8anos94 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια σημερα πηγα να παιξω το cod4 η to cod2 online και ελεγε οτι σταματησε να λειτουργει με λιγο ψαξιμο ειδα οτι πρπει να βαλω το mic το εβαλα και δουλεξανε ολα τα cod τη σκατα ειναι αυτο και πως το διορθονω?
zeniath Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 βάζεις το mic απ'ότι διάβασα και το διόρθωσες. το πρόβλημα δε βλέπω
Witcher Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 βάζεις το mic απ'ότι διάβασα και το διόρθωσες. το πρόβλημα δε βλέπω Μάλλον ότι αν δεν έχει ή του χαλάσει το mic τότε δεν θα παίζει cod Sent from my iPhone using Insomnia
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 no mic no party που λένε; κάνε ένα driver update την κάρτα ήχου σου αν κατάλαβα,από το googlαρισμα που έκανα ήταν το πρώτο αποτέλεσμα: http://www.youtube.com/watch?v=31wgKcEL9MM δεν ξέρω αν σε βοηθήσει,αλλά δες το νομίζω ότι 8α στο λύσει το θέμα.
8anos94 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Φιαξαμε το ενα χαλασε το αλλο τωρα δεν μου παιζει το 5.1 παω να κανω τεστ απο το προγραμμα τις realtek και παιζει σαν στερεο το βαζω 5.1 τιποτα grrrr ακυρο τα εβγαλα και τα ξανα εβαλα και ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα