Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα θελω να κανω sli μια gtx 460 που εχω το προβλημα ειναι πως δεν βρισκω απτην ιδια αυτη εχω συγκεκριμένα, μονο αυτες ειναι διαθέσιμες Link Link πιστευεται θα εχω προβλημα με αυτες και πια απο δυο προτεινεται για sli με αυτη που εχω.

Δημοσ.

Αν και οποιαδήποτε GTΧ460 πάρεις θα παίξει, καλύτερα να είναι και ίδια χρονισμένη. Από αυτές που έβαλες η SE είναι OCed, αλλά δεν ξέρω τι είναι η δικιά σου.

Δημοσ.

Μάλιστα και η δικιά σου OCed είναι αλλά λιγότερο...

Τι θα έκανα εγώ στην θέση σου αν η επιλογή μου ήταν αποκλειστικά ανάμεσα από τις 2 (καταρχάς ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να πάρεις GB αλλά οποιαδήποτε GTX 460?...).

Θα κατέβαζα το EVGA Precision και θα χρόνιζα την VGA σου στα ρολόγια της μεγαλύτερης. Θα έπαιζα 1-2 μέρες games και αν όλα πήγαιναν καλά και οι θερμοκρασίες ήταν εντάξει θα έπαιρνα την μεγάλη. Αν όχι αυτήν με τα stock ckocks. Αν πάλι εμφανιστούν προβλήματα μετά το SLI, θα κατέβαζα τα ρολόγια σε αυτά της αρχικής που έχεις.

Αλήθεια ποιο PSU έχεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.

τροφοδοτικο hipper880w , στα παιχνιδια οταν παζω φτανει και 67 και 70 temp καμια φορα

να σε ρωτησω κατι αλλο αν παιξω με τα ρολογια πρεπει να αλλαξω και τα volt ?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και τα 2. Θερμοκρασίες όμως να μας πεις αφού υπερχρονίσεις κι άλλο την VGA σου

Επισκέπτης
Δημοσ.

καταληγω στην απλη τελικα...ευχαριστω :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...