Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλα ντε αυτό αναρωτιέμαι και εγώ... και δύσχρηστο είναι και ο υποψήφιος ενδιαφερόμενος παρερμηνεύει το περιεχόμενο...

ααα τώρα σαν να κατάλαβα δεν ήθελε να επιτρέπεται το copy στο κείμενο να μαρκάρεις δηλαδή κάτι και να το αντιγράψεις...βεβαια μπορεί και να γίνεται στο δικό του exe δεν το έχω πια για να δοκιμάσω.. όπως και να'χει ανάλογες λειτουργίες νομίζω υπάρχουν και για pdf..

Δημοσ.

Α,δηλαδή το να υποβαθμίζεις κατ'αυτό τον τρόπο την προσπάθεια του άλλου και το να λες εν ολίγοις ότι αυτό που περιγράφεις είναι χάλια,δεν αποτελεί επίθεση αλλά απλή κριτική.Έχεις δίκιο,μάλλον η δική μου νοημοσύνη είναι τόσο χαμηλή που δεν μπορεί να συλλάβει την υπέρμετρη μεγαλοφυία σου...Την επόμενη φορά που θα κάνω οτιδήποτε,να θυμηθώ να ρωτήσω πρώτα τη γνώμη σου...

...Και στην τελική,αν δεν σου αρέσει τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ,μην ασχολείσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

με πoιο τρόπο την υποβάθμισα την προσπάθεια σου? ισα ισα είπα ότι μάλλον θα κουράστηκες και θα ξόδεψες ώρες για να κανεις αυτό που έκανες...

αλλα επειδή απλα κουράστηκες για κάτι δεν σημαίνει ότι θα σε επιβραβεύσω..

ούτε το ότι δεν σε επιβραβεύω σημαίνει ότι σε υποβαθμίζω.. δηλαδή μια η άλλη είναι??

αυτό που προσπαθώ να σου πω με δυο λόγια είναι ότι πλασάρεις λάθος την προσπάθεια σου...

και επίσης ότι ακόμη δεν κατάλαβα γιατί το έκανες όλο αυτό έτσι απλά σου την βάρεσε και είπες να γράψεις μερικές σελίδες για την θεωρία της μουσικής? oυτε καταλαβα γιατι εχωσες τα γραπτα σου σε exe...

μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα είχες αν έμπαινες σε ένα forum μουσικής και άνοιγες ένα μεγάλο topic (η μερικά μικρότερα) και να εγγραφες εκεί μέσα αυτά που είναι να γράψεις έτσι και θα το εκτιμούσαν περισσότερο και θα αποκτούσες ένα όνομα στο foum και θα είχες επισκεψιμότητα...

τώρα να πατήσει κάποιος που δεν θα τον ενδιαφέρει ιδιαιτερα η μουσική -γιατί για να ψάχνει μουσικές γνώσεις από το insomnia μάλλον δεν τον ενδιαφέρει- το link να κάνει account στο site για να μπορέσει να κατεβάσει ένα πρόγραμμα (γιατί πρόγραμμα ακόμη περιμένει ότι είναι) να το αποθηκεύσει να το εγκαταστήσει (χρειάζεται εγκατάσταση ? δεν θυμάμαι) για να δει μονο και μονο ότι είναι ένα pdf ουσιαστικά ε μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο και μάλλον ο επισκέπτης αυτός δεν θα έχει την καλύτερη γνώμη ...

ενώ αν πας σε μουσικό forum όπως είπα και τα βάλεις αυτά σε topic αλλαζει εντελώς το πράμα.

Δημοσ.

pdf είναι... δεν ξέρω αν το έκανες εσύ.. πάντως και εσύ να το έκανες και όλα αυτά να είναι προσωπικά δικη σου εργασία και να κουραστικές για αυτό..

Αυτό δηλαδή δεν είναι υπονοούμενο...Τέσπα,την τελειώνω εδώ τη συζήτηση γιατί πολύ τράβηξε και το topoic έτσι κι αλλιώς το έγραψα για άλλο σκοπό..Αν έχεις να πεις κάτι για το πρόγραμμα πες το,αν είναι να συνεχίσεις την αντιπαράθεση,άσ'το.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν έχεις να πεις κάτι για το πρόγραμμα πες το,αν είναι να συνεχίσεις την αντιπαράθεση,άσ'το.

Μα για το πρόγραμμα λέει, απλά γράφει αρνητικά πράγματα. Πού είναι το πρόβλημά;

Δημοσ.

Βασικά, φίλε καποέλο, το πρόβλημα εστιάζεται ότι ανοίγεις ένα τόπικ για ένα μουσικό πρόγραμμα (υπ' όψιν, δεν το έχω κατεβάσει γιατί δεν είμαι σε περιβάλλον windows, οπότε δεν ξέρω ούτε την ποιότητα του προγράμματος, ούτε την ποιότητα των δεδομένων) στο μπλα μπλα. Καλύτερο θα ήταν, για σένα, αν το άνοιγες στη μουσική (αν ήθελες απόψεις για το περιεχόμενο) ή στο software (αν ήθελες απόψεις για το πρόγραμμα).

Φιλικά ε.

Δημοσ.

Φίλε capoelo πολύ ωραία δουλειά αλλά ο σειριακός τρόπος που έχεις επιλέξει για την παρουσίαση δεν βοηθάει.

Γιατί εάν κάποιος φτάσει μέχρι ενός σημείου και θέλει να το συνεχίσει αργότερα πρέπει να πατάει κάθε φορά ένα σκασμό κλικ μέχρι να φτάσει εκεί που ήταν.

Θα μπορούσες τουλάχιστον να το χωρίσεις σε σελίδες και να δίνεις την δυνατότητα να μεταφέρεσαι σε αυτήν που θες.

(εκτός και έχεις κάτι τέτοιο και εγώ είμαι τόσο στραβός που δεν το έχει δει ακόμα. :P )

Επίσης έχεις φάει ΠΑΡΑ πολλούς τόνους.

Δημοσ.

Φίλε capoelo πολύ ωραία δουλειά αλλά ο σειριακός τρόπος που έχεις επιλέξει για την παρουσίαση δεν βοηθάει.

Γιατί εάν κάποιος φτάσει μέχρι ενός σημείου και θέλει να το συνεχίσει αργότερα πρέπει να πατάει κάθε φορά ένα σκασμό κλικ μέχρι να φτάσει εκεί που ήταν.

Θα μπορούσες τουλάχιστον να το χωρίσεις σε σελίδες και να δίνεις την δυνατότητα να μεταφέρεσαι σε αυτήν που θες.

(εκτός και έχεις κάτι τέτοιο και εγώ είμαι τόσο στραβός που δεν το έχει δει ακόμα. :P )

Επίσης έχεις φάει ΠΑΡΑ πολλούς τόνους.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Έχεις δίκιο σ'αυτά που επισημαίνεις αλλά ήταν η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω κάτι με αυτό το πρόγραμμα(adobe director)γι'αυτό και υπάρχουν κάποια λάθη.Ευελπιστώ με την πάροδο του χρόνου να βελτιώνομαι.

Εμένα γιατί μου το διαγράφει το Νόρτον?

Μπορώ να κάνω κάτι για να μην μου το διαγράφει? :fear:

Δεν ξέρω φίλε μου,το έχω σκανάρει με το δικό μου antivirus(ESET NOD32 Antivirus 4)και δεν βγάζει τίποτα.

Ναι, αλλά αυτό το τόπικ είναι στο μπλα μπλα.

Για λόγους προώθησης το έβαλα και στις δύο κατηγορίες.Δεν το βρίσκω λάθος να υπάρχει και στην κατηγορία "μπλα,μπλα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...