thessalonik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τι διαφορα εχει το DLNA apo to Direct Wi-Fi? Εγω DLNA χρησιμοποιω. Samsung exv, dhladh exei καπου μεσα στα μενου της PVR λειτουργια ετσι ωστε αν κοτσαρω ενα δικσο πανω στην usb να μπορω να γραφω τηλεοπτικο προγραμμα?
graphist83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχουν ολες pvr, ειναι ανάλογα το μοντελο. Εαν εχει ναι, βαζεις ενα σκληρό και κανείς εγγραφές. Τo DLNA απαιτεί για την συνδεση των δυο συσκευών και ενα ρουτερ να κανει την διαμεσολάβηση Συνδέονται και οι δυο επανω σε αυτο και μετα βλέπουν η μια την αλλη. Το direct δεν απαιτεί ρουτερ καθώς η σύνδεση γίνεται απευθείας μεταξύ των δυο συσκευών Η ιδια η tv γινεται wi-fi spot και την βρίσκουν αντίστοιχα οι αλλες συσκευές. Το πλεονέκτημα ειναι οτι η δεύτερη μέθοδος εκτος οτι δεν απαιτεί ρουτερ εχει πολυ πιο γρήγορη διαμεταγωγή.
bakass Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Και όσον αφορά την 6030 δυστυχώς δεν έχει pvr....
thessalonik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ, Η ΔΙΚΙΑ μου εψαξα τα μενου της και δεν εχει pvr DLNA εχει αλλα δεν ξερω αν εχει και Direct Wi-Fi. Αυτο πως το βρισκω?
graphist83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Η 6030 νομιζω δεν εχει. Στο μενού -> δίκτυο - > η επιλογή soft ap μόλις ενεργοποιηθεί η tv γίνεται wi-fi spot και ενεργοποιείται το wi-fi direct. Αλλα νομίζω σε αυτήν την tv δεν θα το βρεις. Sent from my iPhone using Insomnia
aliakas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη TV για games από το pc και το ps3 πως τα πάει με input lag και response time ? έχει Game Mode ? όπως η παλιά μου LE40C650 ? γενικά έχει κάποιος θέμα με την λειτουργία της στα games ? Μήπως υπάρχει κάποια άλλη gaming tv που θα έπρεπε να δω και ας είναι και λίγο ακριβότερη ?
thessalonik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 με το AllShareCast που υπαρχει μονο στα νεα μοντελα της Samsung μπορουεμ να στειλουμε ολο το Android ΟS μας στρην τηλεοραση και να το βλεπουμε εκει πχ σε 40" εντι στο android device masw. Μηπως με αυτο το cast θα μπρουσαμε na steloyme sthn thlorasha kai thn epoifaneia ergasiaw toy ypologisth maw?
DimitrisM. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Διαβασα ολο το τοπικ κ ομολογω πως ψηθηκα για την 6030. Βεβαια παιζει και η LG 37LM611s. Εσεις τι προτεινετε? Την εχει κανεις την LG?
bakass Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μην πας σε 37αρα αν σε ενδιαφέρει το 3d, εκτός αν θα την έχεις πολύ κοντά... Εγώ με την 6030 σε 40'' για να ευχαριστηθω το 3d την φερνω κοντά στα 2.5 μέτρα(αν μπορούσα κι άλλο θα την έφερνα και πιο κοντά). Η 6030 στα λεφτά της είναι πολύ καλή επιλογή(απ τις καλύτερες μπορώ να σου πω)
graphist83 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Διαβασα ολο το τοπικ κ ομολογω πως ψηθηκα για την 6030. Βεβαια παιζει και η LG 37LM611s. Εσεις τι προτεινετε? Την εχει κανεις την LG? Αν διαβασες ολο το τοπικ, θα παρατηρουσες οτο απο το ποστ #15 ιφισταται αυτη η ερωτηση και απανταται στα επομενα.
DimitrisM. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Στο ποστ #15 αναφερεται στην LG 42" 615s και ΟΧΙ στην 37"lm611s. Αν ηξερα τις διαφορες τους περα απο την ονομασια τους και τις ιντσες τους, δε θα ρωτουσα εδω.
graphist83 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Α οκ μπαρδον τοτε, δεν ημουν καλα παρατηρητικος.. Ιδιες ειναι ακριβως σε εικονα.
Blacktan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 615 και 611 ειναι ολοιδιες παρα μονο (αν θυμαμαι καλα) , μια multimedia εξοδος διαφορα
harismak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Έχω πρόβλημα με την TV . Την αγόρασα πριν από 2 μέρες κ ενώ παίζει μια χαρά ποιοτικώς απο DVD, USB κ την δοκιμαστική εικόνα που έχει. Αλλά κ όταν συνδέεται στο δίκτυο παίζει μια χαρά τα 3d της εταιρίας. Όταν παίζει οποιοδήποτε κανάλι της τηλεόρασης(μόνο ψηφιακά) τα εμφανίζει σαν να βλέπεις αναλογικό κακής ποιότητας. Δηλ μουντά κ σαν να έχουν μια μεμβράνη θολή από μπροστά τους. Από την εταιρία μου είπαν ότι, αφού δείχνει την εικόνα δοκιμής μια χαρά, να αλλάξω τις ρυθμίσεις χρώμα αντίθεση κτλ μέχρι να το πετύχω. 1
graphist83 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Η digea εκπέμπει στα 625x576 pixels. Το υλικό που εκπέμπει, συνήθως ειναι γραμμένο σε ανάλυση 313x288 pixels. Η TV σου εχει εγγενή 1920 Χ 1080 pixels. Ο αποπλεκτης της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Πόσο μάλλον εαν παρακολουθεις απο πολυ κοντά. Δοκίμασε να μειώσεις την ευκρίνεια απο το μενού εικόνα και ασε την στην τιμη 25 με 35. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα