axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλημερα σε ολους. Σημερα αγορασα απο το Πλαισιο εναν εσωτερικο σκληρο στα 3 ΤΒ Παω να τον διαμορφωσω μεσω της διαχειρησης δισκων και μου βγαζει μεγγιστη χωρητικοτητα στα 746,52 GB !!!!!!!!!!! Τι παιζει εδω και τι κανω ? Μπας και κανω κατι λαθος ? Προκειται περι σφαλματος η ειναι ελλατωματικος ο δισκος ? O δισκος ειναι WD 3.0TB SATA / 64MB Cache WD20EZRX Σημειωτεον οτι η διαμορφωση γινεται κατα NTFS Τα φωτα σας ....... Ευχαριστω.
CodeTech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλημέρα, Αρχικά μην ανησυχείς γιατί δεν είναι ελαττωματικός ο δίσκος σου. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, το πρόβλημα διορθώνεται απλά κατεβάζοντας την νεότερη έκδοση των drivers Intel’s Rapid Storage Technology (Intel RST). Αν δεν βγάλεις άκρη δώσε περισσότερες πληροφορίες για λειτουργικό και μητρική.
axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλημέρα, Αρχικά μην ανησυχείς γιατί δεν είναι ελαττωματικός ο δίσκος σου. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, το πρόβλημα διορθώνεται απλά κατεβάζοντας την νεότερη έκδοση των drivers Intel’s Rapid Storage Technology (Intel RST). Αν δεν βγάλεις άκρη δώσε περισσότερες πληροφορίες για λειτουργικό και μητρική. Ειναι στα αγγλικα και δεν καταλαβαινω γρι..... Λειτουργικο εχω τα παραθυρα 7 ολτιμειτ εκδοση 64 μπιτ Μητρικη ASUS P6TD Deluxe Επεξεργαστης i7 920 στα 267 ghz Ram 6g ocz 1.2..... (δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο των χερτζ, ειναι οι χρυσες)
CodeTech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Κατέβασε το πρόγραμμα Speccy. Την πρώτη οθόνη που θα εμφανίσει το πρόγραμμα μετά από την εγκατάσταση ανεβασέ τη εδώ ώστε να μπορέσουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για τον υπολογιστή.
axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Λειτουργικο εχω τα παραθυρα 7 ολτιμειτ εκδοση 64 μπιτ Μητρικη ASUS P6TD Deluxe Επεξεργαστης i7 920 στα 267 ghz Ram 6g ocz DDR3 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ...... Εκτος πολλων αλλων...... Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i7 920 @ 2.67GHz 57 °C Bloomfield 45nm Technology RAM 6,00 GB Triple-Channel DDR3 @ 534MHz (8-8-8-20) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P6TD DELUXE (LGA1366) 55 °C Graphics Οθόνη μη-PnP γενικής χρήσης (1360x768@60Hz) ATI Radeon HD 5700 Series (ATI) 56 °C Hard Drives 466GB Western Digital WDC WD5000AADS-00S9B0 ATA Device (SATA) 49 °C 466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B0 ATA Device (SATA) 50 °C Optical Drives HL-DT-ST BD-RE GGW-H20L ATA Device TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device Audio ATI High Definition Audio Device Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 Computer type: Desktop Installation Date: 01 December 2009, 00:30 Serial Number: HYM83-27JQK-T2BX6-6BKKR-D3P48 Windows Security Center User Account Control (UAC) Enabled Notify level 2 - Default Firewall Enabled Windows Update AutoUpdate Download Automatically and Install at Set Scheduled time Schedule Frequency Every day Schedule Time 3 am Windows Defender Windows Defender Disabled Antivirus Antivirus Enabled Company Name Microsoft Display Name Microsoft Security Essentials Product Version 4.0.1526.0
CodeTech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μπορείς να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers για Intel Rapid Storage Technology από εδώ. ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το site της Intel πατώντας το κουμπί "check your system for the latest updates" ώστε να ενημερώσει αυτόματα τους drivers.
axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος λεει....
CodeTech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος λεει.... Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εγκατασταθεί στα BIOS AHCI ή RAID mode. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι θα πρέπει να γίνει από την αρχή εγκατάσταση λειτουργικού για να τα ενεργοποιήσεις
axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αυτο δεν το θελω ουτε για αστειο....... Δεν ξερω να το κανω και εκτος αυτου δεν εχω και τεχνικο κοντα μου Αν τον παω πισω και ζητησω να μου τον αλλαξουν με 2 των δυο τερα δεν θα το κανουν ? Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω ολοκληρη διαδικασια εφοσον δεν με εννημερωσαν πριν...... Σε ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια......
axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Λοιπον.... Τον πηγα στο Πλαισιο και αφου μιλησα με τον διευθυντη με παραπεμψε στο σερβις. Εκει ανελαβε το παλικαρι να τον φορμαρει και τον φορμαρε !!!!!!!!! Τωρα τον βλεπω στο πισι και ειναι μια χαρα.... Απλα επρεπε λεει να περασει στο μπαιος του σκληρου, καποια ενημερωση.... Απλα τα γραφω εννημερωτικα για πιθανους αλλους αγοραστες. Ελπιζω στο μελλον να μην βγαλει προβληματα ..... Ευχαριστω πολυ τον CodeTech για την προθυμια του να με βοηθεισει !!!!!!!!
CodeTech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω πολυ τον CodeTech για την προθυμια του να με βοηθεισει !!!!!!!! Να'σαι καλά. Τέλος καλό όλα καλά.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Απλα επρεπε λεει να περασει στο μπαιος του σκληρου, καποια ενημερωση.... ...ντόινγκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ε ναι όσο να ναι...
axaxouxas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να ερευνα για τυχον μπαν σεκτορ τους σκληρους ? Να ειναι απλο και ευχρηστο παρακαλω αν ξερει καποιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα