Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια καρτα δικτυου στο pc το μεγαλο με usb για να πιανω ασυρματα και οταν βαζω τον εκτυποτη (usb και αυτο) τοτε χανω το internet γιατι γινετε αυτο το εχω παρατηρηση να γινετε και με ενα εξωτερικο σκληρο...τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Αν δεν είναι θέμα βραχυκυκλώματος (που δε νομίζω) τότε το παρεχόμενο ρεύμα στις θύρες usb δεν είναι αρκετό για να «σηκώσει» πολλές συσκευές μαζί.

Λύσεις (μη πεπερασμένες):

•  
  • Μοιράζεις τις συνδέσεις ανάμεσα στις μπροστά και τις πίσω θύρες usb (αν εχεις μπροστά θύρες)
  • Αγορά εξωτερικού usb hub που να έχει τροφοδοσία ρεύματος (πρίζα)
  • Αγορά κάρτας usb pci κάρτας και εγκατάσταση.

Δημοσ.

η κανεις ενα format μονο

Μπορείς να εξηγήσεις πως μια επανεγκατάσταση των windows θα λύσει ενα τέτοιο hardware πρόβλημα;

Ειλικρινά εχω αυτη την απορία.

Δημοσ.

Εχω κανει format για αλλο λογο αλλα και παλια το ιδιο μου εκανε.Φιλε isay ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα κανω αυτο που λες πισω εχω την κερεα usb,καμερα και μενουν κενες αλλες 2 θεσεις και μπροστα εχω αλλες 2 θεσεις κενες οπου εκει βαζω στην μια το ποντικι παντα στοθερο αυτο και στην αλλη οποτε ειναι (λογο το οιτι συμβενει το net το κανω αυτο) βαζω τον εκτυποτη

Δημοσ.

περνα drivers της μητρικης,και κανε το bios update.και ποτε μπροστα θυρες δεν δινουν αρκετο ρευμα οπως οι πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...