poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αυτο δεν το θελω ουτε για αστειο....... Δεν ξερω να το κανω και εκτος αυτου δεν εχω και τεχνικο κοντα μου Αν τον παω πισω και ζητησω να μου τον αλλαξουν με 2 των δυο τερα δεν θα το κανουν ? Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω ολοκληρη διαδικασια εφοσον δεν με εννημερωσαν πριν...... χωρις παρεξηγηση αλλα δεν φταινε αυτοι.σιγα μην βγαλουν και report με το ποια Mobo υποστηριζουν κατι κτλ .οταν πας και αγοραζεις κατι οφειλεις να το εχεις ψαξει εσυ πριν και οχι αυτοι. δεν ειναι δικο τους λαθος αλλα ειναι δικο σου λαθος Υπαρχει καποιο προγραμμα που να ερευνα για τυχον μπαν σεκτορ τους σκληρους ? Να ειναι απλο και ευχρηστο παρακαλω αν ξερει καποιος... ειναι bad sectors και οχι μπαν σεκτορς.αν πας στο site της western digital θα βρεις τα official tools της western που ειναι για να κανουν ελεγχο στον σκληρο δισκο
axaxouxas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δεν γνωριζω αγγλικα φιλε μου ..... Ευχαριστω παντως !!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 μισο να σου βαλω το Link ακριβως. http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=614&sid=3&lang=en εδω και κατεβαζεις το data lifeguard diagnostics for windows.προσεχε μην κανεις zero fill
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχοντας σχεδον γεμισει το 70% του δισκου με πολυ σπανιο και δυσευρετο υλικο ο δισκος των 3 τερα μου ζηταει διαμορφωση για λειτουργησει Λεει χαθηκε ενα στοιχειο που τον εκανε αναγνωρισιμο ...... Ποσες μερες δουλειας πηγαν χαμενες και υλικο ετων χαθηκε.... Ετσι τουλαχιστον φανταζομαι και εχω σκασει.... Το χειροτερο ειναι οτι πηρα και δευτερο και φοβαμαι να τον λειτουργησω, καθως μου τον αλλαξαν με καινουργιο, οταν επιχειρηθηκε η διαμορφωση τομου απο το πλαισιο και διαπιστωσε προβλημα εκ νεου και μου ειπαν οτι δεν θα αντιμετωπισω πλεον κανενα προβλημα Ομως με ρωτησαν τι εκανα με τον αλλο και αν δουλευει καλα κατι που με παραξενεψε πολυ .... (μετα εσκασε το προβλημα που σας περιγραφω τωρα......) Για να κανω φορματ τον υπολογιστη μου δεν ειναι κατι εφικτο, οπως ειναι η βασικη προυποθεση ωστε να ενεργοποιηθουν καποιες παραμετροι, συμφωνα με το παλικαρι εδω που μου τα ειπε πριν...... Τι κανω τωρα ? Εχω ελπιδα να ανακτησω τα δεδομενα ? Σκεφτομαι να τους πουλησω σε αλλους μεσω του σαιτ.... Οι αποδειξεις αγορας υπαρχουν.... ωστε να παρω τρεις των 2 μισο να σου βαλω το Link ακριβως. http://support.wdc.c...4&sid=3&lang=en εδω και κατεβαζεις το data lifeguard diagnostics for windows.προσεχε μην κανεις zero fill Πραγματα που δεν καταλαβαινω δεν τα κανω .... Ευχαριστω πολυ φιλε μου παντως για την εννημερωση σου Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από axaxouxas
washcloud Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εχοντας σχεδον γεμισει το 70% του δισκου με πολυ σπανιο και δυσευρετο υλικο ο δισκος των 3 τερα μου ζηταει διαμορφωση για λειτουργησει http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__30
overpower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Προς ενημερωση, υπαρχει τροπος να βαλεις achi ή ide χωρις φορματ. Link δεν μπορω να βρω, αλλα αν καποιος χρειαστει, σιγουρα καποιος θα ξερει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ναι, http://www.ocztechnologyforum.com/forum/content.php?286-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 σε xp αν θυμαμαι καλα αν περναγες τους drivers να γινουν Install και μετα το ανοιγες επαιζε.οπως και πατεντα αν ειχες δυο controller να κανεις install τον αλλον να βαλεις εκει τον boot δισκο μετα να κανεις τον αλλο ahci και να περασεις drivers και μετα πισω τον δισκο
axaxouxas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μολις μου ετειλαν μυνημα οτι ο δισκος επισκευαστηκε και να περασω να τον παραλαβω !!!!!!!!! Τους εμπιστευεστε εσεις ? Εμενα με εχει παρει απο φοβο πλεον ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 είναι default sms καταρχάς, ακόμα κι αν αντικαταστάθηκε το ίδιο θα σου έστελναν...
axaxouxas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μηχανοποιημενο εννοεις ? Τεσπα αυριο που θα παω, θα δειξει...... Οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι να χρησιμοποιησω και τον αλλον τον καινουργιο τωρα.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ναι αυτοματοποιημένο...
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μολις μου ετειλαν μυνημα οτι ο δισκος επισκευαστηκε και να περασω να τον παραλαβω !!!!!!!!! Τους εμπιστευεστε εσεις ? Εμενα με εχει παρει απο φοβο πλεον ... δισκος ποτε δεν επισκευαζεται.παντα γινεται αντικατασταση υποχρεωτικα Μηχανοποιημενο εννοεις ? Τεσπα αυριο που θα παω, θα δειξει...... Οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι να χρησιμοποιησω και τον αλλον τον καινουργιο τωρα..... αυτοματοποιημενο καλα ειπε ο thresh.απο εκει και περα αρχεια μονο σε εναν δισκο η καινουριο η παλιο = 0 backup,0 retandancy πως γραφεται.ειτε καινουριος ειτε παλιος μπορει να χαλασει οποιαδηποτε στιγμη για οποιονδηποτε λογο ειτε ολοκληρωτικα ειτε με μικροτερη ζημια.
axaxouxas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικα εχθες πηγα να παραλαβω τον δισκο..... (δεν φτιαχνοταν και ειχε προβλημα και αυτος ο δισκος των 3 τβ.... μαλλον πουλανε προβληματικη παρτιδα) Μου εδωσαν αλλον στα 2 τερα λεγοντας μου οτι την διαφορα στην τιμη θα την παρω αν αγορασω αλλον εναν. Πηγα στο Πλαισιο να παρω αλλον εναν και δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα Ετσι αναγκαστηκα να αγορασω εναν εξωτερικο στα 2 τερα (Seagate Backup Plus 2 TB) πληρωνοντας μια διαφορα 100 ευρω περιπου Μου παρουσιασε ενα αλλο προβλημα κι αυτος (τι γκαντεμια ειναι αυτη ?) Δεν δεχεται να αντιγραψει αρχειο με πολλους χαρακτηρες .....(μου ζηταει να μικρυνω την ονομασια του αρχειου) Εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο ? Δεν το εχω ξαναδει αυτο ..... χρειαζεται κατι που δεν ξερω ? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από axaxouxas
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ntfs πρεπει να ειναι σιγουρα αλλα λογικα πρεπει να ειναι Ntfs ο δισκος ηδη.κατι αλλο δεν γνωριζω.τωρα να δεις αν εχει βγει κανα firmware update η να τον δοκιμασεις σε αλλο pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα