Προς το περιεχόμενο

Public-My Book 1 TB USB 3.0 - 69 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα, και προστέθηκε κανονικά στο καλάθι. Δεν ολοκλήρωσα βέβαια την παραγγελία (αν ήταν 3ΤΒ θα το έκανα grin.png), αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε πάλι, όσοι ενδιαφέρεστε

Επειδή και εμένα δεν μπαίνει στο καλάθι, για πές μου στο κατάστημα στο Σύνταγμα δουλεύεις για να έρθω να τον πάρω από εκεί ?

Δημοσ.

Δειχνει οτι προστεθηκε στο καλαθι αλλα οταν πας να το δεις σου λεει οτι εχεις 0 προιοντα.

ariskard αν συνεχισεις την παραγγελια θα το δεις.

Δημοσ.

Επειδή και εμένα δεν μπαίνει στο καλάθι, για πές μου στο κατάστημα στο Σύνταγμα δουλεύεις για να έρθω να τον πάρω από εκεί ?

Μην το προχωράμε πολύ, αλλά αν όντως είναι έτσι, θα ήθελα κι εγώ έναν!

Δημοσ.

ψαχνοντας στο amazon για τον ιδιο δισκο επεσα πάνω σε αυτον

Western Digital My Book Essential 3 TB=$147.83

εδω και η σελιδα

επειδη δεν εχω κάνει ποτε αγορα απο το amazon μπορει να πει καποιος ποσο θα στοιχισει τελικα με μεταφορικά τελωνεια κτλ?

τζαμπα κοιτας το amazon.com, εκτος αν εχεις "μπαρμπα" στην Αμερική που και παλι με τα τελωνεια δεν αξιζει ο μπελας.

κοιτα μονο το ευρωπαικα amazon, με πρωτο της Αγγλιας γιατι εχει δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 25 λιρες.

Δημοσ.

ψαχνοντας στο amazon για τον ιδιο δισκο επεσα πάνω σε αυτον

Western Digital My Book Essential 3 TB=$147.83

εδω και η σελιδα

επειδη δεν εχω κάνει ποτε αγορα απο το amazon μπορει να πει καποιος ποσο θα στοιχισει τελικα με μεταφορικά τελωνεια κτλ?

Οι αγορές από .com δεν συμφέρουν, γενικώς, ενώ, αντίθετα, οι αγορές από .co.uk δεν έχουν τελωνείο κλπ και εάν έχουν αξία πάνω από 25 λίρες αποστέλλονται χωρίς μεταφορικά.

Εάν βρεις τον ίδιο δίσκο στο .co.uk, σε αντίστοιχη τιμή, μπορείς να τον αγοράσεις χωρίς πρόβλημα.

Η μόνη επιβάρυνση είναι ο ΦΠΑ που στην Αγγλία είναι 20% και όταν κλείσει η παραγγελία τον αυξάνουν σε 23%, δηλαδή στον ελληνικό.

Αγοράζω, συνήθως τον WD MyBook Essential usb 3.0 2TB όταν η τιμή του πέφτει στις 89,99 λίρες και ανεβαίνει στις 92,14 λόγω ελληνικού ΦΠΑ, δηλαδή γύρω στα 112 ευρώ.

Δημοσ.

Δειχνει οτι προστεθηκε στο καλαθι αλλα οταν πας να το δεις σου λεει οτι εχεις 0 προιοντα.

ariskard αν συνεχισεις την παραγγελια θα το δεις.

Γι' αυτό και ανέφερα ότι δεν την ολοκλήρωσα. Μου έβγαλε μήνυμα ότι προστέθηκε στο καλάθι...και γι' αυτό το ανέφερα.

Συγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση.

Υ.Γ. Δεν έχω κάποια σχέση με το Public, άρα ούτε και με του Συντάγματος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...