gavanas78 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σε όλους σας... Εδώ και δύο εβδομάδες ξαφνικά το pc (σταθερό) έχασε όλα τα drives της κάρτας δικτύου (ethernet controller ). Έκανα τα πάντα από το reset του bios (βγάλσιμο καρτών μνήμης - καλωδίου παροχής ρεύματος κ.τ.λ.) και πάλι δεν την βλέπει. Κατέβασα τα drives από το site της gigabyte αλλά όταν πάω να τα κάνω εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα για sleep mode το οποίο από την διαχείρηση συσκευών - κάρτα δικτύου δεν υπάρχει η επιλογή της διαχείρησης ενέργειας για το κσετσεκάρω.. Τι format τι ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη.. Επίσης έβαλα μια έξτρα κάρτα δικτύου της Realtek μπας και έχω Internet αλλά ενώ την βλέπει μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στο σύστημα και ότι πρέπει να καταργήσω την άλλη συσκευή. Το κάνω καιπάλι τίποτα... Παιδιά άν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα..
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αφου δεν εφτιαξε και με φορματ, μαλλον ο onboard ethernet controller μας αφησε χρόνους..... Πολυ σωστή η λυση με τον pci controller αλλα αυτό με τους πόρους ακούγεται λιγο περιεργο... δοκιμασε να απενεργοποιήσεις τον onboard controller μεσα απο το bios... μπας και υπάρχει κανενα conflict.
gavanas78 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αφου δεν εφτιαξε και με φορματ, μαλλον ο onboard ethernet controller μας αφησε χρόνους..... Πολυ σωστή η λυση με τον pci controller αλλα αυτό με τους πόρους ακούγεται λιγο περιεργο... δοκιμασε να απενεργοποιήσεις τον onboard controller μεσα απο το bios... μπας και υπάρχει κανενα conflict. Το δοκίμασα φίλε μου αλλά και πάλι τίποτα!!! Η μόνη λύση ακούγεται ethernet μέσω usb. Μήπως γνωρίζεις κάποια άλλη λύση?
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Η αμεσως επόμενη λύση έιναι αλλαγή μητρικής... usb to ethernet παντως δεν ειναι και η πιο ενδεδειγμένη λύση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα