Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το DLNA apo to Direct Wi-Fi? Εγω DLNA χρησιμοποιω.

Samsung exv, dhladh exei καπου μεσα στα μενου της PVR λειτουργια ετσι ωστε αν κοτσαρω ενα δικσο πανω στην usb να μπορω να γραφω τηλεοπτικο προγραμμα?

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχουν ολες pvr, ειναι ανάλογα το μοντελο. Εαν εχει ναι, βαζεις ενα σκληρό και κανείς εγγραφές.

Τo DLNA απαιτεί για την συνδεση των δυο συσκευών και ενα ρουτερ να κανει την διαμεσολάβηση Συνδέονται και οι δυο επανω σε αυτο και μετα βλέπουν η μια την αλλη.

Το direct δεν απαιτεί ρουτερ καθώς η σύνδεση γίνεται απευθείας μεταξύ των δυο συσκευών Η ιδια η tv γινεται wi-fi spot και την βρίσκουν αντίστοιχα οι αλλες συσκευές. Το πλεονέκτημα ειναι οτι η δεύτερη μέθοδος εκτος οτι δεν απαιτεί ρουτερ εχει πολυ πιο γρήγορη διαμεταγωγή.

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ,

Η ΔΙΚΙΑ μου εψαξα τα μενου της και δεν εχει pvr :(

DLNA εχει αλλα δεν ξερω αν εχει και Direct Wi-Fi. Αυτο πως το βρισκω?

Δημοσ.

Η 6030 νομιζω δεν εχει. Στο μενού -> δίκτυο - > η επιλογή soft ap μόλις ενεργοποιηθεί η tv γίνεται wi-fi spot και ενεργοποιείται το wi-fi direct.

Αλλα νομίζω σε αυτήν την tv δεν θα το βρεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη TV για games από το pc και το ps3

πως τα πάει με input lag και response time ?

έχει Game Mode ? όπως η παλιά μου LE40C650 ?

γενικά έχει κάποιος θέμα με την λειτουργία της στα games ?

Μήπως υπάρχει κάποια άλλη gaming tv που θα έπρεπε να δω

και ας είναι και λίγο ακριβότερη ?

Δημοσ.

με το AllShareCast που υπαρχει μονο στα νεα μοντελα της Samsung μπορουεμ να στειλουμε ολο το Android ΟS μας στρην τηλεοραση και να το βλεπουμε εκει πχ σε 40" εντι στο android device masw.

Μηπως με αυτο το cast θα μπρουσαμε na steloyme sthn thlorasha kai thn epoifaneia ergasiaw toy ypologisth maw?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβασα ολο το τοπικ κ ομολογω πως ψηθηκα για την 6030. Βεβαια παιζει και η LG 37LM611s. Εσεις τι προτεινετε? Την εχει κανεις την LG?

Δημοσ.

Μην πας σε 37αρα αν σε ενδιαφέρει το 3d, εκτός αν θα την έχεις πολύ κοντά...

Εγώ με την 6030 σε 40'' για να ευχαριστηθω το 3d την φερνω κοντά στα 2.5 μέτρα(αν μπορούσα κι άλλο θα την έφερνα και πιο κοντά).

Η 6030 στα λεφτά της είναι πολύ καλή επιλογή(απ τις καλύτερες μπορώ να σου πω)

Δημοσ.

Διαβασα ολο το τοπικ κ ομολογω πως ψηθηκα για την 6030. Βεβαια παιζει και η LG 37LM611s. Εσεις τι προτεινετε? Την εχει κανεις την LG?

Αν διαβασες ολο το τοπικ, θα παρατηρουσες οτο απο το ποστ #15 ιφισταται αυτη η ερωτηση και απανταται στα επομενα.

Δημοσ.

Στο ποστ #15 αναφερεται στην LG 42" 615s και ΟΧΙ στην 37"lm611s. Αν ηξερα τις διαφορες τους περα απο την ονομασια τους και τις ιντσες τους, δε θα ρωτουσα εδω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με την TV . Την αγόρασα πριν από 2 μέρες κ ενώ παίζει μια χαρά ποιοτικώς απο DVD, USB κ την δοκιμαστική εικόνα που έχει. Αλλά κ όταν συνδέεται στο δίκτυο παίζει μια χαρά τα 3d  της εταιρίας. Όταν παίζει οποιοδήποτε κανάλι της τηλεόρασης(μόνο ψηφιακά) τα εμφανίζει σαν να βλέπεις αναλογικό κακής ποιότητας. Δηλ μουντά κ σαν να έχουν μια μεμβράνη θολή από μπροστά τους. Από την εταιρία μου είπαν ότι, αφού δείχνει την εικόνα δοκιμής μια χαρά, να αλλάξω τις ρυθμίσεις χρώμα αντίθεση κτλ μέχρι να το πετύχω.

• Like 1
Δημοσ.

Η digea εκπέμπει στα 625x576 pixels. Το υλικό που εκπέμπει, συνήθως ειναι γραμμένο σε ανάλυση 313x288 pixels. Η TV σου εχει εγγενή 1920 Χ 1080 pixels. Ο αποπλεκτης της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Πόσο μάλλον εαν παρακολουθεις απο πολυ κοντά.

Δοκίμασε να μειώσεις την ευκρίνεια απο το μενού εικόνα και ασε την στην τιμη 25 με 35.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...