graphist83 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, προτιμας να δώσεις έστω 4 ευρώ αγοράζοντας ένα καλώδιο της πλάκας για διαπιστώσεις εάν φταίει το δικό σου, αντί να το τσεκαρεις που είναι εντελώς δωρεάν... Έκτος εάν δεν εμπιστεύεσαι τις απόψεις μας οπότε πάω πάσο. Sent from my iPhone using Insomnia
Padaz Bloody Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οκ θα το ελέγξω αλλά δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα το καλώδιο, τα αναλογικά κανάλια τα δείχνει κανονικά.
graphist83 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εφόσον πιανεις αναλογικά και μένεις Αθήνα τότε η Κεραια σου κοιτάει προς Πάρνηθα. Η οποία δεν εκπέμπει ψηφιακά. Άρα πιανεις απο ανακλασεις του υμμητου και λογικό να σου κάνει διακοπές.
TheBoogieman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα,μόλις αγόρασα αυτήν την τηλεόραση και ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η φθηνότερη λύση σύνδεσης με το δίκτυο LAN . Είδα τα 2 μοντέλα ανταπτορα που έχει η samsung αλλα αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι φθηνότερο που να κάνει την ίδια δουλειά. Το λέω γιατι οι ανταπτορες είναι στα 50 ευρώ κοντά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
graphist83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εχουν δοκιμαστεί καποια αλλα aftermarket απο κάποιους στο εξωτερικό αλλα γενικα ειχαν κάποια θεματα.. Καλο ειναι τα τα δώσεις τα 50 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Πχ το Dlink DWA-160 ειναι συμβατό αλλα πρεπει να επεμβεις στο eeprom PID/VID του. 1
TheBoogieman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Mε κάτι τέτοιο,θα κάναμε δουλειά? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613890&sid=1
TheBoogieman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα μάγκες,επανέρχομαι με προβληματισμό. λοιπόν,έχουμε και λέμε... αγόρασα usb 16 gb ώστε να βλέπω τις 3D μέσω αυτού. δοκίμασα 3 διαφορετικές ταινίες και σ'όλες είχα το ίδιο πρόβλημα... δεν μου έπαιζαν τους υπότιτλους.. έβγαζα κάτι σαν σύμβολα που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τους αναγνωρίζει σαν γλώσσα. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? τί παίζει? δεν ξέρω αν έχει σημασία,να αναφέρω μονο πως τα αρχεία είναι .srt κάνω εγώ κάτι λάθος? κάνω κανονικά copy paste τον τίτλο της ταινίας και ενω τους βρίσκει,τους βγάζει με σύμβολα. help όποιος έχει κάποια ιδέα.
graphist83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Την ωρα που παιζει πατα το κουμπι tools και επέλεξε στο γλώσσα υποτίτλων το Ελληνικά αντι του Δυτικά που ειναι τώρα Εαν δεν ειναι στο tools θα το βρεις μεσα στο μενου. Με το powerplug που αναφερεις κανεις μια χαρα δουλεια, απλα δεν θα μπορεις να κανεις sharing με smartphones 1
bakass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Σε 3D ταινια δεν μπορεις να δεις σωστα υποτιτλο σε .srt.. Πρεπει να τον κανεις μετατροπη με προγραμμα μονο που ακομα δεν εχω βρει ποιο format παιζει σωστα... Σε κανονικη ταινια εννοειται παιζει .srt απροβληματιστα.
Padaz Bloody Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 με το 3d subtitler μόνο θα κάνεις δουλειά. Εκτός αν είσαι πολύ τυχερός και σου παίξει σωστά τους υπότιτλους η τηλεόραση κατευθείαν.
TheBoogieman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σε 3D ταινια δεν μπορεις να δεις σωστα υποτιτλο σε .srt.. Πρεπει να τον κανεις μετατροπη με προγραμμα μονο που ακομα δεν εχω βρει ποιο format παιζει σωστα... Σε κανονικη ταινια εννοειται παιζει .srt απροβληματιστα. με το 3d subtitler μόνο θα κάνεις δουλειά. Εκτός αν είσαι πολύ τυχερός και σου παίξει σωστά τους υπότιτλους η τηλεόραση κατευθείαν. Μάγκες ευχαριστώ για την βοήθεια που θελήσατε να μου δώσατε αλλά είναι όλα οκ. Έχει λυθεί το θέμα απο την αρχή με την πρώτη απάντηση του,πανταχού παρών,graphist83. Ήθελε ψάξιμο απο τα tools η δουλειά. Και όχι,δεν είχε θέμα πως ήταν .srt ενώ η ταινία 3D. Εν τέλη τους έπαιξε κανονικά.. Ευχαριστώ παντως!
thessalonik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παιδια PVR τι σημαινει? Επισης εχω Samsung tv και εγω σε αλλο δωματιο και μεσω του ρουτερ στελνω ασυρματο σημα απο το λαπτοπ στον ασυρματο δεκτη της τηλεορασης που αγορασα εξτρρα 60€. Μπορω εκτος απο ταινιεςνα βλεπω τα Windows στην τηλεοραση ακριβως οπως τα βλεπω στο λαπτοπ? Ευχαριστω και σορρυ που πεταχτηκα να ρωτησω.
thessalonik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Οπως για ποαραδειγμα μεσα απο τα windows 8 κανω δεξι κλικ "Aποστολη αρχειου προς Samsung" ασυρματα, κατα παρομοιο τροπο θα ηθελα να βελω ολο το desktop στην τηλεοραση του σαλονιου. Αφου μπορει στειλει μουσικη/φωτο/βιντεο γιατι να μην μπορει να στειλει και ολο το desktop?
Padaz Bloody Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Λογικά γίνεται με dlna, δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, με ενδιαφέρει όμως, αν μάθεις στείλε μου ένα μήνυμα.
graphist83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Οχι δεν γίνεται αυτό που θες. Το DLNA όπως και το direct wi-fi ειναι για το διαμοιρασμό των δεδομένων Φαντάσου κατι σαν δίκτυο μεταξύ 2 υπολογιστών. Το PVR είναι η λειτουργία της tv στο να κανει εγγραφή των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε σκληρό δίσκο (εξωτερικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα