φορές, και μάλιστα μία φορά σε HTPC κουτάκι και τα πήγε μια χαρά. Κάπου εκεί είναι σε κατανάλωση και η 7870. Και το υπόλοιπο σύστημά σου δεν τραβάει και πολλά... Δεν θα στο πρότεινα σαν καινούρια αγορά (το BErlin που διάλεξες είναι πολύ καλύτερο VFM) αλλά αφού το έχεις, γιατί να πάει άδικα. Εκτός αν σκοπεύεις να το βάλεις αλλού. Εκεί πάω πάσο. αυτό πως το βλέπεις ??? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27539&cat=17 http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001784
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τρώγεσαι να πάρεις τελικά, ε? Πολύ καλό PSU και τρελό VFM. Δεν θα έχεις πρόβλημα να σηκώσεις και 2 7870 με αυτό. ΑΛΛΑ, έχει 2 PCIeX καλώδια (6+2 Pins το καθένα) που σημαίνει πως αν πας για 2η VGA, θα πρέπει να μπλέξεις με μετατροπείς. Και να σου πω την αλήθεια ΕΓΩ δεν τους εμπιστεύομαι για High-end VGA. Θέλω το ρεύμα μου να το παίρνω απευθείας από την πηγή... Μπορεί να γίνομαι υπερβολικός, αλλά έχω πει εκατομμύρια φορές πως στο θέμα PSU είμαι πολύ επιλεκτικός, με όλα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου...
SharkGamer007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τρώγεσαι να πάρεις τελικά, ε? Πολύ καλό PSU και τρελό VFM. Δεν θα έχεις πρόβλημα να σηκώσεις και 2 7870 με αυτό. ΑΛΛΑ, έχει 2 PCIeX καλώδια (6+2 Pins το καθένα) που σημαίνει πως αν πας για 2η VGA, θα πρέπει να μπλέξεις με μετατροπείς. Και να σου πω την αλήθεια ΕΓΩ δεν τους εμπιστεύομαι για High-end VGA. Θέλω το ρεύμα μου να το παίρνω απευθείας από την πηγή... Μπορεί να γίνομαι υπερβολικός, αλλά έχω πει εκατομμύρια φορές πως στο θέμα PSU είμαι πολύ επιλεκτικός, με όλα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου... Δεν θα κάνω ούτος η άλλως crossfire με ενδιαφέρει να σηκώνει την HD 7870 και να το εχω για future upgrades
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δεν θα κάνω ούτος η άλλως crossfire με ενδιαφέρει να σηκώνει την HD 7870 και να το εχω για future upgrades Οσο για το future upgrade ... ας μην ξεχνάμε ότι η τάση της εποχής είναι οι καταναλώσεις να μειώνονται και όχι να αυξάνονται!! Ειδικα απο την στιγμή που δεν σκέφτεσαι μελλοντικά για δύο καρτες!!
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δεν θα κάνω ούτος η άλλως crossfire με ενδιαφέρει να σηκώνει την HD 7870 και να το εχω για future upgrades Τότε ρε φιλαράκι μου γιατί τρώγεσαι τζάμπα? Όλοι σου λέμε πως το πιθανότερο ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα με το CX-500 και την 7870. AN έχεις παίρνεις μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα